Toimi näin, jos Made for iPhone -kuulolaite ei muodosta yhteyttä laitteeseen

Joskus voi käydä niin, että Made for iPhone -kuulolaite ei muodosta yhteyttä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin. Seuraavista ohjeista voi olla apua.

Varmista ensin, että käytössä on iOS:n uusin versio.

Jos Made for iPhone -kuulolaite ei silti muodosta yhteyttä laitteeseen, noudata seuraavia ohjeita:

1. Laita näyttö nukkumaan painamalla nukkumispainiketta.
  2. Odota noin viisi sekuntia ja herätä sitten näyttö painamalla Koti-painiketta.
    Laitteen lukitusta ei tarvitse avata.
  3. Selvitä Ohjauskeskuksesta, onko kuulolaite yhdistetty. Kuulolaitteen nimi näkyy AirDropin vieressä:
     Ohjauskeskus
  4. Jos kuulolaite ei näy vieläkään yhdistettynä, napauta Asetukset > Bluetooth ja odota muutama sekunti.
  5. Tarkista uudelleen Ohjauskeskuksesta, onko kuulolaite yhdistetty.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.