Siirtyminen Androidista iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Oletko valmis siirtymään iOS:ään? Lataa Siirry iOS:ään -appi, niin saat apua Android-laitteesta iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin siirtymisessä.

iPhone- ja Android-näytöt, joissa näkyy Siirry iOS:ään -appi

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että Android-laitteessa on Wi-Fi päällä.
  • Liitä uusi iOS-laite ja Android-laite verkkovirtaan.
  • Varmista, että siirrettävä sisältö (mukaan lukien ulkoisen mikro-SD-kortin sisältö) mahtuu uuteen iOS-laitteeseesi.
  • Jos haluat siirtää Chrome-kirjanmerkkisi, päivitä Android-laitteeseesi Chromen uusin versio.

Napauta Siirrä data Androidista

Kun olet ottamassa uuden iOS-laitteen käyttöön, etene Apit ja data -näyttöön asti. Napauta sitten Siirrä data Androidista. (Jos olet jo ottanut iOS-laitteen käyttöön, tyhjennä se ja aloita alusta. Jos et halua poistaa laitteen tietoja, siirrä sisältö manuaalisesti.)

Apit ja data -näyttö iPhonessa

Avaa Siirry iOS:ään -appi

Avaa Siirry iOS:ään -appi Android-laitteessa ja napauta Continue (Jatka). Lue esiin tulevat käyttöehdot. Jatka napauttamalla Agree (Hyväksyn) ja napauta sitten Find Your Code -näytön (Etsi koodini) oikeassa yläkulmassa Next (Seuraava).

Odota koodia

Napauta iOS-laitteen Siirry Androidista -näytöllä Jatka. Odota, kunnes 10- tai 6-numeroinen koodi tulee näkyviin. Jos Android-laitteessa näkyy ilmoitus heikosta internet-yhteydestä, siitä ei tarvitse välittää.

iPhonen Siirry Androidista -näyttö, jossa näkyy koodi

Käytä koodi

Anna koodi Android-laitteessasi. Odota sitten, kunnes Transfer Data -näyttö (Siirrä tiedot) tulee näkyviin.

Valitse sisältö ja odota

Valitse Android-laitteesta siirrettävä sisältö ja valitse sitten Next (Seuraava). Vaikka Android-laitteesi ilmoittaisi, että siirto on valmis, anna molempien laitteiden olla, kunnes iOS-laitteen latauspalkki on edennyt loppuun. Siirto voi kestää kokonaisuudessaan jonkin aikaa siirrettävän sisällön määrästä riippuen.

Appi siirtää yhteystiedot, viestihistorian, kameran kuvat ja videot, verkkokirjanmerkit, sähköpostitilit ja kalenterit. Myös osa sekä Google Playssa että App Storessa saatavilla olevista maksuttomista apeista siirtyy. Kun siirto on suoritettu, voit ladata App Storesta kaikki ne maksuttomat apit, joille löytyy vastaava iOS-versio.

Ota iOS-laite käyttöön

Kun latauspalkki on edennyt loppuun asti iOS-laitteessa, napauta Android-laitteessasi Done (Valmis). Napauta sitten iOS-laitteessasi Jatka ja viimeistele iOS-laitteen käyttöönotto näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Käyttöönoton viimeistely

Varmista, että sisältö on siirtynyt kokonaan. Musiikki, Kirjat ja PDF:t pitää siirtää manuaalisesti.

Haluatko hankkia Android-laitteessasi aiemmin käyttämiäsi appeja? Lataa ne iOS-laitteella App Storesta.

Jos tarvitset ohjeita siirron suorittamiseen

Jos sisällön siirtämisessä on ongelmia, tarkista seuraavat asiat:

• Anna molempien laitteiden olla, kunnes siirto on valmis. Esimerkiksi Android-laitteessa Siirry iOS:ään -apin pitäisi pysyä näytöllä koko ajan. Jos käytät toista appia tai saat puhelun Android-laitteessa ennen kuin siirto on valmis, siirto ei onnistu.
  • Poista käytöstä Android-laitteen asetukset tai apit, jotka saattavat häiritä Wi-Fi-yhteyttä (kuten Sprint Connections Optimizer tai Smart Network Switch). Etsi sitten asetuksista Wi-Fi, paina ja pidä kutakin verkkoa painettuna ja unohda ne. Yritä sitten siirtoa uudelleen.
  • Käynnistä molemmat laitteet uudelleen ja yritä uudelleen.
  • Laita Android-laitteen mobiilidatayhteys pois päältä. Yritä sitten siirtoa uudelleen.

Jos tarvitset ohjeita siirron jälkeen

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.