Tietoja Mac OS X 10.4.10 -päivityksestä (yhdistelmä)

Mac OS X 10.4.10 -päivitys (yhdistelmä) päivittää minkä tahansa Mac OS X 10.4.x -version versioon 10.4.10 sekä Intel-pohjaisilla että PowerPC-pohjaisilla Mac-koneilla. (Jos olet päivittämässä aikaisemmasta Mac OS X 10.4.9 -versiosta 10.4.10 -versioon, katso tämä artikkeli.)

Tärkeää: Lue ennen asentamista

• Jos käytät iSync-sovellusta, sinun pitäisi suorittaa laitteiden täysi synkronointi ennen tämän päivityksen asentamista. Lisätietoja ja ohjeita asennusta edeltävistä vaiheista annetaan tässä artikkelissa.

• Tulokset voivat olla odottamattomia, jos sinulla on asennettuna kolmannen osapuolen toimittamia järjestelmäohjelmiston muutoksia tai olet muuttanut käyttöjärjestelmää muulla tavalla. (Tämä ei koske normaalien sovellusohjelmistojen asennuksia.)

• Asennusprosessia ei saa keskeyttää. Jos asennuksen aikana tapahtuu virtakatkos tai muu häiriö, käytä päivitykseen Applen lataukset -sivulta ladattavaa erillistä asennusohjelmaa (katso jäljempänä).

• Jos asennuksen aikana syntyy ongelmia, esimerkiksi Ohjelmiston päivitys -toiminto sulkeutuu odottamatta, katso tämä artikkeli.

Asennus

Päivitä Mac-koneesi Mac OS X 10.4.10:een käyttämällä Ohjelmiston päivitys -toimintoa tai erillistä asennusohjelmaa. Sinun tarvitsee käyttää vain yhtä näistä tavoista tietokoneesi päivittämiseen.

Ohjelmiston päivitys

Ohjelmiston päivitys, joka sisältyy omenavalikkoon, tarkistaa automaattisesti viimeisimmät Apple-ohjelmistojen päivitykset Internetin kautta. (Ohjelmiston päivitys on ehkä ohjannut sinut tähän artikkeliin oppimaan lisää päivityksestä.) Jos tietokoneesi ei ole ajan tasalla, esille tulee ohjelmistopäivityksiä, jotka voit asentaa tietokoneellesi. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneesta toiseen, kun se asennetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla. Lisäksi jotkut päivitykset on asennettava ennen toisia, joten Ohjelmiston päivitys tulee suorittaa useita kertoja, jotta kaikki saatavilla olevat päivitykset tulevat varmasti asennetuksi.

Erillinen asennusohjelma

Lataa päivityksen asennusohjelma ja suorita se manuaalisesti. Tämä on hyödyllinen vaihtoehto, jos sinun on päivitettävä useita tietokoneita mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Applen lataukset -sivulla on ladattavissa kaksi versiota erillisestä asennusohjelmasta: delta- ja yhdistelmäversio.

• Yhdistelmäpäivitys PowerPC- ja Intel-pohjaisille Mac-koneille -asennusohjelma (joka kuvataan tässä artikkelissa) päivittää version Mac OS X 10.4, 10.4.1, 10.4.2, 10.4.3, 10.4.4, 10.4.5, 10.4.6, 10.4.7, 10.4.8 tai 10.4.9 versioon 10.4.10.

• Delta-päivityksen asennusohjelma (joka kuvataan tässä artikkelissa) päivittää 10.4.9:n versioon 10.4.10.

Mitä päivitykseen sisältyy?

Luettelo korjauksista on sivulla Tietoja Mac OS X 10.4.10 -päivityksestä (delta).

Tämä päivitys sisältää myös aikaisempien Mac OS X 10.4.x -päivitysten sisältämiä parannuksia: 10.4.9 -päivitys (delta), 10.4.8 -päivitys (delta), 10.4.7 -päivitys (delta), 10.4.6 -päivitys (delta), 10.4.5 -päivitys (delta), 10.4.4 -päivitys (delta), 10.4.3 -päivitys (delta), 10.4.2 -päivitys (delta), 10.4.1 -päivitys.