Profiilinhallinnan laiterekisteröinnin asetusten ottaminen uudelleen käyttöön

Kun olet hyväksynyt päivitetyt ehdot, Profiilinhallinnan laiterekisteröinnin asetukset on otettava Palvelin-apissa uudelleen käyttöön.

Apple päivittää ajoittain Apple School Managerin, Apple Business Managerin, laiterekisteröintiohjelman ja ohjelmistolisenssisopimusten ehdot. Kun uusia ehtoja on saatavilla, ylläpitäjän on hyväksyttävä uudet sopimukset ja otettava sitten asianmukaiset asetukset Palvelin-apissa uudelleen käyttöön. Kun olet ottanut asetukset käyttöön, voit liittää uudet laitteet Profiilinhallintaan ja tarkastella niitä hallintaportaalissa.

Päivitettyjen sopimusten hyväksyminen

1. Kirjaudu Apple School Manageriin, Apple Business Manageriin tai laiterekisteröintiohjelmaan.

2. Tarkista päivitetyt sopimukset pyydettäessä.

3. Vieritä jokaisen sopimuksen loppuun ja klikkaa Hyväksy.

Laiterekisteröinnin asetusten ottaminen uudelleen käyttöön

1. Avaa Palvelin-appi. Anna palvelimen ylläpitäjän tunnistetiedot pyydettäessä.

2. Valitse sivupalkista Profiilinhallinta.

3. Valitse organisaatiosi käyttämän ohjelman valintaneliö.