Lue miten voit lunastaa Apple Gift Card -lahjakortin tai App Store & iTunes -lahjakortin

Voit lunastaa lahjakortin App Storessa, iTunesissa tai Apple Music -apissa.

Lahjakortin lunastaminen

Lunasta lahjakortillasi esimerkiksi appeja ja tilauksia.

Lahjakortin lunastaminen

Lahjakortin lunastaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Etsi 16-numeroinen koodi kortin takaa. Joissakin lahjakorteissa koodin päällä voi olla irrotettava tarra tai raaputuspinta.
  2. Avaa App Store -appi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.
  3. Napauta näytön ylälaidassa sisäänkirjautumispainiketta  tai kuvaasi.
  4. Napauta Lunasta lahjakortti tai koodi. Jos et näe Lunasta lahjakortti tai koodi -vaihtoehtoa, kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  5. Napauta Käytä kameraa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Jos sinulla on vaikeuksia lunastaa korttia, napauta Enter Code Manually (Syötä koodi manuaalisesti) ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.
  6. Napauta Valmis.

Etkö pysty lunastamaan lahjakorttiasi?

Jos lunastat lahjakortin Apple-tilisi saldolle Yhdysvalloissa, saldo saattaa näkyä Applen Lompakossa.

Lue lisää Applen Lompakon käytöstä

Lahjakortin lunastaminen Macilla

1. Etsi 16-numeroinen koodi kortin takaa. Joissakin lahjakorteissa koodin päällä voi olla irrotettava tarra tai raaputuspinta.
  2. Avaa Macissa App Store.
  3. Klikkaa nimeäsi tai sivupalkin sisäänkirjautumispainiketta.
  4. Klikkaa Lunasta lahjakortti.
    Mac, jossa näkyy App Storen Lunasta lahjakortti -painike.
  5. Klikkaa Käytä kameraa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Jos kortin lunastamisessa on ongelmia, anna koodi manuaalisesti.

Etkö pysty lunastamaan lahjakorttiasi?

Lahjakortin lunastaminen Windows-tietokoneella

1. Etsi 16-numeroinen koodi kortin takaa. Joissakin lahjakorteissa koodin päällä voi olla irrotettava tarra tai raaputuspinta.
  2. Avaa iTunes.
  3. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Tili.
  4. Valitse Lunasta.
  5. Kirjaudu sisään ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

Lahjakortin lunastaminen Android-laitteella

1. Etsi 16-numeroinen koodi kortin takaa. Joissakin lahjakorteissa koodin päällä voi olla irrotettava tarra tai raaputuspinta.
  2. Avaa Apple Music -appi.
  3. Napauta valikkopainiketta  ja napauta sitten Tili.
  4. Napauta Lunasta lahjakortti tai koodi.
  5. Syötä 16-numeroinen koodi ja napauta sitten Lunasta.

Etkö pysty lunastamaan lahjakorttiasi?

Jos sait lahjakortin sähköpostitse

Jos haluat lunastaa lahjakortin, jonka joku on lähettänyt sinulle sähköpostitse, avaa sähköpostiviesti ja napauta tai klikkaa Lunasta nyt -painiketta.

Mitä lahjakorteilla voi ostaa?

Kun lunastat Apple Gift Card -lahjakortin tai App Store & iTunes -lahjakortin, voit sen jälkeen tehdä ostoksia Apple-tilisi saldolla. Tällaisia ostoksia voivat olla esimerkiksi apit, pelit ja Apple Musicin tai iCloud+:n kaltaiset tilaukset. Apple-tilin saldoa ei kuitenkaan voi käyttää kaikkiin ostoksiin. Lue, mitä voit ostaa Apple-tilisi saldolla.

Voit ostaa Apple-tilisi saldolla myös tuotteita ja lisävarusteita apple.comista tai Apple Store -apista kaikkialla, missä Apple Gift Card -lahjakortit ovat käytettävissä. Tarkista, ovatko Apple Gift Card -lahjakortit saatavilla maassasi tai alueellasi.

Android-laitteella voit ostaa lahjakortillasi Apple Music -tilauksen. Jos haluat tehdä ostoksia App Storesta, Apple Booksista tai Apple TV -apista, käytä Apple-laitetta.

Lisätietoja

App Storen ja iTunes Storen ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Ota selvää, mitkä ominaisuudet ovat käytettävissä maassasi tai alueellasi.