Mac OS X 10.4: Järjestelmävaatimukset

Lue tietoja Mac OS X 10.4 Tigerin järjestelmävaatimuksista.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Macintosh-tietokoneessa on oltava seuraavat, jotta Mac OS X 10.4 -käyttöjärjestelmää voi käyttää:

• PowerPC G3-, G4- tai G5-prosessori
  • sisäänrakennettu FireWire
  • vähintään 256 Mt RAM-muistia
  • DVD (DVD-ROM)-, Combo (CD-RW/DVD-ROM)- tai SuperDrive (DVD-R) -asema asennusta varten
  • vähintään 3 Gt vapaata levytilaa; 4 Gt, jos asennat XCode 2 -kehitystyökaluja

Huomautuksia

• Muista lukea Mac OS X 10.4 -asennuslevyn sisältämä Ennen kuin asennat -asiakirja, jossa on tärkeitä tietoja.
  • Mac OS X ei tue prosessorin päivityskortteja. Tarvittavan levytilan määrä riippuu tietokoneesta ja Mac OS X:n asennustavasta.
  • Kaikissa PowerPC G3 -prosessoripohjaisissa Mac-tietokoneissa ei ole sisäänrakennettua FireWire-porttia.