Appien, musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien ja kirjojen lataaminen uudelleen iTunes Storesta, iBooks Storesta ja App Storesta

Voit ladata ostetut kappaleet, albumit, elokuvat, TV-ohjelmat, apit, kirjat tai äänikirjat uudelleen.

Ennen kuin pystyt lataamaan iTunes Storesta, App Storesta tai iBooks Storesta ostamasi kohteet uudelleen, sinun on suoritettava seuraavat toimet:

Jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta ja tilauksista, pyydä apua. Voit näyttää ostohistorian1, jos tarvitset lisätietoja aiemmista ostoksista.

1 Jos olet aikaisemmin vaihtanut Apple ID:si maan tai alueen, et ehkä näe kaikkia aikaisempia ostoksiasi.

Appien lataaminen uudelleen

Voit ladata apit uudelleen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Apple TV:llä.2 Voit ladata myös jotkin appien sisäiset ostot uudelleen.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store -appi ja napauta näytön alalaidasta Tänään.
  2. Napauta ympyrä jossa sininen mies valkoisella taustalla tai kuvaasi oikeassa yläkulmassa ja sitten Ostetut.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi ladattava appi ja napauta sininen pilvi jossa alaspäin osoittava nuoli . Appi latautuu laitteellesi. Etkö näe ostamaasi appia?

Mac

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa ikkunan ylälaidasta Ostetut.
  3. Etsi ladattava ohjelma ja klikkaa sitten sen oikealta puolelta Asenna tai Lataa. Ohjelma latautuu tietokoneellesi. Etkö näe ostamaasi ohjelmaa?

Jos haluat asentaa uudelleen Safarin, Mailin, App Storen tai muita ohjelmia, jotka sisältyvät Mac-käyttöjärjestelmään, asenna macOS uudelleen. macOS Sierraa tai uudempaa ei näytetä Ostetut-välilehdellä. Käytä sen sijaan oikeassa yläkulmassa olevaa hakukenttää ja etsi sekä avaa nykyisen macOS:n version App Store -sivu.

Jos haluat asentaa uudelleen apin, joka on jo asennettu, siirrä appi ensin roskakoriin. Jos Ostetut-välilehdessä näkyy edelleen Avaa-painike Lataa- tai Asenna-painikkeen sijasta, valitse valikkoriviltä Store > Lataa sivu uudelleen.

Jos olet asentamassa päivityksiä ohjelmille, jotka on jo asennettu, käytä Päivitykset-välilehteä. Lue lisätietoja Macin ohjelmiston päivittämisestä.

Apple TV

1. Valitse Koti-valikosta App Store.
  2. Valitse Ostetut.
  3. Etsi ja valitse appi, jonka haluat ladata uudelleen3.
  4. Valitse asennuskuvake. Appi latautuu laitteellesi. Etkö näe ostamaasi appia?

2 Et ehkä pysty lataamaan appia uudelleen muuhun kuin siihen laitteeseen, jolla olet ostanut sen, jos toiseen laitteeseen ei ole saatavilla siihen tarkoitettua versiota. Et esimerkiksi ehkä pysty lataamaan Macia varten ostamaasi ohjelmaa uudelleen iOS-laitteeseen.

3 Appeja ei voi ladata uudelleen Apple TV:llä (3. sukupolvi tai aiempi).

Elokuvien, TV-ohjelmien tai musiikin lataaminen uudelleen

Voit ladata elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkia uudelleen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella.

Lue lisätietoja sisältöjen uudelleenlataamisesta iTunes Storesta:

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Jos käytössäsi on iPhone tai iPod touch, napauta näytön alalaidassa Muut > Ostetut. Jos käytössäsi on iPad, napauta Ostetut.
  3. Napauta Musiikki, Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat ladata uudelleen, ja napauta sitten Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi haluamasi elokuva, TV-ohjelma tai musiikki ja lataa se uudelleen napauttamalla.
  5. Napauta kohteen nimen oikealta puolelta latauskuvake. Elokuva, TV-ohjelma tai musiikki latautuu laitteellesi. Voit etsiä uudelleenladattavia elokuvia ja TV-ohjelmia TV-apista4 tai Videot-apista ja musiikkia Musiikki-apista. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot etkä Ostetut.
  3. Klikkaa uudelleenladattavan sisällön mukaan iTunes-ikkunan oikeassa yläkulmassa Elokuvat, TV-ohjelmat tai Musiikki.
  4. Etsi uudelleenladattava elokuva, TV-ohjelma tai musiikki ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa latauskuvake. Elokuva, TV-ohjelma tai musiikki latautuu iTunes-kirjastoosi. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Apple TV

Kun katselet elokuvaa tai TV-ohjelmaa tai kuuntelet musiikkia Apple TV:llä, se ei lataudu laitteeseen. Etsi aikaisemmin ostetut elokuvat ja TV-ohjelmat TV-apilla4, iTunes-elokuvat-apilla ja TV-ohjelmat-apilla ja musiikki Musiikki-apilla.

4 TV-appi on käytettävissä vain tietyissä maissa ja alueilla. Katso, onko TV-appi saatavilla maassasi tai alueellasi.

Kirjojen ja äänikirjojen lataaminen uudelleen

Voit ladata iBooksin kirjoja uudelleen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa. Voit ladata äänikirjoja uudelleen iPhonen, iPadin tai iPod touchin iBooksilla tai Macin tai Windows-tietokoneen iTunesilla.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iBooks-appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa Ostetut ja sitten Kirjat tai Äänikirjat sen mukaan, mitä haluat ladata uudelleen.
  3. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  4. Etsi ladattava kirja tai äänikirja ja napauta sitten latauskuvake. Kohde latautuu laitteellesi. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Mac

Voit ladata kirjoja uudelleen iBooksin Mac-versiossa. Jos haluat ladata äänikirjoja uudelleen, noudata samoja iTunesin ohjeita kuin silloin, kun lataat elokuvia, TV-ohjelmia tai musiikkia uudelleen Macilla tai Windows-tietokoneella.

1. Avaa iBooks. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Klikkaa iBooks Store.
  3. Klikkaa iBooks Store -ikkunan oikean laidan Pikalinkit-kohdasta Ostetut.
  4. Klikkaamalla Ei omassa kirjastossa näet ostetun sisällön, jota ei ole tietokoneellasi.
  5. Etsi ladattava kirja ja klikkaa sitten oikeasta yläkulmasta latauskuvake. Kirja latautuu iBooks-kirjastoosi. Etkö näe ostamaasi kohdetta?

Lisätietoja ostosten lataamisesta uudelleen

5 Maasta tai alueesta ja operaattorista riippuen latausraja voi olla korkeampi.

Ohjeita laskutukseen

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.