Lisätietoja Applen Universal Dock -telakasta

Apple Universal Dock on erinomainen iPodin tai iPhonen telakointiratkaisu. Mitä tahansa iPod-mallia, jossa on telakkaliitäntä ja jolle on telakkasovitin, sekä iPhonea voidaan käyttää yksittäisen Universal Dock -telakan kanssa vaihdettavien lisäkappaleiden eli telakkasovittimien avulla.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Apple Universal Dock -telakan mukana toimitetaan viisi telakkasovitinta, jotka sopivat iPhone 4:ään ja 4S:ään, iPhone 3G:hen ja 3GS:ään, iPod touchiin (2., 3. ja 4. sukupolvi) sekä iPod nanoon (5. sukupolvi). Muihin iPhone- ja iPod-malleihin sopivat telakkasovittimet myydään erikseen.  Seuraavassa taulukossa on tuotteet, jotka voidaan telakoida Apple Universal Dock -telakan kanssa.

Huomautus: Apple Universal Dock -telakan mukana toimitettujen telakkasovitinten tyypit saattavat vaihdella ostohetken mukaan.

Apple Universal Dock -telakka sisältää myös Apple Remote -kaukosäätimen.

Apple Universal Dock -telakka ja Apple Remote -kaukosäädin

Asetat vain tietyn iPod- tai iPhone-mallin telakkasovittimen paikoilleen ja liität siihen iPodin tai iPhonen. Jos Universal Dock -telakan mukana ei ole iPod- tai iPhone-malliin sopivaa telakkasovitinta, voit hankkia sellaisen Apple Online Storesta.

iPod, telakkasovitin ja liitäntäaukko

Universal Dock -telakan perustiedot

Universal Dock -telakan perustiedot

Telakkasovittimien tunnistaminen

Jokaiseen sovittimeen on merkitty tunnistenumero, joten voit selvittää, mitä iPod-malleja kyseinen sovitin tukee:

tunnistenumeron sijainti

Seuraavan taulukon avulla voit selvittää, mitä iPod-malleja kukin sovitin tukee, ja käyttää sitten mallin numeroa, kun tilaat ylimääräisen kolmen sovittimen paketin iPodia varten:

1

10, 15 ja 20 Gt:n iPod (telakkaliitäntä) -mallit

(20 Gt:n malli on ohuempi versio – 1,57 cm)

MA117G/A

2

20, 30 ja 40 Gt:n iPod (telakkaliitäntä) -mallit

(20 Gt:n malli on paksumpi versio – 1,85 cm)

MA118G/A

3

iPod mini ja iPod mini (2. sukupolvi)

MA121G/A

4

iPod (napsautusrulla) 20 Gt ja 30 Gt

MA119G/A

5

iPod (napsautusrulla) 40 Gt

MA120G/A

6

iPod-värinäyttömalli 20 Gt ja 30 Gt

MA122G/A

7

iPod-värinäyttömalli 40 Gt ja 60 Gt (iPod photo)

MA123G/A

8

iPod nano 1 Gt, 2 Gt ja 4 Gt

MA124G/A

9

iPod classic 80 Gt ja 120 Gt, 160 Gt (loppuvuosi 2009), iPod (5. sukupolvi) 30 Gt1

MA125G/A

10

iPod classic 160 Gt, iPod (5. sukupolvi), 60 Gt ja 80 Gt (loppuvuosi 2006)

MA126G/A

11

iPod nano (2. sukupolvi) 2 Gt, 4 Gt ja 8 Gt2

MA593G/A

12

iPhone 4 Gt, 8 Gt ja 16 Gt

MA722

13

iPod nano (3. sukupolvi) 4 Gt ja 8 Gt

MB126G/A

14

iPod touch

MB127G/A

15

iPhone 3G ja iPhone 3GS1

MB546G/A

16

iPod touch (2. ja 3. sukupolvi)1

MB569G/A

17

iPod nano (4. sukupolvi)

MB568G/A

18

iPod nano (5. sukupolvi)1

MC395ZM/A

19

iPhone 4 ja iPhone 4S1

MC598ZM/A

20

iPod touch (4. sukupolvi)1

MC598ZM/A

Huomautuksia:

1. Toimitetaan Apple Universal Dock -telakan mukana.
  2. iPod nano (2. sukupolvi) ei ole yhteensopiva alkuperäisen iPod nanon telakkasovittimen kanssa.

Tärkeää: iPod shuffle, iPod (vieritysrulla), iPod (kosketusrulla) ja iPod nano (6. sukupolvi) eivät ole yhteensopivia Apple Universal Dock -telakan kanssa, koska näissä iPod-malleissa ei ole telakkaliitäntää, eikä niille siten ole telakkasovitinta. Jos et ole varma iPod-mallista, osoita tätä. Kun kyse on iPod-malleista, joissa on telakkaliitin, Apple suosittelee päivittämään uusimman iPod-ohjelmiston iTunesin uusimman version avulla. Uusin versio on ladattavissa maksutta osoitteesta support.apple.com/fi_FI/downloads/.

Lisätietoja Apple Universal Dock -telakan käytöstä on Apple Universal Dock -telakan käyttöoppaassa.