iPhonen tai iPadin operaattoriasetusten päivittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPhonen tai iPadin operaattoriasetukset päivitetään.

Operaattoriasetusten avulla matkapuhelinoperaattori voi suorittaa matkapuhelinverkon ja siihen liittyvien asetusten päivityksen parantaakseen mobiiliverkkoyhteyttä ja suorituskykyä. Operaattoriasetusten päivitysten avulla voidaan myös lisätä tuki esimerkiksi VoLTE- ja Wi-Fi-puhelut-toiminnoille. Lisätietoja operaattoriasetusten päivityksistä saat ottamalla yhteyttä operaattoriin.

Kun operaattoriasetuspäivitys on saatavilla, sinua kehotetaan asentamaan se. Jos operaattori julkaisee pakollisen päivityksen, näet Päivitä-painikkeen sijaan OK-painikkeen. Tämä kertoo siitä, että päivitys on ladattu ja asennettu.

Voit tarkistaa ja asentaa operaattoriasetuspäivityksen seuraavasti:

1. Varmista, että laite on yhteydessä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon.
  2. Napauta Asetukset > Yleiset > Tietoja. Jos päivitys on saatavilla, näet operaattoriasetusten päivitysvaihtoehdon.

Voit tarkistaa laitteesi operaattoriasetusten version napauttamalla Asetukset > Yleiset > Tietoja ja katsomalla Operaattori-kohdan vieressä olevat tiedot. Näet lisää operaattorikohtaisia tietoja napauttamalla versionumeroa.

Jos asetat iPhoneen tai iPadiin uuden SIM-kortin, sinun on ladattava uuden operaattorin operaattoriasetukset.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.