App Store-, iTunes Store- ja Apple Books -ostojen jakaminen Perhejaon avulla

Ostojen jaon avulla perheenjäsenet saavat käyttöönsä toistensa apit, musiikin, elokuvat, TV-ohjelmat ja kirjat. Lue ohjeet perheenjäsenten ostojen lataamiseen.

Kun ostojen jako on käytössä, yksi aikuinen Perhejako-ryhmässäsi maksaa kaikki ostot App Storesta, iTunes Storesta ja Apple Booksista. Voit tarkastella ja ladata perheenjäsentesi ostoja iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Apple TV:llä ja Windows-tietokoneella ja nauttia niistä itsekin.* Lataa perheenjäsenten ostot laitteellesi alla olevien ohjeiden mukaan ja lue, mistä löydät ostot, jos et näe niitä.

Perheenjäsenten aiempien ostojen lataaminen

Kun ostojen jakaminen perheenjäsenten kesken on käytössä, voit tarkastella ja ladata kohteita jokaisen perheenjäsenen ostohistoriasta. Musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia ja kirjoja voi ladata enintään kymmeneen laitteeseen, ja niistä viisi voi olla tietokoneita. Appeja voi ladata kaikkiin laitteisiin, jotka ovat omistuksessasi tai hallinnassasi.

Ostojen lataaminen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Ostojen lataaminen iPhoneen tai iPod touchiin

1. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Avaa Store-appi, josta haluat ladata sisältöä, ja siirry sitten Ostetut-sivulle.*
    • App Store: napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi ja napauta sitten Ostetut.
    • iTunes Store: napauta Lisää   ja napauta sitten Ostetut.
    • Apple Books: napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi .
  3. Näet perheenjäsenesi sisällön napauttamalla hänen nimeään. Lue, miten toimia, jos sisältöä ei näy tai perheenjäsenen napauttaminen ei onnistu.
  4. Lataa kohde napauttamalla sen vieressä Lataa latauskuvake.

Ostojen lataaminen iPadiin

1. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Avaa Store-appi, josta haluat ladata sisältöä.
    • App Store: napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi  ja napauta sitten Ostetut.*
    • iTunes Store: napauta Ostetut ja napauta sitten Omat ostot.
    • Apple Books: napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi .
  3. Näet perheenjäsenen sisällön napauttamalla hänen nimeään. Lue, miten toimia, jos sisältöä ei näy tai perheenjäsenen napauttaminen ei onnistu.
  4. Lataa kohde napauttamalla sen vieressä Lataa latauskuvake.

Ostojen lataaminen Maciin tai Windows-tietokoneeseen

Ostojen lataaminen Maciin

1. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Avaa Store-appi, josta haluat ladata sisältöä, ja siirry sitten Ostetut-sivulle.*
    • App Store: klikkaa vasemmassa alakulmassa olevaa profiilikuvaasi .
    • Apple Music -appi: valitse valikkoriviltä Tili > Perheen ostot.
    • Apple TV -appi: valitse valikkoriviltä Tili > Perheen ostot.
    • Apple Books: klikkaa Book Store ja klikkaa sitten Apple Books -ikkunan oikeassa laidassa Pikalinkit-kohdassa Ostetut.
  3. Näet perheenjäsenen sisällön valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan oikealla puolella olevasta valikosta. Esimerkiksi App Storessa:
  4. Lataa tai toista haluamasi kohteet.

Ostojen lataaminen Windows-tietokoneeseen

1. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidassa olevalta valikkoriviltä Tili > Perheen ostot.*
  3. Valitse perheenjäsenesi nimi tarkastellaksesi hänen sisältöään.
  4. Lataa tai toista haluamasi kohteet.

Ostojen lataaminen Apple Watchiin

1. Avaa App Store.
  2. Vieritä näytön alalaitaan ja napauta Tili.
  3. Napauta Ostetut.*

* Kaupassa perheenjäsentesi ostamien tuotteiden yhteydessä näytetään edelleen koko hinta. Lataa tuote Ostetut-sivulta, niin sinun ei tarvitse maksaa siitä uudestaan.

Ostojen lataaminen Apple TV:hen, äly-TV:hen tai suoratoistolaitteeseen

Ostojen lataaminen Apple TV:hen

1. Valitse Apple TV:ssä iTunes-elokuvat, iTunes-TV-ohjelmat tai App Store.
  2. Valitse Ostetut, sitten Perhejako ja lopuksi perheenjäsen, niin näet hänen sisältönsä.* Apple TV:ssä voi käyttää jaettuja elokuvia, TV-ohjelmia ja appeja mutta ei musiikkia.

Ostojen lataaminen Apple TV -apista älytelevisioon tai suoratoistolaitteeseen

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Valitse Kirjasto > Perhejako ja sitten perheenjäsen, niin näet hänen sisältönsä.*Voit käyttää Apple TV -apissa olevia jaettuja elokuvia ja TV-ohjelmia älytelevisioissa ja suoratoistolaitteissa.

*  Kaupassa perheenjäsentesi ostamien tuotteiden yhteydessä näytetään edelleen koko hinta. Lataa tuote Ostetut-sivulta, niin sinun ei tarvitse maksaa siitä uudestaan.

Ladattujen ostojen löytäminen

Kun olet ladannut perheenjäsenen oston laitteellesi, voit etsiä sen seuraavista paikoista:

• iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja Apple TV:llä apit latautuvat Koti-valikkoon. Macilla apit latautuvat Launchpadiin
  • iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla ja Apple Watchilla musiikki latautuu Apple Music -appiin. Windows-tietokoneella musiikki latautuu iTunesin Windows-versioon.
  • iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Apple TV:llä ja suoratoistolaitteilla TV-sarjat ja elokuvat latautuvat Apple TV -appiin. Windows-tietokoneella TV-sarjat ja elokuvat latautuvat iTunesin Windows-versioon.
  • iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla ja Apple Watchilla kirjat latautuvat Apple Books -appiin

Jos et vieläkään näe perheesi jaettua sisältöä, lue, mitä voit tehdä

Lue lisätietoja Perhejaosta

* Kaikkea sisältöä ja sisältötyyppejä ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Kaikkien perheenjäsenten pitää käyttää saman maan tai alueen Apple ID:tä, jotta ostettua sisältöä voi jakaa. Musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia ja kirjoja voi ladata enintään kymmeneen laitteeseen tiliä kohden, ja niistä viisi voi olla tietokoneita. Ohjelmia voi ladata kaikkiin laitteisiin, jotka ovat perheenjäsenten omistuksessa tai hallinnassa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.