Akun lataustason näyttäminen prosentteina iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Akun lataustason voi näyttää prosentteina iPhonen, iPadin tai iPod touchin tilapalkissa tai sen voi tarkistaa Ohjauskeskuksesta.

iPhone X:ssä ja uudemmissa näet akun lataustason prosentteina Ohjauskeskuksessa. Pyyhkäise alaspäin näytön oikeasta yläkulmasta.

iPhone SE:ssä·(2. sukupolvi), iPhone 8:ssa tai vanhemmassa, iPadissa ja iPod touchissa (7. sukupolvi) näet akun lataustason prosentteina tilapalkista. Valitse Asetukset > Akku ja laita Akku prosentteina päälle. Kun käytät alhaisen virran tilaa iPhone SE:ssä (2. sukupolvi) tai iPhone 8:ssa tai vanhemmassa, akun lataustaso prosentteina näytetään aina tilapalkissa.

Lue, miten voit ladata iPhonen, iPadin tai iPod touchin akun.