Haun käyttäminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Haun avulla voit löytää nopeasti mitä tahansa laitteestasi ja verkosta. Haku toimii Sirin avulla ja antaa jopa ehdotuksia sekä päivittää tuloksia sitä mukaa kun kirjoitat.

Haku pyyhkäisemällä

Etsitkö yhteystietoja, sähköpostiviestiä tai lähellä olevaa ravintolaa? Voit löytää etsimäsi nopeasti laitteesi Koti-valikosta.

1. Pyyhkäise alaspäin Koti-valikon keskeltä.
  2. Napauta hakukenttää ja kirjoita sitten, mitä etsit. Hakutulokset päivittyvät sitä mukaa kun kirjoitat.
  3. Voit nähdä enemmän tuloksia napauttamalla Näytä lisää tai etsiä suoraan tietystä apista napauttamalla Etsi apissa.
  4. Avaa hakutulos napauttamalla sitä.

Hakuasetusten muuttaminen

Voit muuttaa hakuasetuksia rajaamaan haussa esiin tulevia appeja ja tuloksia. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Siri ja haku.
  2. Vieritä alas ja valitse appi.
  3. Valitse sen jälkeen Näytä Haussa, Ehdotetut pikakomennot tai Näytä Siri-ehdotukset ja määritä, haluatko sallia tulosten ja pikakomentoehdotusten näkymisen vai estää sen. Kun laitat nämä ominaisuudet pois päältä, voit valita Näytä appi -toiminnon. Laita se pois päältä, jos haluat, ettei appi näy hakutuloksissa.

Voit myös laittaa Ehdotukset lukitulla näytöllä -toiminnon päälle, jos et halua, että appi näkyy lukitusnäytöllä Siri-ehdotuksena. Lue lisätietoja Siri-ehdotuksista