Aiempien ostosten lataaminen

Voit ladata iTunes Storesta, App Storesta tai iBooks Storesta ostamasi kappaleet, albumit, elokuvat, TV-ohjelmat, ohjelmat, kirjat tai äänikirjat uudelleen.

Ennen kuin aloitat

1. Varmista, että käytössäsi on iTunesin uusin versio, ja päivitä iPhone, iPad tai iPod touch.
  2. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jolla alun perin ostit kohteen, jonka haluat ladata uudelleen. Voit tarkistaa näiden ohjeiden avulla, millä Apple ID:llä latasit kohteen.

Jos olet Apple Musicin jäsen, offline-tilassa tapahtuvaa kuuntelua varten lataamasi kohteet eivät näy Ostetut-osiossa.

Jos käytät Perhejakoa, voit ladata perheryhmäsi muiden jäsenten ostamaa sisältöä.

Jos et pysty lataamaan aiempaa ostostasi tai et näe sitä, pyydä apua.

Kappaleen lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen kappaleita iPhonessa, iPod touchissa, iPadissa, Macissa tai PC-koneessa. Voit kuunnella aiemmin ostettuja kappaleita Apple TV:n kautta, mutta niitä ei ladata laitteeseesi.

iPhone tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -ohjelma.
  2. Napauta näytön alaosassa Lisää > Ostetut > Musiikki.
  3. Napauta ”Ei tässä iPhonessa” tai ”Ei tässä iPodissa”.
  4. Etsi kappale, jonka haluat ladata, ja napauta sitä.
  5. Napauta kappaleen nimen oikealla puolella olevaa latauskuvaketta  . Kappale latautuu laitteeseesi.

iPad

1. Avaa iTunes Store -ohjelma.
  2. Napauta Ostetut.
  3. Napauta ”Ei tässä iPadissa”.
  4. Etsi kappale, jonka haluat ladata, ja napauta sitä.
  5. Napauta kappaleen nimen oikealla puolella olevaa latauskuvaketta  . Kappale latautuu laitteeseesi.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut. Jos kuulut Perhejako-ryhmään, valikkovaihtoehtona saattaa olla Perheen ostot eikä Ostetut.
    iTunesin Ostetut-valikkoJos käytät Windowsia ja et näe valikkoriviä, lue ohjeet sen käyttöönottamiseen.
  4. Valitsemalla ”Ei omassa kirjastossa” näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  5. Etsi ladattava kohde ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa olevaa latauskuvaketta  . Kappale latautuu kirjastoosi.

Apple TV

Kun kuuntelet musiikkia Apple TV:llä, se ei lataudu laitteeseen. Voit hakea aiempia ostoksia toistettavaksi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse Koti-valikosta Musiikki tai Oma musiikki.
  2. Valitse kappale, jonka haluat kuunnella.

Elokuvan, TV-ohjelman tai musiikkivideon lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen ainoastaan iTunes Storesta ostetun elokuvan, TV-ohjelman tai musiikkivideon. Vuokraelokuvia ei voi ladata uudelleen.

Voit ladata uudelleen elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkivideoita iPhonessa, iPod touchissa, iPadissa, Macissa tai PC-koneessa. Voit katsella aiemmin ostettuja elokuvia, TV-ohjelmia tai musiikkivideoita Apple TV:n kautta, mutta niitä ei ladata laitteeseesi.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Napauta Asetukset > Videot ja varmista, että Näytä kaikki videot -asetus on päällä.
  2. Napauta Videot-ohjelmaa.
  3. Napauta näytön alareunassa Elokuvat, TV-ohjelmat tai Musiikkivideot.
  4. Etsi kohde, jonka haluat ladata, ja napauta sitä.
  5. Napauta latauskuvaketta  . Video latautuu laitteeseesi.

Jos kohdetta ei löydy Videot-ohjelmasta näiden ohjeiden avulla, lataa se iTunes Store -ohjelman avulla:

• iPhone tai iPod touch: napauta iTunes Store -ohjelmaa ja valitse Muut > Ostetut.
  • iPad: napauta iTunes Store -ohjelmaa ja valitse Ostetut.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut. Jos kuulut Perhejako-ryhmään, valikkovaihtoehtona saattaa olla Perheen ostot eikä Ostetut.
    iTunesin ostettujen valikko
    Jos käytät Windowsia ja et näe valikkoriviä, lue ohjeet sen käyttöönottamiseen.
  4. Klikkaa uudelleenladattavan sisällön mukaan iTunes-ikkunan oikeassa yläkulmassa Elokuvat tai TV-ohjelmat.
  5. Valitsemalla ”Ei omassa kirjastossa” näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi ladattava kohde ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa olevaa latauskuvaketta . Kohde ladataan kirjastoosi.

Apple TV

Kun katselet elokuvaa, TV-ohjelmaa tai musiikkivideota Apple TV:llä, se ei lataudu laitteeseen. Voit etsiä aiemmin ostettuja elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkivideoita katsottavaksi seuraavasti:

1. Valitse Koti-valikosta Elokuvat tai TV-ohjelmat.
  2. Valitse Ostetut.
  3. Valitse kohde, jonka haluat katsoa.
  4. Valitse Toista.

Voit etsiä aiemmin ostetun musiikkivideon noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse Koti-valikosta Musiikki tai Oma musiikki.
  2. Valitse Musiikkivideot.
  3. Valitse video, jonka haluat katsoa.

Ohjelman lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen ohjelmia iPhonessa, iPod touchissa, iPadissa, Macissa tai PC-koneessa ja Apple TV:ssä (4. sukupolvi). Voit ladata uudelleen myös joitain ohjelman sisäisiä ostoja.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store -ohjelma.
  2. iPhone tai iPod touch: napauta Päivitykset ja sitten Ostetut.
    iPad: napauta Ostetut.
  3. Etsi ladattava ohjelma ja napauta sitten Lataa-kuvaketta  . Kun ohjelma on latautunut, voit avata sen Koti-valikosta.

Mac tai Windows-tietokone

Voit ladata ohjelmia uudelleen iOS-laitteisiin iTunesista ja tietokoneeseen Mac App Storesta.

iTunes

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut. Jos kuulut Perhejako-ryhmään, valikkovaihtoehtona saattaa olla Perheen ostot eikä Ostetut.
    iTunesin ostettujen valikko
    Jos käytät Windowsia ja et näe valikkoriviä, lue ohjeet sen käyttöönottamiseen.
  4. Klikkaa Ohjelmat iTunes-ikkunan oikeassa yläkulmassa.
  5. Valitsemalla ”Ei omassa kirjastossa” näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi ladattava kohde ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa olevaa latauskuvaketta . Ohjelma ladataan kirjastoosi.

Mac App Store

1. Avaa Mac App Store.
  2. Valitse ikkunan ylälaidasta Ostokset. Ostamasi ohjelmat tulevat näkyviin.
  3. Etsi ladattava ohjelma ja klikkaa sitten ohjelman oikealla puolella Asenna tai Lataa. Ohjelma latautuu tietokoneeseesi.

Apple TV (4. sukupolvi)

1. Valitse Koti-valikossa App Store.
  2. Valitse Ostetut.
  3. Etsi ja valitse ohjelma, jonka haluat ladata uudelleen.
  4. Valitse asennuskuvake  . Ohjelma latautuu laitteeseesi.

Ohjelman sisäisten ostojen lataaminen uudelleen

Jotkin ohjelman sisäiset ostot (kuten pelivaluutta tai vihjeet) kuluvat, eli ne loppuvat käytön myötä. Vain muut kuin kuluvat ostot voi palauttaa. Lue lisätietoja ohjelman sisäisistä ostoista.

Kirjan lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen kirjoja iPhonen, iPod touchin, iPadin ja Macin (OS X Mavericks ja uudemmat) iBooksilla tai PC-koneen iTunesilla.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iBooks-ohjelma.
    Jos käytössä on iBooks 3.2 tai aiempi, napauta Store.
  2. Napauta näytön alalaidassa Ostetut.
  3. Etsi ladattava kirja ja napauta sitten Lataa-kuvaketta  . Kirja latautuu laitteeseesi.

Mac

1. Avaa iBooks.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut: Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä Store > Kirjaudu sisään.
  3. Klikkaa iBooks Store.
  4. Klikkaa iBooks Store -ikkunan oikean laidan Pikalinkit-kohdassa Ostetut.
  5. Valitsemalla ”Ei omassa kirjastossa” näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi ladattava kirja ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa olevaa latauskuvaketta  . Kirja latautuu kirjastoosi.

Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Tili > Ostetut. Jos kuulut Perhejako-ryhmään, valikkovaihtoehtona saattaa olla Perheen ostot eikä Ostetut.

Jos et näe valikkoriviä, lue ohjeet sen käyttöönottamiseen.
  4. Klikkaa näytön oikeasta yläkulmasta Kirjat.
  5. Valitsemalla ”Ei omassa kirjastossa” näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi ladattava kohde ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa olevaa latauskuvaketta . Kirja ladataan kirjastoosi.

Äänikirjan lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen äänikirjoja iPhonen, iPadin, iPod touchin (iOS 8.4 tai uudempi) iBooksilla tai Macin tai PC:n iTunesilla.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iBooks-ohjelma.
  2. Napauta näytön alalaidassa olevassa valikossa Haku ja hae ladattava äänikirja.
  3. Napauta Äänikirjat.
  4. Etsi äänikirja, jonka haluat ladata, ja napauta sitä.
  5. Napauta latauskuvaketta  . Äänikirja ladataan laitteeseesi.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Klikkaa iTunes Store -kohtaa.
  4. Hae ladattava äänikirja.
  5. Valitse oikean reunan luettelosta Äänikirjat.
  6. Etsi ladattava äänikirja ja klikkaa sitten sen alapuolella olevaa Lataa-painiketta. Äänikirja ladataan kirjastoosi.

Soittoäänet tai äänet

Jos olet varmuuskopioinut nämä kohteet Maciin tai Windows-tietokoneeseen, voit synkronoida ne iOS-laitteeseesi. Näitä kohteita ei voi ladata uudelleen.

Lue, miten voit palauttaa puuttuvat äänet iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jossa on iOS 8.1.1.

Näin saat apua

Jos saat virheilmoituksen ”Tämä laite on liitetty toiseen Apple ID:hen. Et voi liittää tätä laitetta toiseen Apple ID:hen [numero] päivään.”, sinun täytyy ehkä odottaa jonkin aikaa, että voit ladata ostoksesi. Lue lisätietoja liitetyistä laitteista.

Tarkista, onko etsimäsi ostokset kätketty. Jos ostoksesi on kätketty, niitä ei ehkä näy, vaikka noudatat seuraavia ohjeita. Lue, miten voit tuoda ostokset näkyviin.

Tarkista, onko sisältö ladattavissa uudelleen. Aiempaa ostosta ei ehkä ole saatavilla, jos sitä ei enää ole iTunes Storessa. Varmista lisäksi, että olet maassa, jossa voit ladata kohteita uudelleen. Jos olet vaihtanut Apple ID:si maata, et voi ladata aiemmassa maassa ostamiasi kohteita.

Jotkin ostoksesi saattavat olla latausjonossa. Lue, miten voit tarkistaa saatavilla olevat päivitykset. Voit asettaa ostoksesi latautumaan automaattisesti laitteeseen tai tietokoneeseen laittamalla automaattiset lataukset päälle.

Jos lataus keskeytyi, lue lisätietoja latauksen jatkamisesta.

Jos iTunes Storesta ostamaasi kohdetta ei löydy, ilmoita siihen liittyvästä ongelmasta. Voit ilmoittaa ostokseen liittyvästä ongelmasta, jos ostos on tehty viimeisten 90 päivän aikana. Jos sinulla on vanhempaan ostokseen liittyvä ongelma, ota yhteys iTunes Store -tukeen.

Kun olet ladannut ostoksesi, varmuuskopioi iTunes-kirjastosi. Aiempi ostos ei ehkä ole saatavilla, jos siitä on annettu hyvitys tai jos sitä ei enää ole iTunes Storessa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: