Tietoja Mac OS X 10.4.10 -päivityksestä (delta)

Mac Mac OS X 10.4.10 -päivitys (delta) päivittää Mac OS X 10.4.9:n versioon 10.4.10 sekä Intel-pohjaisilla että PowerPC-pohjaisilla Mac-koneilla. (Jos olet päivittämässä aikaisemmasta Mac OS X 10.4.x -versiosta 10.4.10 -versioon, katso tämä artikkeli.)

Tärkeää: Lue ennen asentamista

• Tulokset voivat olla odottamattomia, jos sinulla on asennettuna kolmannen osapuolen toimittamia järjestelmäohjelmiston muutoksia tai olet muuttanut käyttöjärjestelmää muulla tavalla. (Tämä ei koske normaalien sovellusohjelmistojen asennuksia.)

• Asennusprosessia ei saa keskeyttää. Jos asennuksen aikana tapahtuu virtakatkos tai muu häiriö, käytä päivitykseen Applen lataukset -sivulta ladattavaa erillistä asennusohjelmaa (katso jäljempänä).

• Jos asennuksen aikana syntyy ongelmia, esimerkiksi Ohjelmiston päivitys -toiminto sulkeutuu odottamatta, katso tämä artikkeli.

Asennus

Päivitä Mac OS X 10.4.10:een käyttämällä Ohjelmiston päivitys -toimintoa tai erillistä asennusohjelmaa. Sinun tarvitsee käyttää vain yhtä näistä tavoista tietokoneesi päivittämiseen.

Ohjelmiston päivitys

Ohjelmiston päivitys, joka sisältyy omenavalikkoon, tarkistaa automaattisesti viimeisimmät Apple-ohjelmistojen päivitykset Internetin kautta. (Ohjelmiston päivitys on ehkä ohjannut sinut tähän artikkeliin oppimaan lisää päivityksestä.) Jos tietokoneesi ei ole ajan tasalla, esille tulee ohjelmistopäivityksiä, jotka voit asentaa tietokoneellesi. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokoneesta toiseen, kun se asennetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla. Lisäksi jotkut päivitykset on asennettava ennen toisia, joten Ohjelmiston päivitys tulee suorittaa useita kertoja, jotta kaikki saatavilla olevat päivitykset tulevat varmasti asennetuksi.

Erillinen asennusohjelma

Lataa päivityksen asennusohjelma ja suorita se manuaalisesti. Tämä on hyödyllinen vaihtoehto, jos sinun on päivitettävä useita tietokoneita mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Applen lataukset -sivulla on ladattavissa kaksi versiota erillisestä asennusohjelmasta: delta- ja yhdistelmäversio.

• Delta-päivitys PowerPC- ja Intel-pohjaisille Mac-koneille -asennusohjelma (joka kuvataan tässä artikkelissa) päivittää Mac OS X 10.4.9:n versioon 10.4.10.

• Yhdistelmäpäivityksen asennusohjelma (joka kuvataan tässä artikkelissa) päivittää käyttöjärjestelmän Mac OS X 10.4, 10.4.1, 10.4.2, 10.4.3, 10.4.4, 10.4.5, 10.4.6, 10.4.7, 10.4.8 tai 10.4.9 versioon 10.4.10.

Mitä päivitykseen sisältyy?

Seuraava parannukset koskevat sekä Intel- että PowerPC-pohjaisia Mac-koneita, jollei toisin mainita:

Bluetooth

• Korjaa ongelman, jossa Bluetooth-kuulokemikrofoni voi näkyä mahdollisena äänilähtölaitteena asetusruudussa sen jälkeen, kun se on poistettu Bluetooth-asetuksista.

Kolmansien osapuolten sovellukset

• Lisää RAW-kuvan dekoodauksen tuen seuraaville kameroille: Panasonic DMC-LX1, Panasonic DMC-LX2, Leica M8, Leica D-LUX 2, Leica D-LUX 3, Fuji S5 Pro, Nikon D40x ja Canon EOS 1D Mk III.

• Korjaa ongelman, jossa jotkut DNG-kuvat voivat vaikuttaa vääränsävyisiltä tai vääristyneiltä.

• Parantaa Mathematica 6:n yhteensopivuutta 64-bittisten Mac-koneiden kanssa.

USB

• Parantaa luotettavuutta käytettäessä IR-kaukosäädintä lepotilasta heräämisen jälkeen.

• Parantaa luotettavuutta liitettäessä ulkoisia USB-kiintolevyjä.

• Korjaa ongelman, jossa TomTom GO 910 -navigaattoria ei ehkä tunnisteta, kun se on liitetty USB-portin kautta Intel-pohjaiseen Mac-koneeseen.

Muuta

• Parantaa vastausherkkyyttä käytettäessä Control-Eject-näppäinyhdistelmää lopetusvalintaikkunan näyttämiseen.

• Korjaa erityisen ongelman, jossa tuotaessa videota DV-kamerasta kuvia voi puuttua.

• Sisältää Applen viimeaikaiset turvallisuuspäivitykset.

• Korjaa ongelmia kalenterilaskelmissa tietyissä sovelluksissa.

• Korjaa ongelmia, jotka liittyvät desimaalien pyöristämiseen näyttöä varten tietyissä sovelluksissa.

• Korjaa Motion-sovelluksen kanssa ilmenevän ongelman, jossa Intel-pohjaisissa Mac-koneissa tekstuuri voi vääristyä, jos VRAM-muisti on täynnä.

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja tuotteista saa ottamalla yhteyttä niiden toimittajaan.