Jos Apple Paylla käyttämäsi maksukortti hylätään

Jos Apple Paylla käyttämäsi maksukortti hylätään tai se ei toimi, kun yrität tehdä ostoksen, tarkista, voiko korttia käyttää Apple Paylla.

1. Siirry laitteessasi Lompakko-appiin tai Lompakko ja Apple Pay -asetuksiin:

• Avaa Lompakko-appi iPhonessa.

• Valitse iPadista tai Apple Vision Prosta Asetukset > Lompakko ja Apple Pay.

• Valitse Touch ID:llä varustetussa Macissa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Lompakko ja Apple Pay.

2. Valitse maksukortti.

3. Jos näet Tätä korttia ei voida käyttää -viestin, tarkista, tukeeko pankkisi tai kortinmyöntäjäsi Apple Payta:

4. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä pankkiin tai kortinmyöntäjään.