Akun lataustason näyttäminen prosentteina iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Akun lataustason voi näyttää prosentteina iPhonen, iPadin tai iPod touchin tilapalkissa tai sen voi tarkistaa Ohjauskeskuksesta.

iPhone X:ssä ja uudemmissa näet akun lataustason prosentteina Ohjauskeskuksessa. Pyyhkäise alaspäin näytön oikeasta yläkulmasta.

iPadissa, iPod touchissa (7. sukupolvi) sekä iPhone 8:ssa ja aiemmissa voit nähdä akun lataustason prosentteina tilapalkissa. Valitse Asetukset > Akku ja laita Akku prosentteina päälle. Kun alhaisen virran tila on käytössä iPhone 8:ssa tai aiemmissa, akun lataustaso näkyy aina prosentteina tilapalkissa.

Lue, miten voit ladata iPhonen, iPadin tai iPod touchin akun.