Uutta Apple Pro Display XDR -laiteohjelmistopäivityksissä

Lue lisää Pro Display XDR -laiteohjelmistopäivitysten muutoksista ja ominaisuuksista.

Näytön laiteohjelmisto 4.2.37

• Korjaa ongelman, jonka vuoksi kenttäolosuhteissa tehtävän kalibroinnin asetuksia ei käytetty Pro Display XDR Calibratoria käytettäessä.

Vaatii macOS 10.15.6:n tai uudemman.

Näytön laiteohjelmisto 4.2.30

• Lisää tuen kenttäolosuhteissa tehtävälle näytön uudelleenkalibroinnille Pro Display XDR Calibratorilla. Ottaa käyttöön tietyt värityönkulut, jotka saattavat edellyttää muokattua kalibrointia yrityksen sisäisellä spektroradiometrillä. Lue lisää

• Pieniä parannuksia vakauteen.

Vaatii macOS 10.15.6:n tai uudemman.

Näytön laiteohjelmisto 3.3.23

• Lisää säätimet Pro Display XDR:n nykyisen kalibroinnin hienosäätämiseen, joilla voidaan säätää valkopistettä ja luminanssia vastaamaan omaa näytön kalibrointimalliasi entistä täsmällisemmin. Lisätietoja

• Pieniä parannuksia vakauteen.

Vaatii macOS 10.15.5:n tai uudemman.

Näytön laiteohjelmisto 2.2.2

• Lisää tuen muokatuille Pro Display XDR -referenssitiloille, jotka voit räätälöidä tiettyihin työnkulun tarpeisiin määrittämällä värintoistoalan, valkopisteen, luminanssin ja siirtofunktion asetukset. Lue lisää

• Pieniä parannuksia vakauteen.

Vaatii macOS 10.15.4:n tai uudemman.

Laiteohjelmistoversion tarkistaminen

Jos haluat tarkistaa Pro Display XDR:n laiteohjelmistoversion, pidä näppäimistön optionäppäintä painettuna ja valitse Omenavalikko  > Järjestelmän tiedot valikkopalkista ja klikkaa sitten Grafiikka/näytöt. Pro Display XDR -osiossa laiteohjelmistoversio näkyy Näytön laiteohjelmistoversio -kohdan vieressä.

Laiteohjelmiston päivittäminen

Laiteohjelmistopäivityksen edellyttämän macOS-version asentamisen Kun Mac on valmis asentamaan laiteohjelmistopäivityksen, sinua voidaan kehottaa ottamaan laiteohjelmistopäivitys käyttöön, ja näyttö voi olla musta muutaman minuutin ajan asennuksen aikana.

Ilmoitus käynnistää uudelleen, jotta Pro Display XDR voidaan päivittää, vaihtoehtoina Ei nyt ja Käynnistä uudelleen

Jos valitset päivityskehotteessa Ei nyt tai huomaat, että referenssitilat puuttuvat esiasetusvalikosta, sinun on ehkä liitettävä näyttö uudelleen virtalähteeseen. Varmista, että olet kirjautunut käyttäjätilille macOS:ssä, irrota näyttö virtalähteestä 30 sekunnin ajaksi ja liitä sitten näyttö uudelleen virtalähteeseen.

Asetusten tarkistaminen

Jotta laiteohjelmistopäivitys ladataan, kytke nämä asetukset päälle:

• Valitse macOS Venturassa tai uudemmassa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa sivupalkista Yleiset ja klikkaa oikealta Ohjelmiston päivitys. Klikkaa tietopainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä Automaattiset päivitykset -kohdan vieressä ja varmista, että sekä Asenna turvapäivitykset ja järjestelmätiedostot että Asenna macOS-päivitykset ovat päällä.

• Valitse aiemmissa macOS-versioissa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ohjelmiston päivitys. Klikkaa Lisävalinnat ja varmista, että Asenna järjestelmän datatiedostot ja suojauspäivitykset sekä Asenna macOS-päivitykset ovat valittuna.