Appien siirtäminen ja kansioiden luominen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Voit järjestää appeja Koti-valikossa, sijoittaa ne kansioihin ja siirtää ne toisille sivuille tai näytöille. Voit myös järjestää sivusi uudelleen.

Appien järjestäminen

1. Pidä mitä tahansa näytöllä olevaa appia painettuna ja napauta sitten Muokkaa Koti-valikkoa Muokkaa Koti-valikkoa.
  2. Vedä appi toiseen paikkaan, kuten näytön alalaidassa olevaan Dockiin.
  3. Tallenna iPhone X:ssä ja uudemmissa napauttamalla Valmis. Paina iPhone 8:ssa ja aiemmissa Koti-painiketta.

Appien sijoittaminen kansioihin

Jos käytössäsi on monta appia, voit sijoittaa toisiinsa liittyvät apit kansioihin. Toimi seuraavasti:

1. Voit luoda kansion vetämällä apin toisen apin päälle.
  2. Jos haluat nimetä kansion uudelleen, napauta nimikenttää tai Sulje-painiketta  ja anna sitten uusi nimi.
  3. Vedä apit kansioon. Kansioissa voi olla useampia sivuja.

iPhone, jossa näkyvät Koti-valikon suurennetut pisteet

Apin siirtäminen toiselle sivulle

Alussa käytössäsi on yksi sivu apeille. Jos haluat luoda uuden sivun, pidä appia painettuna, kunnes apit heiluvat, ja vedä sitten appi näytön oikeaan reunaan. Joudut ehkä odottamaan hetken, että uusi sivu tulee näkyviin. Jos haluat poistaa sivun, yhdistä kaikki apit toiseen Koti-valikkoon. Kun sivulla ei ole appeja, se poistetaan.

Kun käytössäsi on useampi kuin yksi sivu, Dockin yläpuolella olevan pisterivin kirkas piste ilmaisee, millä sivulla olet. Voit siirtää apin toiselle sivulle ja luoda uusia sivuja:

Jos kirkkaan pisteen vasemmalla tai oikealla puolella on pisteitä, apin voi siirtää seuraavalle sivulle vetämällä se haluttuun suuntaan. Tai pyyhkäise vasemmalle tarkastellaksesi sen sivun appeja.

Jos kirkkaan pisteen oikealla puolella ei ole pisteitä, apin vetäminen sille puolen näyttöä luo uuden sivun.

Lue lisätietoja Koti-valikon apeista