Tietoja Kuvat-apin Recovered (Palautetut) -albumista

iPhonesi tai iPadisi voi tunnistaa laitteessasi olevat aiemmin kadonneet tai vioittuneet kuvat ja videot. Voit poistaa ne pysyvästi tai palauttaa ne Kuvat-kirjastoon.

iOS 18:ssa ja iPadOS 18:ssa Kuvat-apin Apukansiot sisältää Recovered (Palautetut) -albumin. Tässä albumissa näkyvät kuvat tai videot, jotka ovat laitteessasi mutta eivät tällä hetkellä sisälly kirjastoosi. Kuvat tai videot voivat kadota useista eri syistä, joita ovat esimerkiksi tietokannan vioittumisongelma, sellaisen kamera-apin avulla otetut kuvat, joka ei tallentanut kuvia oikein Kuvat-kirjastoon, tai muiden valmistajien apit, joille on myönnetty oikeudet kuvakirjaston hallintaan.

Kun päivität iOS 18:aan tai iPadOS 18:aan, iPhone tai iPad etsii automaattisesti palautettavissa olevia kuvia ja videoita. Voit valita Recovered (Palautetut) -albumista kuvan tai videon ja joko poistaa sen pysyvästi tai palauttaa sen kirjastoosi.

Valokuvien tai kuvien poistaminen tai palauttaminen Recovered (Palautetut) -albumista

1. Vieritä Kuvat-apissa alas ja napauta Apukansiot-kohdassa Recovered (Palautetut).

2. Avaa Recovered (Palautetut) -albumin lukitus Face ID:llä tai Touch ID:llä.

3. Napauta kuvaa tai videota tai valitse useita kohteita napauttamalla Valitse.

4. Napauta Poista pysyvästi tai Restore to Library (Palauta kirjastoon).

Kun poistat kuvan tai videon Recovered (Palautetut) -albumista, se ei näy Äskettäin poistetut -albumissa. Se poistetaan välittömästi, eikä toimintoa voi kumota.

Jos käytät iCloud-kuvia, Recovered (Palautetut) -albumista palautetut kuvat synkronoidaan muihin iCloud-tiliisi kirjautuneiden laitteidesi kanssa, joissa iCloud-kuvat on käytössä.

Recovered (Palautetut) -albumi näkyy vain, jos iPhone tai iPad löytää laitteessasi olevia valokuvia tai kuvia, jotka eivät ole osa kirjastoasi.