AirPodien pitäminen hyväksyttävien käyttölämpötilojen rajoissa

Tässä artikkelissa kerrotaan AirPodien, AirPods Pron ja AirPods Maxien käyttölämpötiloista ja lämpötilan hallinnasta.

Käytä AirPodeja 0–35 ºC:n (32–95º F:n) lämpötilassa. Matala tai korkea lämpötila saattaa muuttaa laitteen toimintaa, kun se yrittää säätää lämpötilaansa. AirPodien käyttäminen normaalia käyttölämpötilaa kylmemmässä lämpötilassa saattaa lyhentää akun kestoa tilapäisesti, ja laite saattaa sammua. Akun kesto palaa ennalleen, kun laite on taas korkeammassa lämpötilassa. AirPodien käyttäminen erittäin kuumissa olosuhteissa saattaa lyhentää akun kestoa pysyvästi.

AirPodeja tulee säilyttää -10–45 ºC:n (-14–113º F:n) lämpötilassa. Älä jätä AirPodeja autoon, koska pysäköidyissä autoissa lämpötilat eivät aina pysy sallituissa rajoissa.

Laitteesi saattaa kuumentua

Laite saattaa kuumentua, kun käytät laitetta tai lataat akkua. Tämä lämpeneminen on normaalia. Laitteen lämpötila palaa normaaliksi, kun lopetat sen käytön.

Näissä korkeamman lämpötilan ympäristöissä ja tilanteissa laitteesi suorituskyky ja käyttäytyminen saattavat muuttua:

• Laitteen jättäminen autoon kuumana päivänä

• Laitteen jättäminen suoraan auringonvaloon pitkäksi aikaa

Laitteen ylikuumentuminen

Jos laitteen sisäinen lämpötila ei pysy normaalin toimintalämpötilan rajoissa, laite suojaa sisäisiä osiaan yrittämällä säädellä lämpötilaansa. Tällöin lataaminen saattaa hidastua tai keskeytyä.

Tietoja turvallisuusstandardeista

AirPodit ovat tietotekniikkalaitteiden turvallisuutta koskevan standardin (IEC 60950-1) sekä audio-, video-, tieto- ja viestintätekniikkalaitteiden turvallisuutta koskevan standardin (IEC 62368-1) mukaisia. Nämä turvallisuusstandardit ovat käytössä monissa maissa ja monilla alueilla:

• UL 60950-1 ja UL 62368-1 Yhdysvalloissa

• CSA C22.2 No. 60950-01 ja CSA C22.2 No.  62368-1 Kanadassa

• EN 60950-1 ja EN 62368-1 Euroopassa

• AS/NZS 60950:1 ja AS/NZS 62368.1 Australiassa ja Uudessa-Seelannissa