Näin löydät Apple-laitteistotuotteen sarjanumeron

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten löydät iPhonen, iPadin, iPodin, Macin tai muun Apple-tuotteen sarjanumeron.

Jos tuote on hallussasi ja se käynnistyy

Tuotteesta riippuen sarjanumero löytyy

• tuotteen ulkopinnasta
  • tuotteen ohjelmistosta (esimerkiksi Tietoja tästä Macista -ikkunasta)
  • iTunesista (tuotteissa, jotka voidaan synkronoida iTunesin kanssa).

Jos tuote ei ole hallussasi tai se ei käynnisty

Tuotteesta riippuen sarjanumero löytyy

• tuotteen ulkopinnasta
  • iTunesista (tuotteissa, jotka voidaan synkronoida iTunesin kanssa)
  • tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta
  • tuotteen alkuperäisestä kuitista (tai laskusta).

Tiettyjen tuotteiden sarjanumerot

Applella ei ole menettelyä kadonneiden tai varastettujen tuotteiden seurantaan tai merkitsemiseen, mutta My Support Profile -palvelussa on Apple ID:lläsi ostettujen tai rekisteröityjen tuotteiden sarjanumerot.

1. Siirry My Support Profile -palveluun (ei käytettävissä kaikilla kielillä).
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  3. Ostoksesi näkyvät Omat tuotteet -kohdassa.

Saat lisätietoja sarjanumeron löytämisestä valitsemalla tuotteen alta:

Laitteet

Mac

Muut

Lisätietoja

Applen rekisteröintinumeroissa ja Applen laitteistotuotteiden sarjanumeroissa on joskus numero "0" (nolla), mutta ei O-kirjainta.

Kadonneesta tai varastetusta Apple-tuotteesta ilmoittaminen.

Muokattu viimeksi: