Haun käyttäminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Haun avulla voit löytää nopeasti mitä tahansa laitteestasi ja verkosta. Haku myös antaa ehdotuksia ja päivittää tuloksia sitä mukaa kuin kirjoitat.

Haku pyyhkäisemällä

1. Pyyhkäise alaspäin Koti-valikon keskeltä.
  2. Napauta hakukenttää ja kirjoita sitten, mitä etsit. Hakutulokset päivittyvät sitä mukaa kun kirjoitat.
  3. Voit nähdä enemmän tuloksia napauttamalla Näytä lisää tai etsiä suoraan tietystä apista napauttamalla Etsi apissa.
  4. Avaa hakutulos napauttamalla sitä.

Hakuasetusten muuttaminen

Voit muuttaa hakuasetuksia rajaamaan haussa esiin tulevia appeja ja tuloksia. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset ja napauta Siri ja haku.
  2. Vieritä alas ja valitse appi.
  3. Valitse sitten Ehdota appia, Näytä appi Haussa, Näytä sisältö Haussa tai Ehdota pikakomentoja apille.

Jos haluat poistaa Siri-ehdotukset kaikkien appien osalta käytöstä, valitse Asetukset > Siri ja haku ja poista haluamasi asetukset käytöstä.