QuickTimen asennuksen poistaminen Windows-tietokoneesta

Opi poistamaan QuickTime-ohjelman asennus Windows-yhteensopivasta tietokoneesta. Jos käytät Mac-tietokonetta, katso ohjeet tästä.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
  1. Avaa Ohjauspaneeli.

2. Avaa Lisää tai poista sovellus.
  3. Etsi luettelosta Quicktime ja valitse se.
  4. Napsauta Muuta tai poista -painiketta.
    Näkyviin tulee valintaikkuna, jossa on seuraava kysymys:
    Haluatko poistaa QuickTime for Windows -asennuksen kokonaan?
  5. Valitse OK. Asennusohjelma aloittaa QuickTime-asennuksen poiston.
  6. Näkyviin tulee asennuksen poiston valmistumisesta kertova viesti.

Tärkeää: Jotta iTunes toimisi oikein, QuickTime on oltava asennettuna tietokoneeseen. Jos haluat jatkaa iTunesin käyttämistä, lataa ja asenna QuickTimen tai iTunesin (sisältää QuickTime-ohjelman) uusin versio.