Lue miten voit lunastaa Apple-lahjakortin tai App Store- ja iTunes -lahjakortin

Lunasta lahjakortti App Storessa tai Apple Music ‑apissa Apple ID ‑ostoksissa käyttöä varten.

Lahjakortin lunastaminen

Lunasta lahjakortillasi esimerkiksi appeja ja tilauksia. Lue, mitä voit ostaa Apple-lahjakortilla tai Apple-tilin saldolla.

Lahjakortin lunastaminen

Lahjakortin lunastaminen iPhonella, iPadilla tai Apple Vision Prolla

1. Etsi 16-numeroinen koodi kortin takaa. Joissakin lahjakorteissa koodin päällä voi olla irrotettava tarra tai raaputuspinta.

2. Avaa App Store -appi.

3. Napauta näytön ylälaidassa kirjautumispainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai omaa kuvaasi.

4. Napauta Lunasta lahjakortti tai koodi. Jos et näe Lunasta lahjakortti tai koodi -vaihtoehtoa, kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

5. Napauta Käytä kameraa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Jos sinulla on vaikeuksia lunastaa korttia, napauta Enter Code Manually (Syötä koodi manuaalisesti) ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

6. Napauta Lunasta.

Jos lunastat lahjakortin Apple-tilisi saldolle Yhdysvalloissa, saldo saattaa näkyä Applen Lompakossa. Lue lisää Applen Lompakon käytöstä

Etkö pysty lunastamaan lahjakorttiasi?

Lahjakortin lunastaminen Macilla

1. Etsi 16-numeroinen koodi kortin takaa. Joissakin lahjakorteissa koodin päällä voi olla irrotettava tarra tai raaputuspinta.

2. Avaa Macissa App Store.

3. Klikkaa nimeäsi tai sivupalkin sisäänkirjautumispainiketta.

4. Klikkaa Lunasta lahjakortti. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.

Macin näytöllä näkyy App Store ja lahjakortin lunastusvaihtoehto
  5. Klikkaa Käytä kameraa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Jos kortin lunastamisessa on ongelmia, anna koodi manuaalisesti.

Etkö pysty lunastamaan lahjakorttiasi?

Lahjakortin lunastaminen Windows-tietokoneella

1. Etsi 16-numeroinen koodi kortin takaa. Joissakin lahjakorteissa koodin päällä voi olla irrotettava tarra tai raaputuspinta.

2. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi.

3. Klikkaa sivupalkin alaosasta nimeäsi ja sitten Lunasta. Sinun on ehkä kirjauduttava ensin sisään Apple ID:llä.

4. Noudata näytön ohjeita ja klikkaa Lunasta.

Windows-tietokoneen näytöllä näkyy Apple Music -appi, jossa on valittuna lahjakortin lunastusvaihtoehto

Etkö pysty lunastamaan lahjakorttiasi?

Jos sait lahjakortin sähköpostitse

Jos haluat lunastaa lahjakortin, jonka joku on lähettänyt sinulle sähköpostitse, avaa sähköpostiviesti ja napauta tai klikkaa Lunasta nyt -painiketta.

Mitä lahjakorteilla voi ostaa?

Kun lunastat Apple Gift Card -lahjakortin tai App Store & iTunes -lahjakortin, voit sen jälkeen tehdä ostoksia Apple-tilisi saldolla. Tällaisia ostoksia voivat olla esimerkiksi apit, pelit ja Apple Musicin tai iCloud+:n kaltaiset tilaukset. Apple-tilin saldoa ei kuitenkaan voi käyttää kaikkiin ostoksiin. Lue, mitä voit ostaa Apple-tilisi saldolla.

Voit ostaa Apple-tilisi saldolla myös tuotteita ja lisävarusteita apple.comista tai Apple Store -apista kaikkialla, missä Apple Gift Card -lahjakortit ovat käytettävissä. Tarkista, ovatko Apple-lahjakortit saatavilla maassasi tai alueellasi.

Lisätietoja lahjakorteista

Applen mediapalveluiden ominaisuudet voivat vaihdella maittain tai alueittain. Ota selvää, mitkä ominaisuudet ovat käytettävissä maassasi tai alueellasi.