App Store- ja iTunes-lahjakorttien, Apple Music -lahjakorttien ja -sisältökoodien lunastaminen

Lahjakortin saldolla voi hankkia esimerkiksi musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia, appeja, kirjoja, äänikirjoja, Apple Music -jäsenyyksiä ja iCloud-tallennustilaa.

App Store- ja iTunes-lahjakortti

Kun lunastat App Store- ja iTunes-lahjakortin, sen saldo siirretään Apple ID:llesi. Voit käyttää saldoa iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa, kunhan kirjaudut jokaiseen kauppaan samalla Apple ID:llä. Saldoa käytetään Storeissa tekemiisi ostoksiin, kunnes se on loppu.

Apple Music -lahjakortti

Kun lunastat Apple Music -lahjakortin, voit halutessasi käyttää saldon suoraan henkilökohtaiseen Apple Music -jäsenyyteen. Jos et ole Apple Music -jäsen, luoton käyttäminen rekisteröi sinut automaattisesti jäseneksi. Jos olet jo Apple Music -jäsen, saldon käyttäminen jäsenyyteen pidentää jäsenyyden voimassaoloaikaa kortin kuukausien määrällä.

Kun lunastat sisältö- tai kampanjakoodin, koodiin liittyvä kohde latautuu automaattisesti laitteellesi.

Lue lisää korteista ja koodeista tai selvitä, mitä voit tehdä, jos korttisi on aktivoimaton tai jo lunastettu tai jos et pysty lunastamaan App Store- ja iTunes-lahjakorttia, Apple Music -lahjakorttia tai sisältökoodia.

Jos et ole aiemmin ollut Apple Music -jäsen, saat kokeilujäsenyyden kortin sisältämien kuukausien lisäksi. Apple Music -lahjakortin sisältämiä Apple Music -jäsenyyskuukausia ei voi käyttää perhe- tai opiskelijatilauksiin eikä matkapuhelinoperaattorien paketteihin (tuettujen operaattoreiden kautta).

Lunastuskoodin sijainti

Vedä tai raaputa varovasti lahjakortin takana oleva tarra pois, jotta koodi tulee näkyviin. Tarvitset kortin lunastamiseen tämän 16-numeroisen koodin, jonka alussa on X-kirjain.

Jos korttisi on vanhempaa mallia, numero saattaa sijaita eri paikassa. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

Sisältö- ja kampanjakoodeissa ei välttämättä ole tarraa, 16 numeroa tai alussa X-kirjainta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa App Store. Voit myös avata lunastussivun, jolloin voit siirtyä vaiheeseen 5.
  2. Napauta Tänään ja napauta sitten Apple ID:si kuvaketta.
  3. Napauta Lunasta.
  4. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Lue, mitä tehdä, jos olet unohtanut Apple ID:si
  5. Jos haluat lisätä lahjakortin iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi kameralla, napauta Käytä kameraa. Kuvaa lunastuskoodi näytön ohjeiden mukaan. Joissakin maissa tai alueilla tai jos korttisi on vanhempaa mallia joudut ehkä lisäämään kortin tiedot käsin.
  6. Jos sinulla on App Store- ja iTunes-lahjakortti tai Apple Music -lahjakortti, anna kortin takana oleva 16-numeroinen koodi, jonka alussa on X-kirjain.
    Jos sinulla on kampanja- tai sisältökoodi, anna kortin takana oleva koodi.
  7. Saat Store-luottovaroja napauttamalla Valmis.
    Jos saat Apple Music -tarjouskehotuksen, lunasta Apple Music -palvelun kuukaudet valitsemalla Jatka jäsenyyttä. Jos haluat käyttää lunastukseen mieluummin Store-luottovaroja, valitse Käytä luottovaroja iTunes- tai App Storessa.

Lue, mitä tehdä, jos saat varoitusviestin tai jos App Store- ja iTunes-lahjakortin tai Apple Music -lahjakortin tai sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Apple ID -saldoa käytetään Storeissa tekemiisi ostoksiin, muun muassa Apple Music -jäsenyyksiin, kunnes se on loppu. Lue, miten voit tarkistaa jäljellä olevan saldon.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili. Anna salasana uudelleen pyydettäessä.
  4. Anna salasanasi ja paina sitten näppäimistön rivinvaihto- tai Enter-näppäintä tai klikkaa Kirjaudu sisään.
  5. Jos sinulla on App Store- ja iTunes-lahjakortti tai Apple Music -lahjakortti, anna kortin takana oleva 16-numeroinen koodi. Koodi alkaa X-kirjaimella.
    Jos sinulla on kampanja- tai sisältökoodi, anna kortin takana oleva koodi. Joissakin maissa ja alueilla voit klikata Käytä kameraa ja näyttää laitteesi kameralla lunastuskoodin ympärillä olevan mustan tarkennuskehyksen kokonaisuudessaan.
    Jos lahjakorttisi on vanhempaa mallia, jos kamera ei pysty lukemaan lunastuskoodia tai jos lunastuskoodin ympärillä ei ole tarkennuskehystä, napauta kohtaa Voit myös syöttää koodin käsin.
  6. Valitse Lunasta.

Lue, mitä tehdä, jos saat varoitusviestin tai jos App Store- ja iTunes-lahjakortin tai Apple Music -lahjakortin tai sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Apple ID -saldoa käytetään Storeissa tekemiisi ostoksiin, muun muassa Apple Music -jäsenyyksiin, kunnes se on loppu. Lue, miten voit tarkistaa jäljellä olevan saldon.

Android-puhelin

1. Avaa Apple Music -appi ja napauta sitten .
  2. Napauta Apple ID:täsi. Anna Apple ID:si salasana pyydettäessä.
  3. Jos Apple Music -jäsenyytesi on voimassa, vieritä sivun alalaitaan ja napauta Näytä tili.
    Jos et ole Apple Music -jäsen, jatka vaiheesta 5.
  4. Napauta Lunasta.
  5. Anna kortin takana oleva koodi ja napauta uudelleen Lunasta.

Tietoa korteista ja koodeista

Digitaaliset lahjakortit:

•  Jos sait App Store- ja iTunes- tai Apple Music -lahjakortin sähköpostitse, voit lunastaa sen saldon klikkaamalla sähköpostiviestissä olevaa Lunasta nyt -linkkiä.

Sisältö- ja kampanjakoodit:

• Voit lunastaa tiettyjä kohteita koskevia sisältö- ja kampanjakoodeja iTunes Storessa, iBooks Storessa tai App Storessa iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.
  • Kaikki sisältö- ja kampanjakoodit voi lunastaa iTunesin Mac- tai Windows-versiossa lukuun ottamatta koodeja, jotka on erityisesti tarkoitettu Macin App Storeen. Voit lunastaa Macin App Storen sisältö- ja kampanjakoodit Macisi App Storessa. Lisäksi voit lunastaa iBooks-koodeja iBooksin Mac-versiossa.
  • Jos yrität lunastaa Apple Music -kampanjakoodia, koodin on vastattava jäsenyytesi tyyppiä (esimerkiksi henkilökohtainen kampanjakoodi henkilökohtaiselle jäsenyydelle) tai joudut kirjautumaan Apple Musiciin kampanjakoodissa merkityllä jäsenyystyypillä.

Muut lahjakortit:

Lisätietoja

iTunesin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.