Appien, musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien ja kirjojen lataaminen uudelleen App Storesta, iTunes Storesta ja Apple Booksista

Voit ladata ostetut kappaleet, albumit, elokuvat, TV-ohjelmat, apit, kirjat tai äänikirjat uudelleen.

App Storesta, iTunes Storesta tai Apple Booksista ostamiesi kohteiden lataaminen uudelleen edellyttää, että suoritat ensin seuraavat toimet:

Jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta ja tilauksista, pyydä apua. Voit myös tarkastella ostohistoriaasi, jos tarvitset lisätietoja aiemmista ostoista.

Appien lataaminen uudelleen

Voit ladata apit uudelleen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Apple TV:llä.* Voit ladata myös jotkin appien sisäiset ostot uudelleen.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta Oma tili -painike tai oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaasi ja sitten Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenten ostaman sisällön napauttamalla Omat ostot tai valitsemalla perheenjäsenen nimen.
    iPhone, jossa näkyy iOS:n App Store -apin Tili-näyttö. Ostetut on korostettuna.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi ladattava appi ja napauta Lataa-painike . Appi latautuu laitteellesi. Etkö näe ostamaasi appia?

Mac

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa Oma tili -painike tai ikkunan vasemmassa alakulmassa olevaa kuvaasi. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi. Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostaja-kohdan vierestä.
  3. Etsi ladattava ohjelma ja klikkaa Lataa-painike . Ohjelma latautuu tietokoneellesi. Etkö näe ostamaasi ohjelmaa?
    Macin App Storen Tili-näyttö, jossa näkyvät ostetut ohjelmat.

Jos haluat asentaa uudelleen Safarin, Mailin, App Storen, iTunesin tai muita ohjelmia, jotka sisältyvät Mac-käyttöjärjestelmään, asenna macOS uudelleen. macOS Sierra tai uudemmat eivät näy ostoissasi. Jos haluat asentaa macOS:n uudelleen, valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Ohjelmiston päivitys.

Apple TV

1. Valitse Koti-valikosta App Store.
  2. Valitse Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä.
  3. Etsi ja valitse appi, jonka haluat ladata uudelleen.
  4. Valitse Lataa-painike . Appi latautuu laitteellesi. Etkö näe ostamaasi appia?

* Et ehkä pysty lataamaan appia uudelleen muuhun kuin siihen laitteeseen, jolla olet sen ostanut, jos toiseen laitteeseen ei ole saatavilla siihen tarkoitettua versiota. Et esimerkiksi ehkä pysty lataamaan Macia varten ostamaasi ohjelmaa uudelleen iOS-laitteeseen.

† Appeja ei voi ladata uudelleen Apple TV:llä (3. sukupolvi tai aiempi).

Elokuvien, TV-ohjelmien tai musiikin lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkia iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Napauta iPhonen tai iPod touchin näytön alalaidan valikossa  Lisää ja sitten  Ostetut. iPadissa napauta vain  Ostetut.
  3. Napauta Musiikki, Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat ladata uudelleen. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenten ostaman sisällön napauttamalla Omat ostot tai valitsemalla perheenjäsenen nimen.
  4. Etsi haluamasi elokuva, TV-ohjelma tai musiikki ja lataa se uudelleen napauttamalla.
  5. Napauta nimen oikealla puolella Lataa-painike. Elokuva, TV-ohjelma tai musiikki latautuu laitteellesi. Voit etsiä uudelleenladattavia elokuvia ja TV-ohjelmia TV-apista§ tai Videot-apista ja musiikkia Musiikki-apista. Etkö näe ostamaasi kohdetta?
    iPhone, jossa näkyy Justice League -tietosivu iTunes Storessa.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot etkä Ostetut.
    iTunesin avattava Tili-valikko, jossa Ostetut korostettuna. iTunes Store -ikkuna taustalla.
  3. Klikkaa uudelleenladattavan sisällön mukaan iTunes-ikkunan oikeassa yläkulmassa Elokuvat, TV-ohjelmat tai Musiikki. Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan vierestä.
    Mac, jossa näkyy ostamasi elokuvat, TV-ohjelmat tai musiikkisisällöt sisältävä Ostetut-sivu.
  4. Etsi uudelleenladattava elokuva, TV-ohjelma tai musiikkisisältö ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa Lataa-painike. Elokuva, TV-ohjelma tai musiikki latautuu iTunes-kirjastoosi. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

iTunesin digitaaliset kirjaset ladataan musiikin mukana, jos niitä on. Löydät ne avaamalla iTunesin, klikkaamalla Kirjasto ja sitten Kappaleet.

Apple TV

Kun katselet elokuvaa tai TV-ohjelmaa tai kuuntelet musiikkia Apple TV:llä, se ei lataudu laitteeseen. Etsi aikaisemmin ostetut elokuvat ja TV-ohjelmat TV-apilla§, iTunes-elokuvat-apilla ja TV-ohjelmat-apilla, ja etsi musiikkia Musiikki-apilla.

‡ Katso, mitä mediatyyppejä on saatavilla ladattavaksi maassasi tai alueellasi.

§ TV-appi on käytettävissä vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla. Katso, onko TV-appi saatavilla maassasi tai alueellasi.

Kirjojen ja äänikirjojen lataaminen uudelleen

Voit ladata Apple Booksin kirjoja uudelleen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa. Voit ladata äänikirjoja uudelleen iPhonen, iPadin tai iPod touchin Apple Booksissa tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa.

Jos näet viestin, jonka mukaan äänikirjaa ei enää voi ostaa Apple Booksista, voit kokeilla kahta asiaa. Jos olet ostanut kohteen aikaisemmin, lataa se uudelleen maksamatta toista kertaa toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan. Jos et ole koskaan ostanut kohdetta, hae samasta äänikirjasta päivitetty versio Book Storesta.

¶ Katso, mitä mediatyyppejä on saatavilla ladattavaksi maassasi tai alueellasi.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Apple Books -appi ja napauta näytön alalaidassa Luettavana.
  2. Napauta Oma tili -painike tai oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaasi.
  3. Napauta uudelleenladattavan sisällön mukaan Omat ostot -kohdassa Kirjat tai Äänikirjat. Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot napauttamalla hänen nimeänsä.
  4. Napauta Ei tässä [laitteessa] ja sitten Kaikki kirjat tai Kaikki äänikirjat.
  5. Etsi ladattava kirja tai äänikirja ja napauta sitten Lataa-painike. Kohde latautuu laitteeseesi. Etkö näe ostamaasi kohdetta?
    iPhone, jossa näkyy Kaikki kirjat -sivu.

Mac

Voit ladata kirjoja uudelleen Apple Booksin Mac-versiossa. Jos haluat ladata äänikirjoja uudelleen, noudata samoja iTunesin ohjeita kuin silloin, kun lataat elokuvia, TV-ohjelmia tai musiikkia uudelleen Macilla tai Windows-tietokoneella.

1. Avaa Apple Books. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa Book Store.
  3. Klikkaa Book Store -ikkunan oikean laidan Pikalinkit-kohdasta Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan vierestä.
    Apple Booksin Mac-version ikkuna, jossa näkyy Book Store.
  4. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
    Apple Booksin Mac-version ikkuna, jossa näkyvät ostetut kirjat.
  5. Etsi ladattava kirja ja klikkaa sitten oikeasta yläkulmasta Lataa-painike. Kirja latautuu Kirjat-kirjastoosi. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Lisätietoja ostosten lataamisesta uudelleen

Ohjeita laskutukseen

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.