Kirjojen julkaiseminen ja myyminen iBooks Authorilla

Ota selvää, miten voit julkaista kirjoja iBooks Storessa ja iTunes U:ssa sekä jaella niitä verkossa missä tahansa.

Jos haluat julkaista kirjan iBooks Authorilla, sinun on ensin vietävä se PDF-, teksti-, .ePub- tai .ibooks-tiedostona. Kirjan kannalta parhaan muodon valitsemiseksi sinun on päätettävä, miten haluat jaella sitä.

Kirjan julkaiseminen iBooks Storessa

Jos haluat lähettää teoksesi julkaistavaksi iBooks Storessa, tallenna se .ibooks- tai .ePub-tiedostona.

Voit rekisteröityä ja julkaista kirjasi suoraan iTunes Connectilla. Jos haluat rekisteröityä ja myydä kirjojasi iBooks Storessa, täytä hakemus ja lataa iTunes Producer. Voit tarjota kirjoja iBooks Storessa myös ilmaiseksi.

Kirjan julkaiseminen iTunes U:ssa

Jos haluat lähettää teoksesi julkaistavaksi iTunes U:ssa, tallenna se .ibooks- tai .ePub-tiedostona.

Kirjan julkaisu iTunes U:ssa edellyttää iTunes U -sivustoa. Jos sinulla ei ole iTunes U -sivustoa, voit hakea sellaista.

Jakelu verkossa

Voit jaella iBooks Authorilla luomiasi teoksia verkossa itsenäisinä ostoksina tai tilaustuotteina tai -palveluina. Kun myyt kirjan verkossa, sen on oltava muussa kuin .ibooks-muodossa. Muita kuin .ibooks-muotoja ovat esimerkiksi PDF ja ePub. Jos haluat myydä teostasi .ibooks-muodossa, sitä voi myydä vain iBooks Storen kautta. Kun tarjoat teoksen ilmaiseksi, voit jaella sitä missä tahansa muodossa (myös .ibooks-muodossa) iBooks Storessa tai muilla tavoin.

Tietoja tekijänoikeuksista

iBooks Authorilla tekemäsi teoksen sisältöön liittyvät kaikki oikeudet säilyvät sinulla. Jos jakelet teosta .ibooks-muodossa, siihen sovelletaan edellä esitettyjä jakelurajoituksia.