OS X Server (Mavericks): Ohjelmiston päivityspalvelin ei ehkä toimita OS X Mavericksin ohjelmistopäivityksiä päivittämisen jälkeen

Kun ohjelmiston päivityspalvelin on päivitetty OS X Serveristä (Mountain Lion) OS X Serveriin (Mavericks), ohjelmistopäivitysten toimittaminen OS X Mavericks -asiakastietokoneille ei ehkä onnistu.

Resolution

Päivitä tietokoneeseen OS X Server (Mavericks) 3.0.2 tai uudempi.

Lisätietoja

Toimi seuraavasti, jos päivitit OS X Serveristä (Mountain Lion) ja olet jo avannut OS X Server (Mavericks) 3.0:n tai 3.0.1:n:

1. Avaa Server-ohjelma.
  2. Pysäytä Ohjelmiston päivitys -palvelu.
  3. Lopeta Server-ohjelma.
  4. Poista nykyiset määritystiedostot käytöstä suorittamalla seuraavat Pääte-komennot:

cd /Library/Server/Software\ Update/Config/
    sudo mv swupd.conf swupd.conf.orig
    sudo mv swupd.plist swupd.plist.orig

5. Käynnistä palvelin uudelleen.
  6. Avaa Server-ohjelma ja valitse Ohjelmiston päivitys -palvelu.
  7. Määritä Asetukset- ja Päivitykset-välilehdillä olevat asetukset uudelleen haluamallasi tavalla.
  8. Käynnistä Ohjelmiston päivitys -palvelu.