Akun lataustason näyttäminen prosentteina iPhonessa tai iPadissa

Akun lataustason voi näyttää prosentteina iPhonen ja iPadin tilarivillä tai sen voi tarkistaa Ohjauskeskuksesta.

Jos haluat näyttää akun lataustason prosentteina tilarivillä, valitse Asetukset > Akku ja ota Akku prosentteina -asetus käyttöön. Kun alhaisen virran tila on käytössä, akun lataustaso näkyy aina prosentteina tilarivillä.

Jos sinulla on iPhone X, akun lataustason näkee prosentteina vain Ohjauskeskuksesta. Pyyhkäise alaspäin näytön oikeasta yläkulmasta. Akku prosentteina ei ole käytettävissä iPod touchissa.

Lue, miten voit ladata iPhonen, iPadin tai iPod touchin akun.