App Store- ja iTunes-lahjakortin lunastaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lunastaa App Store- ja iTunes-lahjakortin. Jos et pysty lunastamaan lahjakorttia, lue, mitä tehdä.

App Store- ja iTunes-lahjakortti, jossa näkyy valkoinen Apple-logo sinisellä taustalla.

Lunasta lahjakortillasi esimerkiksi appeja ja tilauksia.

Lahjakortin lunastaminen

Lahjakortin lunastaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Vedä tai raaputa varovasti lahjakortin takana oleva tarra pois, jotta X:llä alkava 16-merkkinen koodi tulee näkyviin.
  2. Avaa App Store -appi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.
  3. Napauta näytön alalaidassa Tänään.
  4. Napauta näytön ylälaidassa sisäänkirjautumispainiketta  tai kuvaasi.
  5. Napauta Lunasta lahjakortti tai koodi. Jos et näe Lunasta lahjakortti tai koodi -vaihtoehtoa, kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Lue, mitä tehdä, jos olet unohtanut Apple ID:si.
    iPhone, jossa näkyy Lunasta lahjakortti tai koodi -valikkovaihtoehto.
  6. Napauta Käytä kameraa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Jos sinulla on vaikeuksia lunastaa korttia, napauta Voit myös syöttää koodin käsin -kohtaa ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita. Varmista, että annat X:llä alkavan 16-merkkisen koodin.
  7. Napauta Valmis.

Etkö pysty lunastamaan lahjakorttiasi?

Lahjakortin lunastaminen tietokoneella

1. Vedä tai raaputa varovasti lahjakortin takana oleva tarra pois, jotta X:llä alkava 16-merkkinen koodi tulee näkyviin.
  2. Avaa Macissa App Store.
  3. Klikkaa nimeäsi tai sivupalkin sisäänkirjautumispainiketta.
  4. Klikkaa Lunasta lahjakortti.
    Mac, jossa näkyy App Storen Lunasta lahjakortti -painike.
  5. Klikkaa Käytä kameraa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Jos sinulla on vaikeuksia lunastaa korttia, klikkaa Voit myös syöttää koodin käsin -kohtaa ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita. Varmista, että annat X:llä alkavan 16-merkkisen koodin.

Etkö pysty lunastamaan lahjakorttiasi?

Käytätkö Windows-tietokonetta?

Jos käytät Windows-tietokonetta, lunasta lahjakortti iTunesissa. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Tili ja sitten Lunasta. Kirjaudu tämän jälkeen sisään ja noudata näytön ohjeita.

Lahjakortin lunastaminen Android-laitteella

1. Vedä tai raaputa varovasti lahjakortin takana oleva tarra pois, jotta X:llä alkava 16-merkkinen koodi tulee näkyviin.
  2. Avaa Apple Music -appi.
  3. Napauta valikkopainiketta Järjestämisasetukset-painike ja sitten Tili.
  4. Napauta Lunasta lahjakortti tai koodi.
  5. Anna X:llä alkava 16-merkkinen koodi. Napauta sitten Lunasta.

Etkö pysty lunastamaan lahjakorttiasi?

Jos sait App Store- ja iTunes-lahjakortin sähköpostitse

Jos haluat lunastaa lahjakortin, jonka joku on lähettänyt sinulle sähköpostitse, avaa sähköpostiviesti ja napauta tai klikkaa Lunasta nyt -painiketta.

Mitä tällä lahjakortilla voi ostaa

Kun lunastat App Store- ja iTunes-lahjakortin, voit hankkia Apple ID -saldollasi appeja, pelejä, iCloud-tallennustilaa, Apple Musicin kaltaisia tilauksia ja paljon muuta. Apple ID -saldoa ei kuitenkaan voi käyttää joihinkin ostoksiin. Ota selvää, mitä voit ostaa Apple ID -saldollasi.

Android-laitteella voit ostaa lahjakortillasi Apple Music -tilauksen. Jos haluat tehdä ostoksia App Storesta, Apple Booksista tai Apple TV -apista, käytä Apple-laitetta.

Lisätietoja

• App Store- ja iTunes-lahjakortin jäljellä olevaa saldoa ei voi tarkistaa. Voit kuitenkin tarkistaa Apple ID -saldosi. Apple ID -saldosi sisältää lunastamiesi App Store- ja iTunes-lahjakorttien saldon.
  • Jotkin ostokset saattavat edellyttää, että olet määrittänyt luottokortin, vaikka käyttäisitkin Apple ID -saldoa ostoksen maksamiseen.
  • Apple Store -lahjakortteja ei voi käyttää App Storessa tai iTunes Storessa. Apple Store -lahjakortit ovat etupuolelta yksivärisiä (harmaita, valkoisia, hopeanvärisiä tai kullanvärisiä). Lue, mitä tehdä, jos et tiedä, millainen lahjakortti sinulla on.

App Store- ja iTunes-lahjakortit eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Ota selvää, pystytkö käyttämään lahjakortteja omassa maassasi tai omalla alueellasi.

App Storen ja iTunes Storen ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Tarkista, mitä palveluita maassasi tai alueellasi on saatavilla.