Apple ID:n maksutapojen muuttaminen, lisääminen tai poistaminen

Hallinnoi itsesi ja perheesi käyttämiä App Storen, iCloudin, Apple Musicin ja muiden palvelujen maksutietoja. Kun muutat maksutietojasi, ne päivitetään automaattisesti kaikissa apeissa ja palveluissa, joita käytät Apple ID:lläsi.

Maksutavan muuttaminen, lisääminen tai poistaminen

Voit muokata maksutietoja iPhonen tai iPadin Asetukset-apissa tai Macin App Storessa.

Muokkaa maksutapoja

Maksutavan muuttaminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi.
  3. Napauta Maksu ja toimitus. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  4. Tässä kohdassa voit suorittaa seuraavia toimia:
    iPhone, jossa näkyvät maksutavat, muun muassa Apple ID -saldo ja luottokortit
    • Maksutavan lisääminen – Napauta Lisää maksutapa.
    • Maksutavan päivittäminen – Napauta maksutapaa ja muokkaa sitten tietojasi. Joudut ehkä antamaan luotto- tai pankkikortissasi olevan suojakoodin. Jos käytät korttia Apple Payssa, siirry Lompakko-appiin ja muokkaa kortin tietoja.
    • Maksutavan poistaminen – Napauta Muokkaa, napauta punaista Poista-painiketta ja napauta sitten Poista. Jos sinulla on maksamatonta saldoa, sinulla on iCloud-tallennustilatilauksen sisältäviä tilauksia tai käytät ostojen jakoa, kaikkia maksutapoja ei voi poistaa. Lue, miten voit poistaa kaikki maksutavat.
    • Maksutapojen järjestyksen muuttaminen – Napauta Muokkaa ja vedä sitten järjestyksen muutoskuvaketta .*

Maksutavan muuttaminen Macissa

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa nimeäsi tai sivupalkin alaosassa olevaa kirjautumispainiketta.
  3. Klikkaa Katso tiedot.
  4. Klikkaa Maksutiedot-kohdan vieressä Hallitse maksuja. (Jos käytät vanhempaa macOS-versiota, klikkaa Maksutapa-kohdan vieressä Muokkaa.) Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  5. Tässä kohdassa voit suorittaa seuraavia toimia:
    Macissa oleva App Store ja Hallitse maksuja -sivu, jolla voit muokata maksutapoja, järjestää niitä uudelleen sekä lisätä ja poistaa niitä.
    • Maksutavan päivittäminen – Klikkaa maksutavan vieressä Muokkaa. Joudut ehkä antamaan luotto- tai pankkikortissasi olevan suojakoodin.
    • Maksutavan lisääminen – Klikkaa Lisää maksutapa.
    • Maksutavan poistaminen – Klikkaa maksutavan vieressä Muokkaa ja klikkaa sitten Poista. Jos sinulla on maksamatonta saldoa, sinulla on iCloud-tallennustilatilauksen sisältäviä tilauksia tai käytät ostojen jakoa, kaikkia maksutapoja ei voi poistaa. Lue, miten voit poistaa kaikki maksutavat.
    • Maksutapojen järjestyksen muuttaminen – Siirrä osoitin maksutavan päälle ja käytä sitten järjestyksen muutoskuvaketta .*

Jos sinulla ei ole Apple-laitetta

Eikö sinulla ole iPhonea, iPadia, iPod touchia tai Macia? Voit muuttaa maksutapaa käyttämällä iTunesia Windows-tietokoneessa tai Apple Music -appia Android-laitteessa.

Ohjeita muihin laskutusongelmiin

*Apple pyrkii veloittamaan maksutapojasi ylhäältä alas kulkevassa järjestyksessä. Et voi muuttaa järjestystä, jossa Apple ID:n saldo veloitetaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.