iCloudin käyttö virtuaalikoneella

Voit käyttää monia iCloudin suosikkiominaisuuksia virtuaalikoneella, kun käyttöjärjestelmänä on macOS Sequoia tai uudempi. Kaikki ominaisuudet eivät kuitenkaan ole käytettävissä.

Virtuaalikoneella käytettävissä olevat iCloud-ominaisuudet

Jotta voit kirjautua Apple-tilillesi virtuaalikoneella, isäntäkoneen käyttöjärjestelmä pitää päivittää macOS Sequoiaan tai uudempaan. Kun kirjaudut Apple-tilillesi virtuaalikoneella, saat käyttöösi palvelut, kuten Viestit ja FaceTimen, sekä useimmat iCloud-ominaisuudet. Voit käyttää niitä kuten Apple-laitteellakin.

iCloud-ominaisuudet, jotka eivät ole käytettävissä virtuaalikoneella

• iCloud-varmuuskopiointi

• Find My

• iCloud Mail

• Applen mediapalvelut

• Applen Lompakkoon

Jos sinun pitää muuttaa maksutietojasi, yrittää tilin palautusta tai tehdä jotain muita muutoksia Apple-tiliisi, sinun pitää käyttää iPhonea, iPadia, Apple Vision Prota tai Macia tai käydä osoitteessa iCloud.com.