Jos sinulla on vuosittainen iCloud-tallennustilatilaus

Jos sinulla on vuosittainen iCloud-tallennustilatilaus, voit milloin tahansa siirtyä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella kuukausittaisiin tilauksiin ja hintoihin.

Nykyiset kuukausittaiset iCloud-tallennustilatilaukset

Jos olet uusi iCloud-tilaaja, voit valita vain kuukausittaisen iCloud-tallennustilatilauksen. Nämä ovat kuukausittaiset hintamme tallennustilan koon mukaan Yhdysvaltain dollareissa (USD).

• 5 Gt: ilmainen

• 50 Gt: 0,99 USD

• 200 Gt: 2,99 USD

• 2 Tt: 9,99 USD

Lue lisää iCloud-tallennustilan hinnoista muissa maissa ja muilla alueilla.

Jos haluat vaihtaa kuukausittaiseen iCloud-tallennustilatilaukseen

Esittelimme kuukausittaiset tallennustilatilaukset ja hinnat 16. syyskuuta 2015. Näiden kuukausittaisten tilausten avulla voit lisätä tallennustilakiintiötäsi tai vähentää tilauksesi kustannuksia.

Kun olet valinnut kuukausittaisen iCloud-tallennustilatilauksen, olemassa oleva vuosittainen tilauksesi peruutetaan ja rahasi palautetaan jäljellä olevan osuuden mukaisesti. Sinulta veloitetaan sitten uuden, kuukausittaisen tilauksen summa. Tilauksesi päivitetään välittömästi, ja uusi kuukausittainen maksupäivä muutetaan vastaamaan uuden tilauksen maksupäivää. Tallennustilauksesta veloitetaan kuukausittain, ellet peruuta sitä siirtymällä pienempään tallennustilaan.

Jos et vaihda kuukausittaiseen tilaukseen, vuosittainen tilauksesi uusitaan sen alkuperäisenä ostopäivänä. Ota selvää, mikä iCloud-tallennustilatilaus sinulla tällä hetkellä on.

Miten voin vaihtaa tilausta?

Voit vaihtaa kuukausittaiseen tallennustilatilaukseen ohjeiden mukaisesti milloin tahansa. Voit tehdä sen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella. Kun vaihdat tilaustasi, vuositilauksesi ei ole enää käytettävissä.

Jos haluat hyvityksen, ota yhteyttä Apple-tukeen 15 päivän kuluessa päivityksestä. Osittaisia hyvityksiä myönnetään, kun laki edellyttää sitä.

Mistä voin tarkistaa, mikä tilaus minulla tällä hetkellä on?

Voit tarkistaa kokonaistallennustilasi määrän iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella seuraavasti:

• iPhone, iPad tai iPod touch: Napauta Asetukset > [nimesi] > iCloud.

• Mac: Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai tätä vanhempaa versiota, sinun ei tarvitse klikata Apple ID:tä. Klikkaa iCloud.

• Windows-tietokone: Avaa iCloudin Windows-versio ja klikkaa Tallennustila > Osta lisää tilaa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.