Bluetooth: Laiteparin muodostaminen tietokoneen ja Bluetooth-yhteensopivan puhelimen kanssa

Tässä asiakirjassa on tietoa laiteparin muodostaminen tietokoneen ja Bluetooth-yhteensopivan puhelimen kanssa.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Ennen kuin voit muodostaa Internet-yhteyttä, sinun on muodostettava laitepari tietokoneen ja Bluetooth-yhteensopivan puhelimen kanssa.

Varmista, että puhelimen virta on kytketty ja että se on löydettävissä-tilassa. Katso lisätietoja puhelimen
oppaista.

1. Valitse valikkorivin Bluetooth-tilan valikosta Hae puhelimet.
    2. Valitse Pari Bluetooth-laitteen kanssa -valintataulusta puhelin ja osoita Muodosta pari -painiketta.
    3. Anna salasana. Käytä numeroyhdistelmää. Anna sama salasana puhelimeesi järjestelmän sitä pyytäessä.

Tietokone on nyt yhdistetty puhelimeen. Puhelimen nimi näkyy valikkorivin Bluetooth-tilan valikossa. Apple Bluetooth -ohjelmisto muistaa laiteparin muodostamisen, joten paria ei todennäköisesti tarvitse muodostaa enää uudestaan.

Pystyt nyt soittamaan puhelimen kautta Internet-palveluntarjoajalle ja muodostamaan Internet-yhteyden. Määritä tietokone ja muodosta Internet-yhteys näiden ohjeiden mukaan.

Huomautus: Jotta voit muodostaa Internet-yhteyden, sinulla on oltava toimiva ja digitaaliset palvelut mahdollistava matkapuhelintili sekä tili Internet-palveluntarjoajan kanssa (maksullinen palvelu).