Apple-tuen yhteydenottoihin liittyviä asioita

Jos otat yhteyttä Apple-tukeen tai jos sinuun otetaan yhteyttä, sinua saatetaan pyytää antamaan joitakin tietoja ongelman vianmääritystä varten.

Apple-tuki saattaa pyytää sinua antamaan tuki-PIN-koodin. Tuki-PIN-koodi on tilapäinen ja se luodaan osoitteessa appleid.apple.com tilille kirjautumisen jälkeen. Sen avulla Apple-tuki voi vahvistaa, että olet tilin omistaja. Tuki-PIN-koodilla ei pääse käsiksi laitteeseen, tiliin tai tietoihin. Jos sinulle lähetetään linkki tuki-PIN-koodin luomista varten, älä klikkaa sitä. Kyseessä voi olla huijaus. Käytä yllä olevaa linkkiä tai kirjoita selaimeen osoite https://appleid.apple.com.

Applen edustajat eivät koskaan:

• lähetä linkkiä verkkosivustoon ja pyydä sinua kirjautumaan sisään

• kysy sinulta salasanaasi, laitteesi pääsykoodia tai kaksiosaisen todennuksen koodia tai pyydä sinua syöttämään näitä verkkosivulle, vaikka sivu näyttäisi Applen viralliselta verkkosivustolta

• pyydä sinua napauttamaan laitteessa Salli, jotta toinen laite voi kirjautua tilillesi

• pyydä sinua muuttamaan tilin suojausasetuksia, kuten lisäämään uutta luotettua puhelinnumeroa tilillesi

• pyydä sinua poistamaan käytöstä suojausominaisuuksia, kuten kaksiosaista todennusta, Etsi-toimintoa tai varastetun laitteen suojausta.

Jos joku väittää olevansa Applen edustaja ja pyytää jotakin edellä mainituista, kyseessä on huijari, joka yrittää hyökkäystä käyttäjän manipuloinnin keinoin. Päätä puhelu tai lopeta muu yhteydenpito henkilöön.

Lue lisää käyttäjän manipuloinnilta ja muilta huijauksilta suojautumisesta