QuickTimen asennuksen poistaminen Windows-tietokoneesta

Opi poistamaan QuickTime-ohjelman asennus Windows-yhteensopivasta tietokoneesta. Jos käytät Mac-tietokonetta, katso ohjeet tästä.

1. Avaa Ohjauspaneeli.

2. Avaa Lisää tai poista sovellus.
  3. Etsi luettelosta Quicktime ja valitse se.
  4. Napsauta Muuta tai poista -painiketta.
    Näkyviin tulee valintaikkuna, jossa on seuraava kysymys:
    Haluatko poistaa QuickTime for Windows -asennuksen kokonaan?
  5. Valitse OK. Asennusohjelma aloittaa QuickTime-asennuksen poiston.
  6. Näkyviin tulee asennuksen poiston valmistumisesta kertova viesti.

Tärkeää: Jotta iTunes toimisi oikein, QuickTime on oltava asennettuna tietokoneeseen. Jos haluat jatkaa iTunesin käyttämistä, lataa ja asenna QuickTimen tai iTunesin (sisältää QuickTime-ohjelman) uusin versio.