Tietoja Täydennä albumi-, Täydennä kausi- ja Täydennä paketti -toiminnoista

Jos olet jo ostanut osan albumista, kaudesta tai appipaketista, saatat saada muut kappaleet, jaksot tai appit maksamatta niistä koko hintaa.

Jotkin sisällöntarjoajat tarjoavat musiikkialbumin, TV-ohjelmien kauden tai tietyt appikokoelmat pakettina alennettuun hintaan. Jos ostat yksittäisen kappaleen, jakson tai appin ja myöhemmin päätätkin ostaa koko sarjan, saatat saada albumin, kauden tai pakettialennuksen, jos se on edelleen voimassa ja saatavilla iTunes Storessa tai App Storessa.

Jos haluat ostaa sellaisen TV-ohjelman kauden, jota ei ole vielä julkaistu kokonaan, katso, onko ohjelmallesi tarjolla Season Pass- tai Multi-Pass-lippua.

Elokuvapaketit eivät ole oikeutettuja alennushintaan, jos sinulla on jo jokin niihin sisältyvistä elokuvista. Tiettyjen Täydennä albumi-, Täydennä kausi- ja Täydennä paketti -tarjousten saatavuus voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Siirry iTunes Store -appiin tai App Store -appiin sen mukaan, mitä haluat täydentää.
  2. Etsi täydennettävä albumi, kausi tai paketti. Kohteen Osta-painikkeen kohdalla näet aikaisemmin maksamaasi summaan perustuvan mukautetun hinnan.
  3. Klikkaa Osta-painiketta.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Siirry iTunes Storeen.
  3. Riippuen siitä, mitä haluat täydentää, valitse Musiikki tai TV-ohjelmat vasemmasta yläkulmasta.
  4. Klikkaa ikkunan oikealla puolella olevista Pikalinkeistä Täydennä albumi tai Täydennä kausi. Kaikki kelvolliset albumit tai TV-ohjelman kaudet tulevat näkyviin.
  5. Valitse täydennettävä kohde. Kohteen Osta-painikkeen kohdalla näet aikaisemmin maksamaasi summaan perustuvan mukautetun hinnan.
  6. Klikkaa Osta-painiketta.

Lisätietoja Täydennä albumi -toiminnosta

Albumi voidaan täydentää muun muassa:

• EP-levyn kappaleella.
  • täydennykseen oikeutetun albumin bonusmateriaaleilla, kuten musiikkivideoilla.
  • elokuvamusiikkilevyn kappaleella, jos elokuvamusiikkilevyn kaikki kappaleet ovat myytävinä erikseen.
  • vahingossa poistetulla kappaleella. Täydennä albumi -toiminnolla voit ladata albumin puuttuvat kappaleet, mutta alun perin ostamaasi kappaletta ei ladata. Lue, miten voit ladata ostamasi musiikin uudelleen.

Albumia ei voi täydentää esimerkiksi:

• kaikki teokset sisältävän albumin kappaleella (esimerkiksi Beethovenin kaikki sinfoniat).
  • lahjaksi saadulla kappaleella.

Et ehkä näe albumia Täydennä albumi -kohdassa, sillä jäljellä olevien kappaleiden mukautettu hinta ei kelpaa – jäljellä oleva summa on yksittäisen kappaleen hintaa pienempi.

Lisätietoja Täydennä kausi -toiminnosta

Kausi voidaan täydentää muun muassa:

• bonusmateriaaleilla, kuten Vain kausi -sisällöillä.
  • TV-ohjelmien kokoelman jaksolla, kuten vuoden 2014 parhailla jaksoilla.
  • vahingossa poistetulla TV-sarjan jaksolla. Täydennä kausi -toiminnolla voit ladata kauden puuttuvat jaksot, mutta alun perin ostamaasi jaksoa ei ladata.
  • täydennykseen oikeutetun TV-ohjelman normaalitarkkuuksisella (SD) jaksolla. Täydennä jakso -toiminnolla voit ladata kauden jäljellä olevat jaksot SD-muodossa tai teräväpiirtoisina (HD).
  • täydennykseen oikeutetun TV-ohjelman SD- ja HD-muotoisilla jaksoilla. Täydennä jakso -toiminnolla voit ladata kauden jäljellä olevat jaksot SD- tai HD-muodossa.
  • täydennykseen oikeutetun TV-ohjelman HD-muotoisella jaksolla. Täydennä jakso -toiminnolla voit ladata kauden jäljellä olevat jaksot HD-muodossa.

Kautta ei voi täydentää esimerkiksi:

• sellaisen kauden TV-sarjan jaksolla, joka ei enää ole saatavilla iTunesista.
  • lahjaksi saadulla TV-sarjan jaksolla.

Et ehkä näe TV-sarjan jaksoa Täydennä kausi -kohdassa, sillä jäljellä olevien jaksojen mukautettu hinta ei kelpaa – jäljellä oleva summa on yksittäisen jakson hintaa pienempi.

Perehdy TV-ohjelmien ostovaihtoehtoihin iTunes Storessa.

Lisätietoja Täydennä paketti -toiminnosta

• Kun ostat pakettiin kuuluvia appeja, ne näkyvät erikseen ostohistoriassasi.
  • Pakettiin kuuluvaa maksutonta appia ei huomioida Täydennä paketti -toimintoa käytettäessä.
  • Lahjaksi saatuja appeja ei voi käyttää paketin täydentämiseen.