Apple Pencil Pro - Tekniset tiedot

Julkaisuvuosi: 2024

Yleiskatsaus

Apple Pencil Pro tuo mukanaan entistäkin enemmän säväyttäviä ominaisuuksia, jotka auttavat herättämään ideasi eloon. Uudet edistykselliset ominaisuudet tekevät merkitsemisestä, muistiin­panojen tekemisestä ja vaikka mestari­teoksen luomisesta intuitiivisempaa kuin koskaan.

Puristus. Apple Pencil Pro tunnistaa, kun puristat sitä ja tuo näkyviin uuden paletin, jotta voit vaihtaa nopeasti työ­kaluja, viivojen paksuuksia ja värejä.

Kierto. Uuden gyroskoopin ansiosta voit kiertää Apple Pencil Prota ja hallita näin tarkasti kynä- ja sivellin­työkaluja, joiden jälkeä voidaan muuttaa.

Tuntopalaute. Räätälöity Haptic Engine tarjoaa tarkan palautteen, jonka tunnet. Kun puristat tai kaksois­napautat, tunnet kevyen sykäyksen, joka vahvistaa toiminnon.

Lähi­käyttö.¹ Voit esi­­katsella, mihin kohtaan näyttöä Apple Pencil on osumassa, ja nähdä työ­kalusi virtuaalisen varjon. Voit siis kirjoittaa, luonnostella ja piirtää entistä tarkemmin.

Kaksoisnapautus. Voit vaihtaa nopeasti työ­kalujen (kuten kynän ja pyyhekumin) välillä kaksois­napauttamalla Apple Penciliä.

Jos kadotat Apple Pencil Pron liikkeellä ollessasi tai koti­oloissa, voit paikantaa sen helposti Etsi-apin avulla. Apple Pencil Pro kiinnittyy magneettisesti iPadin kylkeen sekä muodostaa siinä parin ja latautuu.

Pakkauksen sisältö

• Apple Pencil Pro

Mitat ja paino

• Pituus: 166 mm

• Halkaisija: 8,9 mm

• Paino: 19,15 grammaa

Liitännät

• Bluetooth

Muut ominaisuudet

• Kiinnittyy magneettisesti, muodostaa parin ja latautuu

Järjestelmä­vaatimukset

• iPadOS 17.5 tai uudempi

Yhteensopivuus

• iPad-mallit

• 13 tuuman iPad Pro (M4)

• 11 tuuman iPad Pro (M4)

• 13 tuuman iPad Air (M2)

• 11 tuuman iPad Air (M2)

1. Apple Pencilin lähi­käyttö­ominaisuus toimii seuraavien mallien kanssa: 13 tuuman iPad Pro (M4), 12,9 tuuman iPad Pro (6. sukupolvi), 11 tuuman iPad Pro (M4), 11 tuuman iPad Pro (4. sukupolvi), 13 tuuman iPad Air (M2) ja 11 tuuman iPad Air (M2)