Toimi näin, jos Made for iPhone -kuulolaite ei muodosta yhteyttä laitteeseen

Joskus voi käydä niin, että Made for iPhone -kuulolaite ei muodosta yhteyttä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin. Seuraavista ohjeista voi olla apua.

Varmista ensin, että käytössä on iOS:n uusin versio.

Jos Made for iPhone -kuulolaite ei silti muodosta yhteyttä laitteeseen, noudata seuraavia ohjeita:

1. Laita näyttö nukkumaan painamalla nukkumispainiketta.
  2. Odota noin viisi sekuntia ja herätä sitten näyttö painamalla Koti-painiketta.
    Laitteen lukitusta ei tarvitse avata.
  3. Selvitä Ohjauskeskuksesta, onko kuulolaite yhdistetty. Kuulolaitteen nimi näkyy AirDropin vieressä:
     Ohjauskeskus
  4. Jos kuulolaite ei näy vieläkään yhdistettynä, napauta Asetukset > Bluetooth ja odota muutama sekunti.
  5. Tarkista uudelleen Ohjauskeskuksesta, onko kuulolaite yhdistetty.

Tätä asiakirjaa päivitetään sitä mukaa kuin lisätietoja tulee saataville.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.