Tietokoneen valtuuttaminen iTunes Storesta ostettujen sisältöjen toistamista varten ja valtuutuksen poistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit valtuuttaa tietokoneesi toistamaan iTunes Storesta ostettuja sisältöjä, poistaa valtuudet ja tarkistaa, kuinka monta tietokonetta olet valtuuttanut.

Tietoja tietokoneen valtuuttamisesta

• Voit valtuuttaa kerrallaan enintään viisi tietokonetta toistamaan iTunes Storesta ostamaasi sisältöä.
  • Jokainen valtuuttamasi tietokone lasketaan yhdeksi valtuutukseksi myös, jos valtuutat saman tietokoneen useita kertoja.
  • Jos sinulla on viisi valtuutettua tietokonetta ja haluat valtuuttaa uuden tietokoneen, sinun on poistettava valtuutus joltakin tietokoneelta.
  • Voit valtuuttaa vain tietokoneen, jota voit itse käyttää. Et voi valtuuttaa tietokonetta toisella tietokoneella, iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.
  • Voit valtuuttaa Macisi Apple Music-, Apple TV- tai Apple Books -apeissa. Kun olet valtuuttanut Macisi jossakin näistä apeista, voit käyttää kaikkea iTunes Storesta ostamaasi sisältöä.

Ohjeet Macin valtuuttamiseen ja valtuutuksen poistoon

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi. Valitse valikkoriviltä Tili ja varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi.
  2. Valitse Tili > Valtuutukset ja valitse sitten Valtuuta tietokone tai Poista tietokoneen valtuutus.
    Apple Music -appi, jossa Tili-valikko sekä Valtuutukset- ja Valtuuta tietokone -valinnat ovat näkyvissä.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Oletko unohtanut Apple ID:si?
  4. Klikkaa Valtuuta tai Poista valtuutus.

Valtuutettujen tietokoneiden määrän tarkistaminen

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi.
  2. Valitse Tili > Tiliasetukset.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Oletko unohtanut Apple ID:si?
  4. Tarkista tilitietosivun yläosasta Tietokoneiden valtuutukset -kohdan vierestä, kuinka monta tietokonetta on valtuutettu.
    Apple Music -appi, jossa Tilitiedot-sivu on näkyvissä

Valtuutuksen poistaminen tietokoneelta, jota et voi itse käyttää

Jos haluat poistaa valtuutuksen tietokoneelta, jota et voi käyttää, sinun on poistettava kaikkien tietokoneiden valtuutukset. Valtuuta sen jälkeen jokainen oma tietokoneesi uudelleen. Voit poistaa kaikkien tietokoneiden valtuutuksen vain kerran vuodessa.

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi.
  2. Valitse Tili > Tiliasetukset.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Oletko unohtanut Apple ID:si?
  4. Siirry Tilitiedot-sivun yläosassa olevaan Apple ID -yhteenveto -kohtaan.
  5. Klikkaa Tietokoneiden valtuutukset -kohdan vierestä Poista kaikkien valtuutus.
  6. Valtuuta kaikki käyttämäsi tietokoneet uudelleen.

Ohjeet PC-tietokoneen valtuuttamiseen tai valtuutuksen poistoon

1. Avaa iTunes. Valitse iTunes-ikkunan yläreunasta Tili ja varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi.
  2. Valitse Tili > Valtuutukset ja valitse sitten Valtuuta tietokone tai Poista tietokoneen valtuutus.
    iTunes, jossa Tili-valikko, Valtuutukset- ja Valtuuta tietokone -valinnat ovat näkyvissä.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Oletko unohtanut Apple ID:si?
  4. Klikkaa Valtuuta tai Poista valtuutus.

Lue, mitä voit tehdä, jos iTunes pyytää jatkuvasti valtuuttamaan tietokoneesi, kun yrität toistaa ostettua sisältöä.

Valtuutettujen tietokoneiden määrän tarkistaminen

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse Tili > Näytä oma tili.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Oletko unohtanut Apple ID:si?
  4. Tarkista tilitietosivun yläosasta Tietokoneiden valtuutukset -kohdan vierestä, kuinka monta tietokonetta on valtuutettu.
    iTunes, jossa Tilitiedot-sivu on näkyvissä

Valtuutuksen poistaminen tietokoneelta, jota et voi itse käyttää

Jos haluat poistaa valtuutuksen tietokoneelta, jota et voi käyttää, sinun on poistettava kaikkien tietokoneiden valtuutukset. Valtuuta sen jälkeen jokainen oma tietokoneesi uudelleen. Voit poistaa kaikkien tietokoneiden valtuutuksen vain kerran vuodessa.

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse Tili > Näytä oma tili.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla. Oletko unohtanut Apple ID:si?
  4. Siirry Tilitiedot-sivun yläosassa olevaan Apple ID -yhteenveto -kohtaan.
  5. Klikkaa Tietokoneiden valtuutukset -kohdan vierestä Poista kaikkien valtuutus.
  6. Valtuuta kaikki käyttämäsi tietokoneet uudelleen.

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.