iTunes- tai Apple Music -lahjakorttien ja -sisältökoodien lunastaminen

Lahjakortin saldolla voi hankkia esimerkiksi ohjelmia, musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia, kirjoja, äänikirjoja ja Apple Music -jäsenyyksiä.

iTunes-lahjakortti

iTunes-lahjakortti

Kun lunastat iTunes-lahjakortin, sen saldo siirretään Apple ID -tilillesi. Voit käyttää saldoa iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa, kunhan kirjaudut jokaiseen kauppaan samalla Apple ID:llä. Saldoa käytetään kaikkiin kaupassa tehtyihin ostoksiin, kunnes se on kulutettu.

Apple Music -lahjakortti

Apple Music -lahjakortti

Kun lunastat Apple Music -lahjakortin, voit halutessasi käyttää saldon suoraan henkilökohtaiseen Apple Music -jäsenyyteen. Jos et ole Apple Music -jäsen, luoton käyttäminen rekisteröi sinut automaattisesti jäseneksi*. Jos olet jo Apple Music -jäsen, saldon käyttäminen jäsenyyteen pidentää jäsenyyden voimassaoloaikaa kortin kuukausien määrällä.

Kun lunastat sisältö- tai kampanjakoodin, koodiin liittyvä kohde latautuu automaattisesti laitteellesi.

*Jos et ole aiemmin ollut Apple Music -jäsen, saat kolme ilmaista kuukautta kortin sisältämien kuukausien lisäksi. Apple Music -lahjakortin sisältämiä Apple Music -jäsenyyskuukauksia ei voi käyttää perhe- tai opiskelijatilauksiin eikä matkapuhelinoperaattorien paketteihin (tuettujen operaattoreiden kautta).

Näin voit lunastaa kortin tai koodin heti

Haluatko lunastaa kortin tai koodin heti?

Tarvitsetko apua? Lue lisätietoja korteista ja koodeista tai lue, mitä tehdä, jos iTunes- tai Apple Music -lahjakortin tai -sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Lunastuskoodin sijainti

Jos sinulla on iTunes- tai Apple Music -lahjakortti, vedä tai raaputa varovasti kortin takana oleva tarra pois, jotta koodi tulee näkyviin. Tarvitset kortin lunastamiseen tämän 16-numeroisen koodin, jonka alussa on X-kirjain.

Numeron sijainti riippuu kortin tyypistä. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

Sisältö- ja kampanjakoodeissa ei välttämättä ole tarraa, 16 numeroa tai alussa X-kirjainta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Napauta laitteessa iTunes Store, iBooks Store tai App Store.
  2. Vieritä Esittelyssä-osion alaosaan ja valitse Lunasta.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Lue, mitä tehdä, jos unohdit Apple ID:si
  4. Napauta kohtaa Voit myös syöttää koodin käsin. Joissakin maissa lahjakortin voi lunastaa käyttämällä laitteen kameraa.
  5. Jos sinulla on iTunes- tai Apple Music -lahjakortti, anna kortin takana oleva 16-numeroinen koodi, jonka alussa on X-kirjain.
    Jos sinulla on kampanja- tai sisältökoodi, anna kortin takana oleva koodi.
  6. Saat store-luottovarat napauttamalla Valmis.
    Jos saat Apple Music -tarjouskehotuksen, lunasta Apple Music -palvelun kuukaudet valitsemalla Jatka jäsenyyttä. Jos haluat mieluummin lunastaa luottovaroja, valitse Käytä luottovaroja iTunes- tai App Storessa.

Lue, mitä tehdä, jos saat varoitusviestin tai jos iTunes- tai Apple Music -lahjakortin tai -sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Kun olet lunastanut kortin tai koodin, seuraavat tapahtumat riippuvat lunastetun kortin tai koodin tyypistä:

• Kun lunastat iTunes-lahjakortin, sen sisältämä saldo siirretään Apple ID:lle, jota käytät ostoksissasi iTunes Storessa, iBooks Storessa ja App Storessa.
  • Kun lunastat Apple Music -lahjakortin, sen saldo lisätään Apple Music -jäsenyyteesi.
  • Kun lunastat sisältö- tai kampanjakoodin, koodiin liittyvä kohde latautuu automaattisesti laitteellesi.

Jos et käytä Apple Music -lahjakortin saldoa jäsenyyteen, summa siirretään Apple ID:lle samaan tapaan kuin iTunes-lahjakortin kohdalla.

Apple ID -saldoa käytetään Storeissa tekemiisi ostoksiin, muun muassa Apple Music -jäsenyyksiin, kunnes se on loppu. Lue, miten voit tarkistaa jäljellä olevan saldon.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut. Lue, mitä tehdä, jos unohdit Apple ID:si
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Lunasta.
  4. Anna salasanasi ja paina sitten näppäimistön rivinvaihto- tai Enter-näppäintä tai klikkaa Kirjaudu sisään.
  5. Jos sinulla on iTunes- tai Apple Music -lahjakortti, anna kortin takana oleva 16-numeroinen koodi, jonka alussa on X-kirjain.
    Jos sinulla on kampanja- tai sisältökoodi, anna kortin takana oleva koodi.
    Joissakin maissa lahjakortin voi lunastaa käyttämällä laitteen kameraa.
  6. Valitse Lunasta.
    Lue, mitä tehdä, jos saat varoitusviestin tai jos iTunes- tai Apple Music -lahjakortin tai -sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Kun olet lunastanut kortin tai koodin, seuraavat tapahtumat riippuvat lunastetun kortin tai koodin tyypistä.

• Kun lunastat iTunes-lahjakortin, sen sisältämä saldo siirretään Apple ID:lle, jota käytät ostoksissasi iTunes Storessa, iBooks Storessa ja App Storessa.
  • Kun lunastat Apple Music -lahjakortin, sen saldo lisätään Apple Music -jäsenyyteesi.
  • Kun lunastat sisältö- tai kampanjakoodin, koodiin liittyvä kohde latautuu automaattisesti laitteellesi.

Jos et käytä Apple Music -lahjakortin saldoa jäsenyyteen, summa siirretään Apple ID:lle samaan tapaan kuin iTunes-lahjakortin kohdalla.

Apple ID -saldoa käytetään Storeissa tekemiisi ostoksiin, muun muassa Apple Music -jäsenyyksiin, kunnes se on loppu. Lue, miten voit tarkistaa jäljellä olevan saldon.

Android-puhelin

1. Avaa Apple Music -ohjelma ja napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta .
  2. Napauta Apple ID:täsi. Anna Apple ID:si salasana pyydettäessä.
  3. Napauta Lunasta.
  4. Anna kortin takana oleva koodi ja napauta uudelleen Lunasta.

Tietoa korteista ja koodeista

iTunes- tai Apple Music -lahjakortit:

• Kun lunastat iTunes- tai Apple Music -lahjakortin, sen sisältämä saldo lisätään Apple ID:lle, jota käytät ostoksissasi iTunes Storessa, iBooks Storessa tai App Storessa, tai jota käytit liittyessäsi Apple Music -jäseneksi. Voit käyttää store-luottovaroja kaikkiin store-kaupoissa tai ohjelmien sisällä tekemiisi ostoksiin, kunnes varat ovat loppu. Apple Music -saldo lisätään Apple Music -jäsenyyteesi. Jos et käytä Apple Music -lahjakortin saldoa jäsenyyteen, summa siirretään Apple ID:lle samaan tapaan kuin iTunes-lahjakortin kohdalla.
  • Tilisi saldo päivitetään iTunes-lahjakortin lunastamisen jälkeen automaattisesti iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa. Sinun täytyy ehkä kirjautua ulos ja takaisin sisään kaikissa laitteissasi, jotta saldosi näkyy. Saldo näkyy Apple ID:si alla.
  • Kun lunastat Apple Music -lahjakortin, jäsenyyssaldo lisätään Apple Music -jäsenyyteen, joka on liitetty Apple ID -tiliisi. Lue, miten voit tarkastella Apple Music -jäsenyytesi tietoja.
  • Jos sait iTunes- tai Apple Music -lahjakortin sähköpostitse, voit lunastaa sen saldon klikkaamalla sähköpostiviestissä olevaa Lunasta nyt -linkkiä.

Sisältö- ja kampanjakoodit:

• Voit lunastaa tiettyjä kohteita koskevia sisältö- ja kampanjakoodeja iTunes Storessa, iBooks Storessa tai App Storessa iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.
  • Kaikki sisältö- ja kampanjakoodit voi lunastaa iTunesin Mac- tai Windows-versiossa lukuun ottamatta koodeja, jotka on erityisesti tarkoitettu Mac App Storeen. Voit lunastaa Mac App Storen sisältö- ja kampanjakoodit Mac App Storessa. Lisäksi voit lunastaa iBooks-koodeja iBooksin Mac-versiossa.

Muut lahjakortit: