Tekstin saneleminen, aksentillisten merkkien kirjoittaminen tai emojin valitseminen Macin Touch Barissa ei onnistu

Nämä toiminnot eivät ehkä toimi, jos muun valmistajan tuote Webroot SecureAnywhere on asennettu.

Webroot SecureAnywhere on Webroot Inc:n valmistama ohjelmisto. Kun se on asennettu Maciin ja siinä käytetään sen oletusasetuksia, saatat kohdata seuraavat ongelmat:

• Sanelemasi teksti ei näy odotetulla tavalla.

• Aksentillisia merkkejä ei näy, kun pidät kirjainnäppäintä painettuna.

• MacBook Pron Touch Barissa ei voi valita kohteita, kuten emojeja.

Korjaa ongelma seuraavasti:

1. Klikkaa Webroot SecureAnywhere -valikkorivikuvaketta.

2. Valitse Pause Secure Keyboard Entry (Keskeytä turvallinen näppäimistösyöttö).

Lisätietoja tästä ratkaisusta on Webrootin tukiartikkelissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.