Vuosittaiset iCloud-tallennustilatilaukset

Jos sinulla on vuosittainen iCloud-tallennustilatilaus, voit milloin tahansa siirtyä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella kuukausittaisiin tilauksiin ja hintoihin.

Esittelimme kuukausittaiset tallennustilatilaukset ja hinnat 16. syyskuuta 2015. Näiden kuukausittaisten tilausten avulla voit lisätä tallennustilakiintiötäsi tai vähentää tilauksesi kustannuksia.

Kun olet valinnut kuukausittaisen iCloud-tallennustilatilauksen, nykyinen vuosittainen tilauksesi peruutetaan, ja sinulta veloitetaan suhteutettu hinta (korkeamman tason tilauksen hinta, josta on vähennetty edellisen tilauksen suhteutettu hinta). Tilauksesi päivitetään välittömästi, ja uusi kuukausittainen maksupäivä muutetaan vastaamaan uuden tilauksen maksupäivää. Tallennustilauksesta veloitetaan kuukausittain, ellet peruuta sitä siirtymällä pienempään tallennustilaan.

Jos et vaihda kuukausittaiseen tilaukseen, vuosittainen tilauksesi uusitaan sen alkuperäisenä ostopäivänä. Ota selvää, mikä iCloud-tallennustilatilaus sinulla tällä hetkellä on.

Nykyiset kuukausittaiset iCloud-tallennustilatilaukset

Nämä ovat kuukausittaiset hintamme tallennustilan koon mukaan Yhdysvaltain dollareissa (USD).

• 5 Gt: ilmainen
  • 50 Gt: 0,99 USD
  • 200 Gt: 2,99 USD
  • 2 Tt: 9,99 USD

Lue lisää iCloud-tallennustilan hinnoista muissa maissa ja muilla alueilla.

Miten voin vaihtaa tilausta?

Voit vaihtaa kuukausittaiseen tallennustilatilaukseen ohjeiden mukaisesti milloin tahansa. Voit tehdä sen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella. Kun vaihdat tilaustasi, vuositilauksesi ei ole enää käytettävissä.

Jos haluat hyvityksen, ota yhteyttä Apple-tukeen 15 päivän kuluessa päivityksestä. Osittaisia hyvityksiä myönnetään, kun laki edellyttää sitä.

Mistä voin tarkistaa, mikä tilaus minulla tällä hetkellä on?

Voit tarkistaa kokonaistallennustilasi määrän iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella seuraavasti:

• iPhone, iPad tai iPod touch: Napauta Asetukset > [nimesi] > iCloud. Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, napauta Asetukset > iCloud > Tallennustila > Hallitse tallennustilaa.
  • Mac: Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa iCloud > Hallitse.
  • Windows-tietokone: Avaa iCloudin Windows-versio ja klikkaa Tallennustila > Osta lisää tilaa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.