Appien siirtely ja kansioiden luominen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Voit järjestää appeja Koti-valikossa, sijoittaa ne kansioihin ja siirtää ne toisille sivuille tai näytöille. Voit myös järjestää sivusi uudelleen.

Appien järjestäminen

Kosketa mitä tahansa näytöllä olevaa appia ja pidä sitä painettuna, kunnes kaikki apit alkavat heilua.

Nyt voit vetää minkä tahansa apin toiseen paikkaan, myös näytön alalaidassa olevaan Dockiin.

Tallenna painamalla Koti-painiketta. Tai paina Valmis iPhone X:ssä.

Jos painat lujaa, appi ei ehkä heilu, vaan sille näytetään pikatoiminnot. Yritä uudelleen napauttamalla näyttöä pikatoimintoluettelon ulkopuolella, koskettamalla appia ja painamalla sitä kevyesti.

Appien sijoittaminen kansioihin

Jos käytössäsi on monta appia, voit sijoittaa toisiinsa liittyvät apit kansioihin.

Voit luoda kansion vetämällä apin toisen apin päälle.

Jos haluat nimetä kansion uudelleen, napauta nimikenttää tai , ja syötä sitten uusi nimi.

Nyt kun käytössäsi on kansio, voit vetää appeja siihen. Kansioissa voi olla useampia sivuja.

Apin siirtäminen toiselle sivulle

Alussa käytössäsi on yksi sivu apeille. Voit luoda uuden sivun vetämällä apin näytön oikeaan reunaan. Joudut ehkä odottamaan hetken, että uusi sivu tulee näkyviin. Jos haluat poistaa sivun, siirrä kaikki apit toiseen Koti-valikkoon. Kun sivulla ei ole appeja, se poistetaan.

Kun käytössäsi on useampi kuin yksi sivu, Dockin yläpuolella olevan pisterivin kirkas piste ilmaisee, millä sivulla olet. Voit siirtää apin toiselle sivulle ja luoda uusia sivuja:

Jos kirkkaan pisteen vasemmalla tai oikealla puolella on pisteitä, apin voi siirtää seuraavalle sivulle vetämällä se haluttuun suuntaan. Tai pyyhkäise vasemmalle tarkastellaksesi sen sivun appeja.

Jos kirkkaan pisteen oikealla puolella ei ole pisteitä, apin vetäminen sille puolen näyttöä luo uuden sivun.