Tietoja Apple TV:n vianmääritys- ja käyttötiedoista

Apple pyytää asiakkaita auttamaan tuotteiden parantamisessa ja toimittamaan vianmääritys- ja käyttötietoja.  Et ole tunnistettavissa kerättyjen tietojen perusteella.

Kun otat Apple TV:n käyttöön ensimmäisen kerran, voit päättää, haluatko jakaa tietoja Applelle.

Apple TV:n (4. sukupolvi) asetusten muuttaminen

Valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietosuoja voit valita, haluatko jakaa vianmääritys- ja käyttötietoja Applelle tai ohjelmankehittäjille.

Apple TV:n (3. sukupolvi tai aikaisempi) asetusten muuttaminen

Valitsemalla Asetukset > Yleiset > Lähetä tietoja Applelle voit valita, haluatko jakaa vianmääritys- ja käyttötietoja Applelle.

Lisätietoja

Yksityisyytesi on Applelle tärkeää. Lue lisätietoja siitä, miten Apple kerää, käyttää, paljastaa, siirtää ja tallentaa tietoja.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.