Musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, appien ja kirjojen lataaminen uudelleen iTunes Storesta, iBooks Storesta ja App Storesta

Voit ladata ostetut kappaleet, albumit, elokuvat, TV-ohjelmat, apit, kirjat tai äänikirjat uudelleen.

Ennen kuin pystyt lataamaan iTunes Storesta, App Storesta tai iBooks Storesta ostamasi kohteet uudelleen, sinun on suoritettava seuraavat toimet:

1. Kirjaudu kaikkiin laitteisiin samalla Apple ID:llä. (Jos haluat ladata uudelleen kohteen, jonka olet ostanut toisella Apple ID:llä, kirjaudu kyseisellä Apple ID:llä.)
  2. Varmista, että käytössäsi ovat iTunesiniOS:n ja macOS:n uusimmat versiot.

Tämän artikkelin ohjeet ovat käyttäjille, jotka eivät kuulu Perhejako-ryhmään. Jos käytät Perhejakoa, lue, miten voit ladata muiden perheenjäsenten ostamaa sisältöä.

Jos haluat nähdä viimeaikaisten ostostesi luettelon tai selvittää, millä Apple ID:llä olet ostanut jonkin kohteen, tarkastele ostohistoriaasi. Jos näet ostohistoriassasi jotakin, mitä et tunnista, yritä selvittää tuntemattomat veloitukset pankki- tai luottokorttisi tiliotteen avulla.

Jos et pysty lataamaan jotakin ostosta uudelleen tai et näe aikaisempaa ostosta, jonka haluat ladata uudelleen, pyydä apua.

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Kappaleen, albumin tai musiikkivideon lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen kappaleita, albumeita ja musiikkivideoita iPhonella, iPod touchilla, iPadilla, Macilla tai Windows-tietokoneella. Voit kuunnella tai toistaa aiemmin ostettuja kappaleita, albumeita ja musiikkivideoita Apple TV:n kautta, mutta ne eivät lataudu laitteellesi.

Jos olet Apple Musicin jäsen, offline-tilassa tapahtuvaa kuuntelua varten lataamasi kohteet eivät näy Ostetut-osiossa.

iPhone tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Napauta näytön alaosassa Lisää > Ostetut > Musiikki.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi haluamasi kappale, albumi tai musiikkivideo, ja lataa se napauttamalla.
  5. Napauta kohteen nimen oikealta puolelta latauskuvake. Kappale, albumi tai musiikkivideo latautuu laitteellesi.

iPad

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Napauta Ostetut > Musiikki.
  3. Napauta Ei tässä iPadissa.
  4. Etsi haluamasi kappale, albumi tai musiikkivideo, ja lataa se napauttamalla.
  5. Napauta kohteen nimen oikealta puolelta latauskuvake. Kappale, albumi tai musiikkivideo latautuu laitteellesi.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut.
  4. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  5. Etsi haluamasi kappale, albumi tai musiikkivideo ja lataa se klikkaamalla oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Kappale, albumi tai musiikkivideo latautuu kirjastoosi.

Apple TV

Kun kuuntelet musiikkia Apple TV:llä, se ei lataudu laitteeseen. Voit hakea aiempia ostoksia toistettavaksi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse Koti-valikosta Musiikki tai Oma musiikki.
  2. Valitse kuunneltava tai katsottava kappale, albumi tai musiikkivideo.
  3. Valitse Toista.

Elokuvan tai TV-ohjelman lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen elokuvia ja TV-ohjelmia iPhonella, iPod touchilla, iPadilla, Macilla tai Windows-tietokoneella. Voit katsella aiemmin ostettuja elokuvia tai TV-ohjelmia Apple TV:n kautta, mutta niitä ei voi ladata laitteellesi.

Voit ladata vuokrattuja elokuvia vuokra-aikana yhdelle laitteelle kerrallaan. Lue lisätietoja iTunes Storesta vuokrattujen kohteiden lataamisesta.

iPhone, iPad tai iPod touch

iPhonea, iPadia tai iPod touchia käytettäessä voit ladata elokuvat ja TV-ohjelmat uudelleen TV-apilla1 tai Videot-apilla. Voit ladata sisällöt uudelleen myös iTunes Store -apilla.

1 TV-appi on käytettävissä vain tietyissä maissa ja alueilla. Katso, onko TV-appi saatavilla maassasi tai alueellasi.

TV-appi

TV-apilla voit ladata uudelleen ainoastaan iTunes Storesta ostamasi sisällöt.

1. Avaa TV-appi.
  2. Napauta näytön alalaidan valikosta Kirjasto.
  3. Napauta Elokuvat tai TV-ohjelmat riippuen siitä, mitä haluat ladata. Jos ladattavissasi on vuokrattuja elokuvia, Kirjasto-kohdassa näkyy myös Vuokratut-kohta. Tarvitset vuokrattujen kohteiden uudelleenlataamiseen iOS 10.3:n tai uudemman sekä iTunes 12.6:n tai uudemman.
  4. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma, ja lataa se uudelleen napauttamalla.
  5. Napauta . Video latautuu laitteellesi.

Videot-appi

1. Avaa Videot-appi.
  2. Napauta näytön alalaidasta Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat ladata. Jos ladattavissasi on vuokrattuja elokuvia, näet myös Vuokratut-välilehden. Tarvitset vuokrattujen kohteiden uudelleenlataamiseen iOS 10.3:n tai uudemman sekä iTunes 12.6:n tai uudemman.
  3. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma, ja lataa se uudelleen napauttamalla.
  4. Napauta latauskuvake. Video latautuu laitteellesi.

Jos et näe kohdetta, jonka haluat ladata, valitse Asetukset > Videot ja varmista, että Näytä iTunes-ostot on valittuna.

iTunes Store

Jos kohdetta ei löydy TV-apista tai Videot-apista, lataa se iTunes Store -apin avulla:

1. Avaa iPhonessa tai iPod touchissa iTunes Store -appi ja napauta Muut > Ostetut.
    Avaa iPadissa iTunes Store -appi ja napauta Ostetut.
  2. Napauta Elokuvat tai TV-ohjelmat riippuen siitä, mitä haluat ladata.
  3. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma, ja lataa se uudelleen napauttamalla.
  4. Napauta latauskuvake. Video latautuu laitteellesi.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut.
  4. Klikkaa iTunes-ikkunan oikeasta yläkulmasta Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat ladata. Jos ladattavissasi on vuokrattuja elokuvia, näet myös Vuokratut-välilehden. Tarvitset vuokrattujen kohteiden uudelleenlataamiseen iOS 10.3:n tai uudemman sekä iTunes 12.6:n tai uudemman.
  5. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma ja lataa se klikkaamalla oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Elokuva tai TV-ohjelma latautuu kirjastoosi.

Apple TV

Kun katselet elokuvaa tai TV-ohjelmaa Apple TV:llä, se ei lataudu laitteelle. Etsi aikaisemmin ostetut elokuvat ja TV-ohjelmat TV-apilla tai Elokuvat- tai TV-ohjelmat-apilla.

TV-appi

1. Avaa TV-appi Koti-valikosta.
  2. Valitse näytön ylälaidassa olevasta valikosta Kirjasto.
  3. Valitse katsottava kohde.
  4. Valitse Toista.

Elokuvat- tai TV-ohjelmat-appi

1. Avaa Elokuvat-appi tai TV-ohjelmat-appi Koti-valikosta.
  2. Valitse näytön ylälaidassa olevasta valikosta Ostetut.
  3. Valitse katsottava kohde.
  4. Valitse Toista.

Apin lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen ohjelmia ja appeja iPhonella, iPod touchilla, iPadilla, Macilla tai Apple TV:llä (4. sukupolvi). Voit ladata uudelleen myös joitain apin sisäisiä ostoja.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta ympyrä jossa sininen mies valkoisella taustalla tai kuvaasi oikeassa yläkulmassa ja sitten Ostetut.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi ladattava appi ja napauta sininen pilvi jossa alaspäin osoittava nuoli . Appi latautuu laitteellesi.

Mac

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa ikkunan ylälaidasta Ostetut.
  3. Etsi ladattava ohjelma ja klikkaa sitten sen oikealta puolelta Asenna tai Lataa. Ohjelma latautuu tietokoneellesi.

Jos haluat asentaa uudelleen Safarin, Mailin, App Storen tai muita ohjelmia, jotka sisältyvät Mac-käyttöjärjestelmään, asenna macOS uudelleen. macOS Sierraa tai uudempaa ei näytetä Ostetut-välilehdellä. Käytä sen sijaan oikeassa yläkulmassa olevaa hakukenttää ja etsi sekä avaa nykyisen macOS:n version App Store -sivu.

Jos haluat asentaa uudelleen apin, joka on jo asennettu, siirrä appi ensin roskakoriin. Jos Ostetut-välilehdessä näkyy edelleen Avaa-painike Lataa- tai Asenna-painikkeen sijasta, valitse valikkoriviltä Store > Lataa sivu uudelleen.

Jos olet asentamassa päivityksiä ohjelmille, jotka on jo asennettu, käytä Päivitykset-välilehteä. Lue lisätietoja Macin ohjelmiston päivittämisestä.

Apple TV (4. sukupolvi)

1. Valitse Koti-valikosta App Store.
  2. Valitse Ostetut.
  3. Etsi ja valitse appi, jonka haluat ladata uudelleen.
  4. Valitse asennuskuvake. Appi latautuu laitteellesi.

Appien sisäisten ostojen lataaminen uudelleen

Jotkin appien sisäiset ostot (kuten pelivaluutta tai vihjeet) kuluvat, eli ne loppuvat käytön myötä. Vain muut kuin kuluvat ostot voi palauttaaOhjeita appien sisäisten ostojen tekemiseen.

Kirjan lataaminen uudelleen

Voit ladata iBooksin kirjoja uudelleen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iBooks-appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa Ostetut, ja napauta sitten Kirjat.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi ladattava kirja ja napauta sitten latauskuvake. Kirja latautuu laitteellesi.

Mac

1. Avaa iBooks.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole jo kirjautunut: Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä Store > Kirjaudu sisään.
  3. Klikkaa iBooks Store.
  4. Klikkaa iBooks Store -ikkunan oikean laidan Pikalinkit-kohdasta Ostetut.
  5. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi ladattava kirja ja klikkaa sitten oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Kirja latautuu kirjastoosi.

Äänikirjan lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen äänikirjoja iPhonen, iPadin tai iPod touchin iBooksilla tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesilla.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iBooks-appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa Ostetut, ja napauta sitten Äänikirjat.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi ladattava äänikirja ja napauta sitten latauskuvake . Äänikirja latautuu laitteellesi.

iTunes Macissa tai Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut.
  4. Klikkaa iTunes-ikkunan oikeassa yläkulmassa Äänikirjat.
  5. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi ladattava kohde ja klikkaa sitten oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Äänikirja latautuu kirjastoosi.

Soittoäänet tai merkkiäänet

Voit ladata uudelleen joitakin soittoääniä ja merkkiääniä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jossa on iOS 11 tai uudempi. Lue lisätietoja merkkiäänien käyttämisestä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Lisätietoja ostosten lataamisesta uudelleen

• Jos saat virheilmoituksen ”Tämä laite on liitetty toiseen Apple ID:hen. Et voi liittää tätä laitetta toiseen Apple ID:hen [numero] päivään.”, sinun täytyy ehkä odottaa jonkin aikaa, että voit ladata ostoksesi. Lue lisätietoja liitetyistä laitteista.
  • Tarkista, onko etsimäsi ostokset kätketty. Jos ostoksesi on kätketty, niitä ei ehkä näy, vaikka noudatat tämän artikkelin ohjeita. Lue, miten voit tuoda ostokset näkyviin.
  • Jos lataus keskeytyi, lue lisätietoja latauksen jatkamisesta.

Ohjeita laskutukseen

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.