Jos et pysty siirtämään Suica-, PASMO- tai ICOCA-kortteja iPhoneen tai Apple Watchiin

Jos tarvitset apua Suica-, PASMO- tai ICOCA-korttien siirtämiseen Apple Payhin iPhonessa tai Apple Watchissa, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Varmista, että kortin lisääminen onnistuu

Tarkista Apple Pay Järjestelmän tila -sivulta. Jos ongelmia esiintyy, yritä uudelleen ongelmien ratkaisemisen jälkeen. Jos ongelmaa ei ole, varmista liikenneyhtiöltä, että käyttämääsi laitetta tuetaan.1,2

Päivitä iOS:n tai watchOS:n uusimpaan versioon.

Yritä lisätä Suica-, PASMO- tai ICOCA-kortti

Yritä lisätä Suica-, PASMO- tai ICOCA-kortti Apple Payhin kunkin vaiheen jälkeen:

1. Syntymäaikasi vaaditaan vain, jos yrität lisätä Lompakkoon räätälöidyn My Suica-, PASMO- tai ICOCA-kortin tai matkakortin sisältävän kortin. Käytä samaa syntymäaikaa kuin muovisen Suica- tai PASMO-kortin ostohetkellä.

2. Varmista, että muovinen kortti on tasaisella, ei-metallisella pinnalla. Kosketa matkakortin keskiosaa iPhonen yläosalla. Pidä se tässä asennossa, kunnes siirto on valmis. Tämä saattaa kestää jopa minuutin. Voit myös yrittää pitää korttia ja iPhonea kädessä.

ios-16-iphone-14-pro-wallet-add-icoca-transferring-card
  3. Kortin arvo ei saa ylittää 19 500 jeniä.

4. Voit lisätä Suica- tai PASMO-saldollisen luottokortin napauttamalla Lompakossa Luotto- tai prepaid-kortti -valintaa. Vain luottokortti lisätään Apple Payhin. Suica- tai PASMO-korttia ei voi lisätä ja Suica- tai PASMO-kortin saldo säilyy muovisella luottokortilla.

5. Jotkin Suica- ja PASMO-kortit (kuten opiskelijoiden Suica-matkakortit) joudutaan ehkä vahvistamaan, ennen kuin ne voidaan lisätä Apple Payhin. Jos haluat Suica- ja PASMO-korttien lisätoimintoja Lompakko-appiin, lataa Suica-appi tai PASMO-appi iPhoneen ja rekisteröidy apin käyttäjäksi.

6. Käynnistä iPhone tai Apple Watch uudelleen.

7. Päivitä iOS:n tai watchOS:n uusimpaan versioon.

Jos My Suica-, Commuter Suica- ja PASMO-korteissa tai mukautetuissa PASMO-korteissa käytetään romaji-nimiä tai kansainvälisiä puhelinnumeroita, niitä ei tueta.

Jos yrität lisätä toisen Suica-, PASMO- tai ICOCA-kortin Apple Payhin, toisen kortin nimen on vastattava My Suica-, Commuter Suica-, PASMO- tai ICOCA-kortissa olevaa etunimeä. Jos eri korteissa on eri nimiä, lataa ja rekisteröi iOS Suica -appi tai PASMO-appi.

Monet ominaisuudet eivät ole asiakkaiden käytettävissä klo 00.30–5.00 JST päivittäin. Näitä ovat esimerkiksi korttien lisääminen, rahan lisääminen Suica-, PASMO- tai ICOCA-korteille ja matkakorttien uusiminen.

1. Apple Pay ei ole saatavana alle 13-vuotiaille lapsille. Ikä vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti.

2. Muista kirjautua iCloudiin kaikissa laitteissasi. Joudut määrittämään Face ID:n, Touch ID:n tai pääsykoodin iOS-laitteessasi. Sinun pitää ottaa pääsykoodi käyttöön Apple Watchissa. Jos kirjaudut ulos iCloudista tai poistat pääsykoodin, kaikki luottokortit, pankkikortit, prepaid-kortit, matkakortit ja opiskelijakortit sekä Suica-, PASMO- ja ICOCA-kortit poistetaan laitteesta.

3. PASMO- tai ICOCA-kortin lisääminen Lompakkoon edellyttää Apple ID:n kaksiosaisen todennuksen käyttöönottoa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.