App Store- ja iTunes-lahjakorttien, Apple Music -lahjakorttien ja -sisältökoodien lunastaminen

Voit lahjakortit lunastamalla lisätä Store-luottoa Apple ID:llesi ja tehdä sitten tällä luotolla ostoksia App Storessa tai iTunes Storessa tai päivittää iCloud-tallennustilaasi.

Kun lunastat lahjakortin, saatat sen tyypistä riippuen nähdä erilaisia vaihtoehtoja:

• Jos sinulla on App Store- ja iTunes-lahjakortti, voit lunastaa kortilla Store-luottoa.
  • Jos sinulla on Apple Music -lahjakortti, voit lunastaa kortilla Apple Music -tilauksen1 tai Store-luottoa.

Voit lunastaa myös tiettyjä kohteita varten olevia kampanjasisältökoodeja App Storessa, iTunes Storessa tai iBooks Storessa.

Lahjakortin tai koodin lunastaminen

Jos et ole kirjautunut laitteeseesi Apple ID:llä, johon haluat lisätä Store-luottoa, noudata alla olevia lunastusohjeita. Lue, mitä tehdä, jos korttisi on aktivoimaton tai jo lunastettu tai jos et pysty lunastamaan App Store- ja iTunes-lahjakorttia, Apple Music -lahjakorttia tai sisältökoodia.

1 Jos et ole aiemmin ollut Apple Music -tilaaja ja lunastat Apple Music -lahjakortin, saat kokeilujäsenyyden (jos edellytykset täyttyvät) kortin sisältämien kuukausien lisäksi. Apple Music -lahjakortin Apple Music -kuukausia ei voi käyttää perhetilaukseen, opiskelijatilaukseen tai matkapuhelinliittymään sisällytettyyn tilaukseen (tuettujen operaattoreiden kautta).

Lunastuskoodin sijainti

Kun lunastat lahjakorttia, sinulta kysytään kortin lunastuskoodia. Vedä tai raaputa varovasti lahjakortin takana oleva tarra pois, jotta X:llä alkava 16-merkkinen koodi tulee näkyviin.

Kampanjasisältökoodeissa ei välttämättä ole tarraa, 16 numeroa tai alussa X-kirjainta.

Jos korttisi on vanhempaa mallia, numero saattaa sijaita eri paikassa. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

iPhone, iPad, iPod touch

1. Avaa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa App Store -appi.
  2. Napauta Tänään ja sitten oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta  tai kuvaasi.
  3. Napauta Lunasta lahjakortti tai koodi ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Lue, mitä tehdä, jos olet unohtanut Apple ID:si
  4. Jos haluat lisätä lahjakortin iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi kameralla, napauta Käytä kameraa. Kuvaa lunastuskoodi näytön ohjeiden mukaan.
    Jos olet tietyssä maassa tai tietyllä alueella tai jos sinulla on vanhempi kortti, kortin tiedot pitää ehkä syöttää käsin: napauta Voit myös syöttää koodin käsin ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.
    • Jos sinulla on App Store- ja iTunes-lahjakortti tai Apple Music -lahjakortti, anna kortin takana oleva 16-numeroinen koodi, jonka alussa on X-kirjain.
    • Jos sinulla on kampanja- tai sisältökoodi, anna kortin takana oleva koodi.
  5. Napauta Valmis.

Lue, mitä tehdä, jos saat varoitusviestin tai jos App Store- ja iTunes-lahjakortin tai Apple Music -lahjakortin tai sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Apple ID:n Store-luottoa käytetään Storeissa tekemiisi ostoksiin, muun muassa Apple Music -tilauksiin ja iCloud-tallennustilaan, kunnes se on loppu. Lue, miten voit tarkastella Store-luottovarojasi.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Lunasta.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  4. Jos haluat lunastaa lahjakortin tietokoneen kameran avulla, klikkaa Käytä kameraa. Kuvaa lunastuskoodi näytön ohjeiden mukaan.
    Jos olet tietyssä maassa tai tietyllä alueella tai jos sinulla on vanhempi kortti, kortin tiedot pitää ehkä syöttää käsin Voit myös syöttää koodin käsin -kohdan alla olevaan laatikkoon. Noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita. Kun olet valmis, klikkaa Lunasta.
    • Jos sinulla on App Store- ja iTunes-lahjakortti tai Apple Music -lahjakortti, anna kortin takana oleva 16-merkkinen koodi, jonka alussa on X-kirjain.
    • Jos sinulla on kampanja- tai sisältökoodi, anna kortin takana oleva koodi.

Lue, mitä tehdä, jos saat varoitusviestin tai jos App Store- ja iTunes-lahjakortin tai Apple Music -lahjakortin tai sisältökoodin lunastaminen ei onnistu.

Apple ID:n Store-luottoa käytetään Storeissa tekemiisi ostoksiin, muun muassa Apple Music -tilauksiin ja iCloud-tallennustilaan, kunnes se on loppu. Lue, miten voit tarkastella Store-luottovarojasi.

Android-puhelin

Voit lunastaa Apple Music -lahjakortteja Android-puhelimella.

1. Avaa Apple Music -appi ja napauta sitten .
  2. Napauta Apple ID:täsi. Anna Apple ID:si salasana pyydettäessä. Jos käytössäsi on Apple Music -profiili, siirry profiilisivun loppuun pyyhkäisemällä ylöspäin, ja napauta sitten Näytä tili.
  3. Napauta tilisivulla Lunasta.
  4. Anna kortin takana oleva koodi ja napauta uudelleen Lunasta.

Lisätietoja

App Storen ja iTunes Storen ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.