Jos iPhonen Elokuvallisessa tilassa kuvatut videot eivät näy tuotaessa niitä Mac- tai Windows-tietokoneeseen

Jos iPhonen viimeisimmät videot eivät näy Macissa tai Windows-tietokoneessa Kuvat- tai Kuvansiirtäjä-apissa, sinun on ehkä viimeisteltävä niiden käsittely iPhonessa.

iPhone käsittelee Elokuvallisessa tilassa otetut videot automaattisesti. Jos sinulla on Elokuvallisessa tilassa kuvattuja videoita, joiden käsittelyä ei ole saatettu päätökseen iPhonessa, videot eivät näy tuonti-ikkunoissa, kun liität iPhonen Maciin tai Windows-tietokoneeseen.

Viimeistele videoiden käsittely iPhonessa seuraavasti:

1. Jos iPhone on yhdistetty Maciin tai Windows-tietokoneeseen, irrota se.

2. Avaa Kuvat-appi iPhonessa.

3. Napauta Albumit-välilehteä ja valitse sitten Elokuvalliset-albumi.

4. Napauta albumin alaosassa Käsittele nyt.

5. Kun käsittely on suoritettu, yhdistä iPhone Maciin tai Windows-tietokoneeseen ja suorita tuonti loppuun.

6. Jos käytät iCloud-kuvia, voit myös odottaa, että videosi lähetetään iCloud-kuviin, jotta voit käyttää niitä muilla laitteilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.