Musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, appien ja kirjojen lataaminen uudelleen iTunes Storesta, iBooks Storesta ja App Storesta

Kun kirjaudut sisään Apple ID:llä, voit ladata uudelleen ostamiasi kappaleita, albumeita, elokuvia, TV-ohjelmia, appeja, kirjoja ja äänikirjoja.

Ennen kuin aloitat

1. Varmista, että käytössäsi on iTunesin uusin versio ja päivitä iPhone, iPad tai iPod touch.
  2. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jolla alun perin ostit kohteen, jonka haluat ladata uudelleen. Voit tarkistaa näiden ohjeiden avulla, millä Apple ID:llä latasit kohteen.

Jos olet Apple Musicin jäsen, offline-tilassa tapahtuvaa kuuntelua varten lataamasi kohteet eivät näy Ostetut-osiossa.

Jos et pysty lataamaan aiempaa ostostasi tai et näe sitä, pyydä apua.

Tämän artikkelin ohjeet ovat käyttäjille, jotka eivät kuulu Perhejako-ryhmään. Jos käytät Perhejakoa, lue miten voit ladata muiden perheenjäsenten ostamaa sisältöä.

Jos haluat nähdä aiemmat iTunes Store-, App Store- ja iBooks Store -ostoksesi, tarkastele ostohistoriaasi iTunesissa Macilla tai Windows-tietokoneella. Voit myös tarkastella ja hallita tilauksiasi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Windows-tietokoneella tai Apple TV:llä.

Kaupan käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Kappaleen, albumin tai musiikkivideon lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen kappaleita, albumeita ja musiikkivideoita iPhonella, iPod touchilla, iPadilla, Macilla tai Windows-tietokoneella. Voit kuunnella tai toistaa aiemmin ostettuja kappaleita, albumeita ja musiikkivideoita Apple TV:n kautta, mutta ne eivät lataudu laitteellesi.

iPhone tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Napauta näytön alaosassa Lisää > Ostetut > Musiikki.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi haluamasi kappale, albumi tai musiikkivideo, ja lataa se napauttamalla.
  5. Napauta kohteen nimen oikealta puolelta latauskuvake. Kappale, albumi tai musiikkivideo latautuu laitteellesi.

iPad

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Napauta Ostetut > Musiikki.
  3. Napauta Ei tässä iPadissa.
  4. Etsi haluamasi kappale, albumi tai musiikkivideo, ja lataa se napauttamalla.
  5. Napauta kohteen nimen oikealta puolelta latauskuvake. Kappale, albumi tai musiikkivideo latautuu laitteellesi.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut.
  4. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  5. Etsi haluamasi kappale, albumi tai musiikkivideo ja lataa se klikkaamalla oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Kappale, albumi tai musiikkivideo latautuu kirjastoosi.

Apple TV

Kun kuuntelet musiikkia Apple TV:llä, se ei lataudu laitteeseen. Voit hakea aiempia ostoksia toistettavaksi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse Koti-valikosta Musiikki tai Oma musiikki.
  2. Valitse toistettava kappale, albumi tai musiikkivideo.
  3. Valitse Toista.

Elokuvan tai TV-ohjelman lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen elokuvia ja TV-ohjelmia iPhonella, iPod touchilla, iPadilla, Macilla tai Windows-tietokoneella. Voit katsella aiemmin ostettuja elokuvia tai TV-ohjelmia Apple TV:n kautta, mutta niitä ei voi ladata laitteeseesi.

Voit ladata vuokrattuja elokuvia vuokra-aikana yhdelle laitteelle kerrallaan. Lue lisätietoja iTunes Storesta vuokrattujen kohteiden lataamisesta.

iPhone, iPad tai iPod touch

iPhonea, iPadia tai iPod touchia käytettäessä voit ladata elokuvat ja TV-ohjelmat uudelleen TV-apilla (vain Yhdysvalloissa; edellyttää iOS 10.2:ta tai uudempaa) tai Videot-apilla. Voit ladata sisällöt uudelleen myös iTunes Store -apilla.

TV-appi

TV-apilla voit ladata uudelleen ainoastaan iTunes Storesta ostamasi sisällöt.

1. Avaa TV-appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa olevassa valikossa Kirjasto.
  3. Napauta Elokuvat tai TV-ohjelmat riippuen siitä, mitä haluat ladata. Jos ladattavissasi on vuokrattuja elokuvia, Kirjasto-kohdassa näkyy myös Vuokratut-kohta. Tarvitset vuokrattujen kohteiden uudelleenlataamiseen iOS 10.3:n tai uudemman sekä iTunes 12.6:n tai uudemman.
  4. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma, ja lataa se uudelleen napauttamalla.
  5. Napauta . Video latautuu laitteellesi.

Videot-appi

1. Avaa Videot-appi.
  2. Napauta näytön alalaidasta Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat ladata. Jos ladattavissasi on vuokrattuja elokuvia, näet myös Vuokratut-välilehden. Tarvitset vuokrattujen kohteiden uudelleenlataamiseen iOS 10.3:n tai uudemman sekä iTunes 12.6:n tai uudemman.
  3. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma, ja lataa se uudelleen napauttamalla.
  4. Napauta latauskuvake . Video latautuu laitteellesi.

Jos et näe kohdetta, jonka haluat ladata, valitse Asetukset > Videot ja varmista, että Näytä iTunes-ostot on valittuna.

iTunes Store

Jos kohdetta ei löydy TV-apista tai Videot-apista, lataa se iTunes Store -apin avulla:

1. iPhone tai iPod touch: Avaa iTunes Store -appi ja napauta Muut > Ostetut.
    iPad: Avaa iTunes Store -appi ja napauta Ostetut.
  2. Napauta Elokuvat tai TV-ohjelmat riippuen siitä, mitä haluat ladata.
  3. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma, ja lataa se uudelleen napauttamalla.
  4. Napauta latauskuvake . Video latautuu laitteellesi.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut.
  4. Klikkaa iTunes-ikkunan oikeasta yläkulmasta Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat ladata. Jos ladattavissasi on vuokrattuja elokuvia, näet myös Vuokratut-välilehden. Tarvitset vuokrattujen kohteiden uudelleenlataamiseen iOS 10.3:n tai uudemman sekä iTunes 12.6:n tai uudemman.
  5. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi haluamasi elokuva tai TV-ohjelma ja lataa se klikkaamalla oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Elokuva tai TV-ohjelma latautuu kirjastoosi.

Apple TV

Kun katselet elokuvaa tai TV-ohjelmaa Apple TV:llä, se ei lataudu laitteelle. Voit hakea aiemmin ostettuja elokuvia ja TV-ohjelmia toistettavaksi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse Koti-valikosta Elokuvat tai TV-ohjelmat.
  2. Valitse näytön ylälaidassa olevasta valikosta Ostetut.
  3. Valitse katsottava kohde.
  4. Valitse Toista.

Apin lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen ohjelmia iPhonella, iPod touchilla, iPadilla, Macilla, Windows-tietokoneella tai Apple TV:llä (4. sukupolvi). Voit ladata uudelleen myös joitain ohjelman sisäisiä ostoja.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store -appi.
  2. iPhone tai iPod touch: Napauta Päivitykset ja sitten Ostetut.
    iPad: Napauta Ostetut.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi ladattava appi ja napauta sitten latauskuvake . Appi latautuu laitteeseesi.

Mac tai Windows-tietokone

Voit ladata appeja uudelleen iOS-laitteille iTunesista ja tietokoneelle Mac App Storesta.

iTunes

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut.
  4. Klikkaa Apit iTunes-ikkunan oikeasta yläkulmasta.
  5. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi ladattava kohde ja klikkaa sitten oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Appi latautuu kirjastoosi.

Mac App Store

1. Avaa Mac App Store.
  2. Valitse ikkunan ylälaidasta Ostot.
  3. Etsi ladattava ohjelma ja klikkaa sitten sen oikealta puolelta Asenna tai Lataa. Ohjelma latautuu tietokoneellesi.

Voit myös suorittaa Mac App Storesta ostamiesi ohjelmien uudelleenasennuksen.

Apple TV (4. sukupolvi)

1. Valitse Koti-valikosta App Store.
  2. Valitse Ostetut.
  3. Etsi ja valitse appi, jonka haluat ladata uudelleen.
  4. Valitse asennuskuvake . Appi latautuu laitteellesi.

Ohjelman sisäisten ostojen lataaminen uudelleen

Jotkin ohjelman sisäiset ostot (kuten pelivaluutta tai vihjeet) kuluvat, eli ne loppuvat käytön myötä. Vain muut kuin kuluvat ostot voi palauttaa. Lue lisätietoja ohjelman sisäisistä ostoista.

Kirjan lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen kirjoja iPhonen, iPod touchin, iPadin ja Macin (OS X Mavericks ja uudemmat) iBooksilla tai Windows-tietokoneen iTunesilla.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iBooks-ohjelma.
    Jos käytössä on iBooks 3.2 tai aiempi, napauta Store.
  2. Napauta näytön alalaidassa Ostetut, ja napauta sitten Kirjat.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi ladattava kirja ja napauta sitten latauskuvake . Kirja latautuu laitteellesi.

Mac

1. Avaa iBooks.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut: Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä Store > Kirjaudu sisään.
  3. Klikkaa iBooks Store.
  4. Klikkaa iBooks Store -ikkunan oikean laidan Pikalinkit-kohdasta Ostetut.
  5. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi ladattava kirja ja klikkaa sitten oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Kirja latautuu kirjastoosi.

Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Tili > Ostetut.

4. Klikkaa näytön oikeasta yläkulmasta Kirjat.
  5. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi ladattava kohde ja klikkaa sitten oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Kirja latautuu kirjastoosi.

Äänikirjan lataaminen uudelleen

Voit ladata uudelleen äänikirjoja iPhonen, iPadin, iPod touchin (iOS 8.4 tai uudempi) iBooksilla tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesilla.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iBooks-ohjelma.
    Jos käytössä on iBooks 3.2 tai aiempi, napauta Store.
  2. Napauta näytön alalaidassa Ostetut, ja napauta sitten Äänikirjat.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi ladattava äänikirja ja napauta sitten latauskuvake . Äänikirja ladataan laitteeseesi.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut.
  4. Klikkaa Äänikirjat iTunes-ikkunan oikeassa yläkulmassa.
  5. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  6. Etsi ladattava kohde ja klikkaa sitten oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Appi latautuu kirjastoosi.

Soittoäänet tai äänet

Jos olet varmuuskopioinut nämä kohteet Maciin tai Windows-tietokoneeseen, voit synkronoida ne iOS-laitteeseesi. Näitä kohteita ei voi ladata uudelleen.

Lue, miten voit palauttaa puuttuvat äänet iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jossa on iOS 8.1.1.

Näin saat apua

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.