Final Cut Pro X 10.1: Mac-tietokoneet, joilla voi tarkastella 4K-tarkkuuksista kuvaa HDMI:n kautta

Tässä artikkelissa kerrotaan, millä Mac-tietokoneilla voi tarkastella Final Cut Pro X 10.1:n 4K-tarkkuuksista kuvaa HDMI:n kautta.

• Mac Pro (loppuvuosi 2013).
  • MacBook Pro (Retina, loppuvuosi 2013 tai uudempi).

Seuraavassa kerrotaan, mitä 4K-näyttötarkkuuksia kyseiset tietokoneet tukevat. Huomaa, että käyttämäsi 4K-näyttö ei ehkä tue molempia tarkkuuksia. Lisäksi 4 096 x 2 160 tarkkuutta tuetaan vain HDMI:n kautta (24 fps).

• 4 096 x 2 160
  • 3 840 x 2 160