Lapsen siirtäminen toiseen ryhmään Perhejaon avulla

Et voi poistaa alle 131-vuotiasta lasta perheryhmästäsi, mutta voit siirtää hänet toiseen ryhmään.

Jos lapsi on jo perheessäsi

Voit pyytää toista perheen järjestäjää kutsumaan lapsen perheeseensä. Kun hän on tehnyt pyynnön ohjeiden mukaisesti, saat ilmoituksen. Voit hyväksyä lapsen ilmoituksesta tai toimia seuraavasti:

• Toimi seuraavasti iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jossa on iOS 8 tai uudempi käyttöjärjestelmä:
    • Jos käytössä on iOS 10.3 tai uudempi, napauta Asetukset > [nimesi] > Kutsut.
    • Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, napauta Asetukset > iCloud > Kutsut.
  • Jos käytössä on Mac, jossa on OS X Yosemite tai uudempi, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset. Klikkaa iCloud ja sitten Hallitse perhettä.

Kun olet hyväksynyt pyynnön, lapsi siirretään perheryhmästäsi toiseen perheryhmään.

Lue, mitä tapahtuu perheenjäsenen poistuessa ryhmästä.

Jos haluat kutsua lapsen perheeseesi

Kun olet lähettänyt kutsun, lapsen nykyisen perheen järjestäjä saa ilmoituksen iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin tai Maciin. Kun pyyntö on hyväksytty, sinun on annettava vanhemman suostumus ja kelvollinen maksutapa. Tämän jälkeen lapsi siirretään nykyisestä perheryhmästään omaan perheryhmääsi.

Kelvollisia maksutapoja ovat luottokortit, pankkikortit ja muut maa- tai aluekohtaiset maksutavat. Lue lisää hyväksytyistä maksutavoista ja Apple ID:n maksutietojen muuttamisesta tai poistamisesta.

Lapsen kutsuminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > Perhejako.
  2. Napauta Lisää perheenjäsen.
  3. Napauta Kutsu henkilökohtaisesti.
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Voit tarkistaa pyynnön tilan kyseisen lapsen nimen kohdalta valitsemalla Asetukset > [nimesi] > Perhejako.

Jos käytössä on iOS 10.3 tai aiempi

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > Perhejako. Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, napauta Asetukset > iCloud > Perhe.
  2. Napauta Lisää perheenjäsen.
  3. Anna lapsen Apple ID ja salasana.
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Voit tarkistaa pyynnön tilan kyseisen lapsen nimen kohdalta valitsemalla Asetukset > [nimesi] > Perhe. Jos kyseessä on iOS 10.2 tai aiempi, voit tarkistaa tilan kohdasta Asetukset > iCloud > Perhe.

Lapsen kutsuminen Macilla

1. Valitse näytön yläosan valikkoriviltä Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja sitten iCloud.
  2. Klikkaa Hallitse perhettä ja klikkaa sitten Lisää-painike.
  3. Anna lapsen Apple ID ja salasana.
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  5. Tarkista pyynnön tila kyseisen lapsen nimen kohdalta valitsemalla Järjestelmäasetukset > iCloud > Hallitse perhettä.

1 Alle 13-vuotiaita ei voi poistaa perhejaosta. Ikä vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti.