iPod shufflen tilavalon ja akun varauksen tarkistaminen

Kun laitat iPod shufflen päälle, tilavalo kertoo akussa likimäärin jäljellä olevan varauksen ja antaa muita tietoja.

Valitse iPod shufflen malli.

iPod shuffle (4. sukupolvi)

Voit tarkistaa akun varauksen tilavalosta tai VoiceOverin avulla.

Tarkista tilavalo

Tilavalo, kun iPod on yhdistetty tietokoneeseen:

• Vihreä: hyvä varaus

• Tasainen oranssi: latautuu

• Vilkkuva oranssi: laite synkronoi iTunesin kanssa tai on käytössä levynä

Tilavalo, kun iPod ei ole liitettynä:

• Vihreä: varaus 50–100 %

• Tasainen oranssi: varaus 25–49 %

• Punainen: varaus alle 25 %

Käytä VoiceOveria

1. Laita kuulokkeet päähän ja liitä ne iPod shuffleen.

2. Irrota kaikki USB-kaapelit iPod shufflesta.

3. Paina VoiceOver-painiketta kahdesti. Kuulet kuulokkeista VoiceOverin ilmoittaman arvion akun varauksesta.

No alt supplied for Image

iPod shuffle (3. sukupolvi)

Voit tarkistaa akun varauksen tilavalosta tai VoiceOverin avulla.

Tarkista tilavalo

• Vihreä: varaus 50–100 %

• Oranssi: varaus 25–49 %

• Punainen: varaus alle 25 %

• Vilkkuva punainen: varaus alle 1 %

• Vilkkuva oranssi: laite synkronoi iTunesin kanssa tai on käytössä levynä

• Ei valoa: laitteessa ei ole varausta tai laite on sammutettu (jos kytket laitteen pistorasiaan, mutta et vieläkään näe tilavaloa, USB-liitäntä saattaa olla löystynyt tai tietokone on ehkä sammutettu)

iPod shuffle (3. sukupolvi)

Käytä VoiceOveria

1. Laita kuulokkeet päähän ja liitä ne iPod shuffleen.

2. Irrota kaikki USB-kaapelit iPod shufflesta.

3. Laita laite nopeasti pois päältä ja takaisin päälle. Kuulet VoiceOverin ilmoittavan akun likimääräisen varaustason kuulokkeiden kautta.

Toiston aikana VoiceOver antaa automaattisesti ilmoituksen myös silloin, kun laitteessa on varausta jäljellä 10 prosenttia. Kun iPod shuffle on sammumassa akun erittäin alhaisen varaustason vuoksi, kuulet kolmiäänisen äänimerkin.

iPod shuffle (2. sukupolvi)

Voit tarkistaa akun varaustason kahdella tavalla:

• Jos laitteen virta on jo kytketty, voit tarkistaa akun varaustason toistoa pysäyttämättä. Laita laite nopeasti pois päältä ja takaisin päälle ja tarkista tilavalojen väri.

• Katso tilavaloja, kun irrotat iPod shufflen.

Seuraavassa on tilan merkkivalojen selitykset:

• Vihreä: varaus 31–100 %

• Oranssi: varaus 10–30 %

• Punainen: varaus alle 10 %

• Ei valoa: ei varausta*

• Yksi vihreä välähdys ja kaksi oranssia välähdystä 10 sekunnin ajan: laitteen asetukset on palautettava virheen vuoksi

iPod shuffle (2. sukupolvi)

iPod shuffle (1. sukupolvi)

Voit tarkistaa akun varauksen painamalla akun tilapainiketta ja tarkistamalla tilavalon värin. Valojen merkitys on seuraava:

• Vihreä: hyvä varaus

• Oranssi: heikko varaus

• Punainen: erittäin heikko varaus

• Ei valoa: ei varausta*

• Vilkkuva oranssi: laite on käytössä levynä

iPod shuffle (1. sukupolvi)

*Jos akussa ei ole varausta, voit ladata sen 80 prosenttiin noin kahdessa tunnissa ja 100 prosenttiin noin neljässä tunnissa.