Tietoja Safari 16.6:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 16.6:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on lueteltu Applen suojausjulkaisut ‑sivulla.

Applen tietoturvadokumenteissa viitataan haavoittuvuuksiin CVE-ID-tunnusten avulla, jos mahdollista.

Lisätietoja turvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus -sivulla.

Safari 16.6

Julkaistu 24.7.2023

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: Verkkosivusto saattoi pystyä seuraamaan arkaluontoisia käyttäjätietoja.

Kuvaus: logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

WebKit Bugzilla: 257822

CVE-2023-38599: Hritvik Taneja, Jason Kim, Jie Jeff Xu, Stephan van Schaik, Daniel Genkin ja Yuval Yarom

Kohta lisätty 27.7.2023

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: dokumentin käsitteleminen saattoi johtaa sivustojenväliseen komentosarjahyökkäykseen.

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistuksia.

WebKit Bugzilla: 257299

CVE-2023-32445: Johan Carlsson (joaxcar)

Kohta lisätty 27.7.2023

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen

Kuvaus: logiikkaongelma on ratkaistu parantamalla rajoituksia.

WebKit Bugzilla: 257331

CVE-2023-38592: Narendra Bhati (twitter.com/imnarendrabhati, Suma Soft Pvt. Ltd, Pune, Intia), Valentino Dalla Valle, Pedro Bernardo, Marco Squarcina ja Lorenzo Veronese (TU Wien)

Kohta lisätty 27.7.2023

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: verkkosivusto saattoi pystyä ohittamaan saman alkuperän käytännön.

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla tarkastuksia.

WebKit Bugzilla: 256549

CVE-2023-38572: Narendra Bhati (twitter.com/imnarendrabhati, Suma Soft Pvt. Ltd, Pune, Intia)

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla tarkastuksia.

WebKit Bugzilla: 256865

CVE-2023-38594: Yuhao Hu

WebKit Bugzilla: 256573

CVE-2023-38595: nimetön tutkija, Jiming Wang ja Jikai Ren

WebKit Bugzilla: 257387

CVE-2023-38600: Trend Micron Zero Day Initiative ‑ohjelmassa työskentelevä nimetön henkilö

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

WebKit Bugzilla: 258058

CVE-2023-38611: Francisco Alonso (@revskills)

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

WebKit Bugzilla: 257684

CVE-2023-42866: Francisco Alonso (@revskills) ja Junsung Lee

Kohta lisätty 21.12.2023

WebKit Process Model

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla tarkastuksia.

WebKit Bugzilla: 258100

CVE-2023-38597: 이준성 (Junsung Lee, Cross Republic)

WebKit Web Inspector

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: verkkosisällön käsitteleminen saattoi paljastaa arkaluontoisia tietoja.

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla tarkastuksia.

WebKit Bugzilla: 256932

CVE-2023-38133: YeongHyeon Choi (@hyeon101010)

Kiitokset

WebKit

Haluamme kiittää avusta Narendra Bhatia (twitter.com/imnarendrabhati, Suma Soft Pvt. Ltd, Pune, Intia).

Kohta lisätty 27.7.2023

WebRTC

Haluamme kiittää avusta nimetöntä tutkijaa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.