Sanelun käyttäminen tai aksentillisten merkkien kirjoittaminen Macissa tai emojin valitseminen MacBook Pron Touch Barissa ei onnistu

Nämä toiminnot eivät ehkä toimi, jos muun valmistajan tuote Webroot SecureAnywhere on asennettu.

Webroot SecureAnywhere on Webroot Inc:n valmistama ohjelmisto. Kun se on asennettu Maciin ja siinä käytetään sen oletusasetuksia, saatat kohdata seuraavat ongelmat:

• Saneltu teksti ei näy odotetulla tavalla.
  • Aksentillisia merkkejä ei näy, kun pidät kirjainnäppäintä painettuna.
  • Vuoden 2016 MacBook Pron Touch Barissa ei voi valita kohteita, kuten emojeja.

Korjaa ongelma seuraavasti:

1. Klikkaa Webroot SecureAnywhere -valikkorivikuvaketta.
  2. Valitse Pause Secure Keyboard Entry (Keskeytä turvallinen näppäimistösyöttö).

Lisätietoja tästä ratkaisusta on Webrootin tukiartikkelissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.