Akun lataustason näyttäminen prosentteina iPhonessa tai iPadissa

Akun lataustason voi näyttää prosentteina iPhonen ja iPadin tilapalkissa tai sen voi tarkistaa Ohjauskeskuksesta.

ohjauskeskus

iPhone X:ssä tai uudemmassa näet akun lataustason prosentteina Ohjauskeskuksessa. Pyyhkäise alaspäin näytön oikeasta yläkulmasta.

iPhone 8:ssa ja aiemmissa voit tarkistaa akun lataustason tilapalkista. Valitse Asetukset > Akku ja laita Akku prosentteina päälle. Kun alhaisen virran tila on käytössä, akun lataustaso näkyy aina prosentteina tilapalkissa. Akku prosentteina ei ole käytettävissä iPod touchissa.

Lue, miten voit ladata iPhonen, iPadin tai iPod touchin akun.