Appien, musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien ja kirjojen lataaminen uudelleen

Etsi kohde ostoksistasi ja lataa se uudelleen laitteellesi. Jos et näe kohdetta ostoksissasi, katso, mitä voit tehdä.

Ennen kuin aloitat

Jos sinulla on kysymyksiä laskutuksesta, maksuista tai tilauksista, pyydä apua.Voit myös tarkastella ostohistoriaasi, jos haluat lisätietoja aiemmista ostoksistasi.

Appien lataaminen uudelleen

iPhone, iPad ja Apple Watch, joissa näkyy appien luettelo ja latauspainikkeet niiden vieressä.

Apple Arcade -tilauksellasi pelaamasi pelit eivät näy ostoksissasi. Jos haluat ladata Apple Arcade -pelin uudelleen, etsi peli ja lataa se uudelleen.

Appien lataaminen uudelleen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta sisäänkirjautumispainiketta  tai kuvaasi näytön yläreunassa. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit alun perin kohteen ostamiseen.
  3. Napauta Ostetut.
    Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenten ostaman sisällön napauttamalla Omat ostot tai valitsemalla perheenjäsenen nimen.
  4. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  5. Hae appi, jonka haluat ladata, ja napauta sitten latauspainiketta Etkö näe ostamaasi appia?

Appien lataaminen uudelleen Macilla

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa sisäänkirjautumispainiketta  tai kuvaasi sivupalkissa. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit alun perin kohteen ostamiseen.
  3. Etsi appi, jonka haluat ladata.
    Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostaja-kohdan vierestä.
  4. Klikkaa apin kohdalla latauspainiketta Etkö näe ostamaasi appia?

Appien lataaminen uudelleen Apple Watchilla

1. Avaa App Store Apple Watchillasi.
  2. Selaa alas asti, napauta  Tili ja sitten Ostetut.
    Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenten ostaman sisällön napauttamalla Omat ostot tai valitsemalla perheenjäsenen nimen.
  3. Hae appi, jonka haluat ladata, ja napauta sitten latauspainiketta Etkö näe ostamaasi appia?

Appien lataaminen uudelleen Apple TV:llä

1. Valitse Koti-valikosta App Store.
  2. Valitse Ostetut.
    Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä.
  3. Etsi ja valitse appi, jonka haluat ladata uudelleen.
  4. Valitse latauspainike . Etkö näe ostamaasi appia?

Appeja ei voi ladata uudelleen Apple TV:llä (3. sukupolvi tai aiempi).

Musiikin lataaminen uudelleen

iPhone ja Mac, joissa näkyy ostettua musiikkia, joka voidaan ladata uudelleen, kuten Ed Sheeranin ja Brittany Howardin kappaleita.

Jos olet Apple Music -tilaaja, offline-tilassa kuunneltavaksi lataamasi kohteet eivät näy iTunes Storen ostohistoriassasi. Voit ottaa kirjaston synkronoinnin käyttöön, jotta voit käyttää musiikkikirjastoasi ja Apple Musicista lataamaasi musiikkia kaikilla laitteillasi.

Musiikin lataaminen uudelleen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Avaa iTunes Store -appi. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit alun perin kohteen ostamiseen.
  2. Napauta iPhonella tai iPod touchilla  Lisää näytön alareunassa olevassa valikossa ja sitten  Ostetut. iPadissa napauta vain  Ostetut.
  3. Napauta näytön yläreunassa Musiikki.
    Jos käytät Perhejakoa ja haluat nähdä perheenjäsenen ostaman sisällön, napauta perheenjäsenen nimeä.
  4. Etsi musiikki, jonka haluat ladata uudelleen, ja napauta sitä.
  5. Napauta kappaleen tai albumin kohdalla latauspainiketta . Löydät musiikin Musiikki-apista. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Musiikin lataaminen uudelleen Macilla

1. Avaa Musiikki-appi. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit alun perin kohteen ostamiseen.
  2. Valitse tietokoneesi näytön yläreunassa olevasta valikkopalkista Tili > Ostetut.
    Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot etkä Ostetut.
  3. Etsi musiikki, jonka haluat ladata uudelleen.
    Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan vierestä.
  4. Klikkaa albumin tai kappaleen kohdalla latauspainiketta . Löydät musiikin Musiikki-apista. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Musiikin lataaminen uudelleen iTunesin Windows-versiolla

1. Avaa iTunes. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit alun perin kohteen ostamiseen.
  2. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili > Ostetut.
    Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot etkä Ostetut.
  3. Valitse iTunes-ikkunan vasemman yläkulman valikosta Musiikki.
  4. Etsi musiikki, jonka haluat ladata uudelleen.
    Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan vierestä.
  5. Klikkaa albumin tai kappaleen kohdalla latauspainiketta Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Musiikkisi kuunteleminen muilla laitteilla

Voit synkronoida musiikkia iPhonestasi Apple Watchiisi.

Apple TV:n, Android-laitteiden ja muiden tapauksessa ota käyttöön kirjaston synkronointi, jos haluat kuunnella mitä tahansa kappaleita Apple Musicista tai musiikkikirjastostasi.

Elokuvien ja TV-ohjelmien lataaminen uudelleen

iPhone ja Mac, joissa näkyy ostettuja elokuvia, jotka voidaan ladata uudelleen, kuten Free Solo.

Apple TV -kanavat eivät näy ostoksissasi.Jos haluat ladata uudelleen Apple TV -kanavan ohjelmajaksoja tai elokuvia, etsi niitä Apple TV -apissa ja lataa ne uudelleen.

Kun vuokraat elokuvan, voit ladata sen vain yhdelle laitteelle kerrallaan.

Elokuvien ja TV-ohjelmien lataaminen uudelleen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Avaa iTunes Store -appi. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit alun perin kohteen ostamiseen.
  2. Napauta iPhonella tai iPod touchilla  Lisää näytön alareunassa olevassa valikossa ja sitten  Ostetut. iPadissa napauta vain  Ostetut.
  3. Napauta näytön yläreunassa Elokuvat tai TV-ohjelmat.
    Jos käytät Perhejakoa ja haluat nähdä perheenjäsenen ostaman sisällön, napauta perheenjäsenen nimeä.
  4. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma, ja lataa se uudelleen napauttamalla.
  5. Napauta nimikkeen kohdalla latauspainiketta . Kun lataus on valmis, löydät elokuvan tai TV-ohjelman Apple TV -apista. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Elokuvien ja TV-ohjelmien lataaminen uudelleen Macilla

1. Avaa Apple TV -appi.Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit alun perin kohteen ostamiseen.
  2. Valitse ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili > Ostetut.
  3. Etsi elokuva tai TV-ohjelma, jonka haluat ladata uudelleen.
    Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan vierestä.
  4. Klikkaa kohteen kohdalla latauspainiketta Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Elokuvien ja TV-ohjelmien lataaminen uudelleen iTunesin Windows-versiolla

1. Avaa iTunes. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit alun perin kohteen ostamiseen.
  2. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili > Ostetut.
    Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot etkä Ostetut.
  3. Klikkaa Elokuvat tai TV-ohjelmat iTunes-ikkunan yläkulmasta.
    Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan vierestä.
  4. Etsi elokuva tai TV-ohjelma, jonka haluat ladata uudelleen ja klikkaa sitten kohteen kohdalla latauspainiketta . Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Elokuvien ja TV-ohjelmien lataaminen uudelleen muilla laitteilla

Muilla laitteilla, kuten äly-TV:illä, suoratoistat elokuvia ja TV-ohjelmia, joten niitä ei tarvitse ladata uudelleen. Jos haluat suoratoistaa aiempia ostoksiasi, avaa Apple TV -appi ja etsi kirjastosi.

Kirjojen ja äänikirjojen lataaminen uudelleen

iPhone ja Mac, joissa näkyy ostettuja kirjoja, jotka voidaan ladata uudelleen, kuten Dare to Lead.

Jos näet viestin, jonka mukaan äänikirjaa ei enää voi ostaa Apple Booksista, voit kokeilla kahta asiaa:

• Jos olet ostanut kohteen aikaisemmin, lataa se uudelleen ilmaiseksi toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.
  • Jos et ole koskaan ostanut kohdetta, hae samasta äänikirjasta päivitetty versio Book Storesta.

Kirjojen ja äänikirjojen lataaminen uudelleen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Avaa Apple Books -appi ja napauta näytön alalaidassa Luettavana.
  2. Napauta sisäänkirjautumispainiketta  tai kuvaasi näytön oikeassa yläkulmassa.Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit alun perin kohteen ostamiseen.
  3. Napauta Omat ostot -kohdassa joko Kirjat tai Äänikirjat.
    Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot napauttamalla perheenjäsenen nimeä.
  4. Napauta Ei tässä [laitteessa] ja sitten Kaikki kirjat tai Kaikki äänikirjat.
  5. Hae kirja tai äänikirja, jonka haluat ladata, ja napauta sitten latauspainiketta Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Kirjojen ja äänikirjojen lataaminen uudelleen Macilla

1. Avaa Apple Books. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytit alun perin kohteen ostamiseen.
  2. Klikkaa Book Store.
  3. Klikkaa Pikalinkit-kohdasta Ostetut.
    Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan vierestä.
  4. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  5. Etsi kirja, jonka haluat ladata ja klikkaa kulman latauspainiketta . Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Äänikirjojen hankkiminen muilla laitteilla

Voit lisätä äänikirjoja iPhonestasi Apple Watchiisi.

Käytä Windows-tietokoneella iTunesia, kun haluat ladata äänikirjoja uudelleen. Noudata samoja vaiheita, joiden avulla latasit uudelleen musiikkia, mutta valitse Ostokset-kohdan yläkulmassa Äänikirjat.

Lisätietoja uudelleenlataamisesta

Jos et näe kohdetta, jonka haluat ladata uudelleen

Jos kohtaat ongelmia uudelleenlatauksen yhteydessä

Muiden kohteiden lataaminen uudelleen

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.