iPhonen taustakuvan vaihtaminen

Voit valita iPhonen taustakuvaksi jonkin Applen toimittamista kuvista tai oman kuvasi.

Avaa Asetukset iPhonessa

Napauta Asetukset-kohdassa Taustakuva > Valitse uusi taustakuva.

Valitse kuva

Valitse kuva liikkuvien, still-kuvien, omien tai Live-kuvien joukosta. Oletustaustakuvat vaihtuvat kunkin iOS-päivityksen yhteydessä.

Tarvitset Live-taustakuvan tai Live Photo -kuvan valitsemiseen iPhone 6s:n tai uudemman.

iPhone SE ei tue Live-taustakuvia.

Siirrä kuvaa ja valitse näytön asetukset

Siirrä kuvaa vetämällä. Tai lähennä tai loitonna nipistämällä, kunnes kuva on näytön kokoinen.

Joitakin kuvia ei ehkä voi siirtää tai niiden kokoa muuttaa.

Voit valita perspektiivin, jotta taustakuva liikkuu, kun kallistat näyttöä. Voit myös valita asetuksen Still, niin taustakuva pysyy paikallaan. Perspektiivi-näyttöasetus ei ole käytettävissä, kun Vähennä liikettä -toiminto on käytössä tai kun alhaisen virran tila on käytössä.

Jos sinulla on iPhone 6s tai uudempi ja käytät Live Photo -kuvaa, voit valita Live-vaihtoehdon. Kun painat näyttöä voimakkaasti, lukitusnäytön taustakuva animoi.

Tarvitset Live-taustakuvan ja Live Photo -kuvan käyttöön iPhone 6s:n tai uudemman.

Aseta taustakuva ja valitse sen paikka

Kun olet mukauttanut kuvan, napauta Aseta. Tai aloita alusta napauttamalla Kumoa.

Voit asettaa taustakuvan Koti-valikkoon, lukitusnäyttöön tai molempiin. Koti-valikko ilmestyy, kun iPhone ei ole lukittuna. Lukitusnäyttö ilmestyy, kun herätät iPhonen.

Näet uuden taustakuvasi, kun lukitset iPhonen tai avaat Koti-valikon.