Jos näet AirPods-kuulokkeita ei voida vahvistaa ‑hälytyksen

Jos saat tämän hälytyksen yrittäessäsi yhdistää AirPodeja iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, varmista, että AirPodit ovat aidot.

AirPods-kuulokkeita ei voida vahvistaa ‑hälytys iPhonessa

Voit joko jättää vahvistamattomat AirPodit yhdistämättä tai yhdistää ne Bluetooth-asetuksissa. Jos yhdistät vahvistamattomat AirPods-kuulokkeet, kuulokkeet eivät välttämättä toimi odotetulla tavalla.

Lisätietoja saat ostopaikasta.

Jos tarvitset apua AirPodien aitouden varmistamiseen, katso ohjeet AirPodien tunnistamiseen.