Appien, musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien ja kirjojen lataaminen uudelleen App Storesta, iTunes Storesta ja Apple Booksista

Voit ladata ostetut kappaleet, albumit, elokuvat, TV-ohjelmat, apit, kirjat tai äänikirjat uudelleen.

App Storesta, iTunes Storesta tai Apple Booksista ostamiesi kohteiden lataaminen uudelleen edellyttää, että suoritat ensin seuraavat toimet:

Jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta ja tilauksista, pyydä apua. Voit näyttää ostohistorian1, jos tarvitset lisätietoja aiemmista ostoksista.

1. Jos olet aikaisemmin vaihtanut Apple ID:si maan tai alueen, et ehkä näe kaikkia aikaisempia ostoksiasi.

Appien lataaminen uudelleen

Voit ladata apit uudelleen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Apple TV:llä.2 Voit ladata myös jotkin appien sisäiset ostot uudelleen.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta Oma tili -painike tai oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaasi ja sitten Ostetut.
    iPhone, jossa näkyy iOS:n App Store -apin Tili-näyttö. Ostetut on korostettuna.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi ladattava appi ja napauta Lataa-painike . Appi latautuu laitteellesi. Etkö näe ostamaasi appia?

Mac

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa Oma tili -painike tai ikkunan vasemmassa alakulmassa olevaa kuvaasi. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  3. Etsi ladattava ohjelma ja klikkaa Lataa-painike . Ohjelma latautuu tietokoneellesi. Etkö näe ostamaasi ohjelmaa?
    Macin App Storen Tili-näyttö, jossa näkyvät ostetut ohjelmat.

Jos haluat asentaa uudelleen Safarin, Mailin, App Storen, iTunesin tai muita ohjelmia, jotka sisältyvät Mac-käyttöjärjestelmään, asenna macOS uudelleen. macOS Sierra tai uudemmat eivät näy ostoissasi. Jos haluat asentaa macOS:n uudelleen, valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Ohjelmiston päivitys.

Jos haluat asentaa uudelleen ohjelman, joka on jo asennettu, siirrä se ensin roskakoriin. Jos App Storen Ostetut-osiossa olevassa ohjelmassa on edelleen Avaa-painike Lataa- tai Asenna-painikkeen sijasta, valitse tietokoneen näytön ylälaidan valikkoriviltä Store > Lataa sivu uudelleen.

Voit asentaa jo asennettuihin ohjelmiin päivityksiä klikkaamalla vasemmassa sivupalkissa Päivitykset. Lue lisätietoja Macin ohjelmiston päivittämisestä.

Apple TV

1. Valitse Koti-valikosta App Store.
  2. Valitse Ostetut.
  3. Etsi ja valitse appi, jonka haluat ladata uudelleen3.
  4. Valitse Lataa-painike . Appi latautuu laitteellesi. Etkö näe ostamaasi appia?

2. Et ehkä pysty lataamaan appia uudelleen muuhun kuin siihen laitteeseen, jolla olet sen ostanut, jos toiseen laitteeseen ei ole saatavilla siihen tarkoitettua versiota. Et esimerkiksi ehkä pysty lataamaan Macia varten ostamaasi ohjelmaa uudelleen iOS-laitteeseen.

3. Appeja ei voi ladata uudelleen Apple TV:llä (3. sukupolvi tai aiempi).

Elokuvien, TV-ohjelmien tai musiikin lataaminen uudelleen

Voit ladata elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkia uudelleen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella.

Lue lisätietoja sisältöjen uudelleenlataamisesta iTunes Storesta:

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Napauta iPhonen tai iPod touchin näytön alalaidan valikossa  Lisää ja sitten  Ostetut. iPadissa napauta vain  Ostetut.
  3. Napauta Musiikki, Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat ladata uudelleen. Sinun pitää ehkä napauttaa Ei tässä [laitteessa] -valintaa, jotta näet kaikki kohteesi.
  4. Etsi haluamasi elokuva, TV-ohjelma tai musiikki ja lataa se uudelleen napauttamalla.
  5. Napauta nimen oikealla puolella Lataa-painike. Elokuva, TV-ohjelma tai musiikki latautuu laitteellesi. Voit etsiä uudelleenladattavia elokuvia ja TV-ohjelmia TV-apista4 tai Videot-apista ja musiikkia Musiikki-apista. Etkö näe ostamaasi kohdetta?
    iPhone, jossa näkyy Justice League -tietosivu iTunes Storessa.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot etkä Ostetut.
    iTunesin avattava Tili-valikko, jossa Ostetut korostettuna. iTunes Store -ikkuna taustalla.
  3. Klikkaa uudelleenladattavan sisällön mukaan iTunes-ikkunan oikeassa yläkulmassa Elokuvat, TV-ohjelmat tai Musiikki.
    iTunes-ikkuna, jossa näkyvät ostetut elokuvat.
  4. Etsi uudelleenladattava elokuva, TV-ohjelma tai musiikkisisältö ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa Lataa-painike. Elokuva, TV-ohjelma tai musiikki latautuu iTunes-kirjastoosi. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Apple TV

Kun katselet elokuvaa tai TV-ohjelmaa tai kuuntelet musiikkia Apple TV:llä, se ei lataudu laitteeseen. Etsi aikaisemmin ostetut elokuvat ja TV-ohjelmat TV-apilla4, iTunes-elokuvat-apilla ja TV-ohjelmat-apilla ja musiikki Musiikki-apilla.

4. TV-appi on käytettävissä vain tietyissä maissa ja alueilla. Katso, onko TV-appi saatavilla maassasi tai alueellasi.

Kirjojen ja äänikirjojen lataaminen uudelleen

Voit ladata Apple Booksin kirjoja uudelleen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa. Voit ladata äänikirjoja uudelleen iPhonen, iPadin tai iPod touchin Apple Booksissa tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Apple Books -appi.
  2. Napauta Oma tili -painike tai oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaasi.
  3. Napauta uudelleenladattavan sisällön mukaan Omat ostot -kohdassa Kirjat tai Äänikirjat.
  4. Napauta Ei tässä [laitteessa] ja sitten Kaikki kirjat tai Kaikki äänikirjat.
  5. Etsi ladattava kirja tai äänikirja ja napauta sitten Lataa-painike. Kohde latautuu laitteeseesi. Etkö näe ostamaasi kohdetta?
    iPhone, jossa avoinna Apple Booksin Kaikki kirjat.

Mac

Voit ladata kirjoja uudelleen Apple Booksin Mac-versiossa. Jos haluat ladata äänikirjoja uudelleen, noudata samoja iTunesin ohjeita kuin silloin, kun lataat elokuvia, TV-ohjelmia tai musiikkia uudelleen Macilla tai Windows-tietokoneella.

1. Avaa Apple Books. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa Book Store.
  3. Klikkaa Book Store -ikkunan oikean laidan Pikalinkit-kohdasta Ostetut.
    Apple Booksin Mac-version ikkuna, jossa näkyy Book Store.
  4. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
    Apple Booksin Mac-version ikkuna, jossa näkyvät ostetut kirjat.
  5. Etsi ladattava kirja ja klikkaa sitten oikeasta yläkulmasta Lataa-painike. Kirja latautuu Kirjat-kirjastoosi. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Lisätietoja ostosten lataamisesta uudelleen

5. Maasta tai alueesta ja operaattorista riippuen latausraja voi olla korkeampi.

Ohjeita laskutukseen

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.