iTunes- ja Apple Music -lahjakorttien ja -koodien lunastaminen

Voit hankkia iTunes- ja Apple Music -lahjakorteilla tai -sisältö- ja -kampanjakoodeilla esimerkiksi musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia, ohjelmia, kirjoja, äänikirjoja tai Apple Music -jäsenyyksiä.

Näin voit lunastaa kortin tai koodin heti

Haluatko lunastaa kortin tai koodin heti? Avaa iTunes tästä linkistä, niin voit lunastaa lahjakorttisi tai -koodisi heti.

Tarvitsetko apua? Lue lisätietoja korteista ja koodeista tai lue, mitä tehdä, jos iTunes- tai Apple Music -lahjakortin tai -koodin lunastaminen ei onnistu.

Lunastuskoodin sijainti

Jos sinulla on iTunes- tai Apple Music -lahjakortti, vedä tai raaputa varovasti kortin takana oleva tarra pois, jotta koodi tulee näkyviin. Tarvitset kortin lunastamiseen tämän 16-numeroisen koodin, jonka alussa on X-kirjain.

Numeron sijainti riippuu kortin tyypistä. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

Sisältö- ja kampanjakoodeissa ei välttämättä ole tarraa, 16 numeroa tai alussa X-kirjainta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Napauta laitteessa iTunes Store, App Store tai iBooks Store. iTunes- tai Apple Music -lahjakortin summa hyvitetään Apple ID:llesi, joten voit käyttää sitä missä tahansa Storessa, kunhan kirjaudut samalla Apple ID:llä.
  2. Vieritä Esittelyssä-osion alaosaan ja valitse Lunasta.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Lue, mitä tehdä, jos unohdit Apple ID:si
  4. Napauta kohtaa Voit myös syöttää koodin käsin. Joissakin maissa lahjakortin voi lunastaa käyttämällä laitteen kameraa.
  5. Jos sinulla on iTunes- tai Apple Music -lahjakortti, anna kortin takana oleva 16-numeroinen koodi, jonka alussa on X-kirjain.
    Jos sinulla on kampanja- tai sisältökoodi, anna kortin takana oleva koodi.
  6. Napauta Lunasta. Lue, mitä tehdä, jos saat varoitusviestin tai jos iTunes- tai Apple Music -lahjakortin tai -sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Kun olet lunastanut koodin, seuraavat tapahtumat riippuvat lunastetun koodin tyypistä:

iTunes- tai Apple Music -lahjakortti

Tilisi saldo päivittyy automaattisesti.

Sisältö- tai kampanjakoodi

Koodiin liittyvä kohde latautuu automaattisesti.

iTunes- tai Apple Music -lahjakortin summa hyvitetään iTunes Store-, App Store- ja iBooks Store -ostoksiin käytettävälle Apple ID:lle. Saldoa käytetään Storeissa tekemiisi ostoksiin, muun muassa Apple Music -jäsenyyksiin, kunnes se on loppu. Lue, miten voit tarkistaa jäljellä olevan saldon.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut. Lue, mitä tehdä, jos unohdit Apple ID:si
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Lunasta.

Jos käytät Windowsia ja et näe valikkoriviä, lue ohjeet sen käyttöönottamiseen.
  4. Anna salasanasi ja paina sitten näppäimistön rivinvaihto- tai Enter-näppäintä tai klikkaa Kirjaudu sisään.
  5. Jos sinulla on iTunes- tai Apple Music -lahjakortti, anna kortin takana oleva 16-numeroinen koodi, jonka alussa on X-kirjain.
    Jos sinulla on kampanja- tai sisältökoodi, anna kortin takana oleva koodi.
    Joissakin maissa lahjakortin voi lunastaa käyttämällä laitteen kameraa.
  6. Valitse Lunasta.
    Lue, mitä tehdä, jos saat varoitusviestin tai jos iTunes Store -lahjakortin tai -sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Tilisi saldo päivitetään automaattisesti iTunes- tai Apple Music -lahjakortin lunastamisen jälkeen. Kun lunastat sisältö- tai kampanjakoodin, koodiin liittyvä kohde latautuu automaattisesti.

iTunes- tai Apple Music -lahjakortin summa hyvitetään iTunes Store-, App Store- ja iBooks Store -ostoksiin käytettävälle Apple ID:lle. Saldoa käytetään Storeissa tekemiisi ostoksiin, muun muassa Apple Music -jäsenyyksiin, kunnes se on loppu. Lue, miten voit tarkistaa jäljellä olevan saldon.

Android-puhelin

1. Avaa Apple Music -ohjelma ja napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta .
  2. Napauta Apple ID:täsi. Anna Apple ID:si salasana pyydettäessä.
  3. Napauta Lunasta.
  4. Anna kortin takana oleva koodi ja napauta Lunasta uudelleen.

Tietoa korteista ja koodeista

iTunes- tai Apple Music -lahjakortit:

• Kun ostat iTunes- tai Apple Music -lahjakortin, kortilla oleva saldo hyvitetään iTunes Store -ostoksiin käytettävälle Apple ID:lle. Voit ostaa saldolla kohteita iTunes Storesta, App Storesta tai iBooks Storesta. Voit myös maksaa sillä Apple Music -jäsenyyksiä ja tilauksia ohjelmissa tai tehdä sillä ohjelman sisäisiä ostoja.
  • Jos sait iTunes- tai Apple Music -lahjakortin sähköpostitse, voit lunastaa sen saldon klikkaamalla sähköpostiviestissä olevaa Lunasta nyt -linkkiä.
  • Tilisi saldo päivitetään lahjakortin lunastamisen jälkeen automaattisesti iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa. Sinun täytyy ehkä kirjautua ulos ja takaisin sisään kaikissa laitteissasi, jotta saldosi näkyy. Saldo näkyy Apple ID:si alla.

Sisältö- ja kampanjakoodit:

• Voit lunastaa tiettyjä kohteita koskevia sisältö- ja kampanjakoodeja iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.
  • Kaikki sisältö- ja kampanjakoodit voi lunastaa iTunesin Mac- tai Windows-versiossa lukuun ottamatta koodeja, jotka on erityisesti tarkoitettu Mac App Storeen. Voit lunastaa Mac App Storen sisältö- ja kampanjakoodit Mac App Storessa. Lisäksi voit lunastaa iBooks-koodeja iBooksin Mac-versiossa.

Muut lahjakortit:

Lisätietoja

Muokattu viimeksi: