Jos kirjaa ei näy Kirjat-kirjastossa tai kirjat ja PDF-tiedostot eivät synkronoidu laitteiden välillä

Lue, mitä voit tehdä, jos et näe kirjaa kirjastossasi tai jos ostoksesi, tiedostosi, kokoelmasi tai muokkauksesi eivät synkronoidu.

Kokeile ensin näitä ohjeita

1. Varmista, että iPhonessa, iPadissa ja Macissa on uusin ohjelmistoversio.

2. Kirjaudu kaikkiin laitteisiin samalla Apple ID:llä.

3. Varmista, että iCloud-tallennustilaa on riittävästi. Jos tallennustila ei riitä, sinun on ehkä päivitettävä iCloud+-tilauksesi, jotta voit käyttää Kirjat-sisältöä kaikissa laitteissa.

4. Jos sinulla on edelleen ongelmia, valitse ongelma alta ja suorita vaiheet.

Jos et näe kirjaa kirjastossasi

Jos Book Storen ostot eivät synkronoidu laitteiden välillä

Jos tuodut kirjat, PDF-tiedostot tai muut tiedostot eivät synkronoidu laitteiden välillä

Jos muokkaukset, merkinnät tai korostukset eivät synkronoidu laitteiden välillä

Jos kokoelmat eivät synkronoidu laitteiden välillä

Jos et näe kirjaa kirjastossasi

iPhone tai iPad

1. Ota iCloud Drive käyttöön: Valitse Asetukset, napauta nimeäsi ja napauta iCloud. Napauta sitten iCloud Drive ja ota Synkronoi tämä [laite] -asetus käyttöön.

2. Varmista, että iCloud Drive on otettu käyttöön Kirjoja varten. Valitse Asetukset > Kirjat ja ota sitten iCloud Drive käyttöön.

Mac

1. Ota iCloud Drive käyttöön: Valitse OmenavalikkoOmenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa nimeäsi sivupalkissa. Klikkaa oikealta iCloud ja klikkaa sitten iCloud Drive. Ota Synkronoi tämä Mac -asetus käyttöön.

2. Varmista, että iCloud Drive on otettu käyttöön Kirjoja varten: Valitse OmenavalikkoOmenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten nimeäsi sivupalkissa. Klikkaa oikealta iCloud ja klikkaa sitten iCloud Drive. Klikkaa Näytä lisää appeja, vieritä alas ja varmista, että Kirjat on otettu käyttöön.

Jos olet aiemmin poistanut kirjan, sinun on ehkä ladattava se uudelleen laitteeseen, jossa sitä ei näy. Lue, miten voit ladata aiemmin poistettuja kirjoja uudelleen.

Jos olet aiemmin piilottanut kirjan jollakin laitteellasi, sinun on ehkä tuotava se näkyviin, jotta näet sen uudelleen. Lue, miten voit tuoda piilotetun kirjan näkyviin Kirjat-apissa.

Jos Book Storen ostot eivät synkronoidu laitteiden välillä

Jos olet ostanut kirjan tai äänikirjan Books Storesta yhdellä laitteella, mutta se ei näy muilla laitteilla, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Valitse iPhonessa tai iPadissa Asetukset ja napauta nimeäsi. Valitse Macissa OmenavalikkoOmenavalikko > Järjestelmäasetukset.

2. Napauta tai klikkaa iCloud ja varmista, että Kirjat on otettu käyttöön iCloudia käyttävät apit -kohdassa. Sinun on ehkä napautettava tai klikattava Näytä kaikki ja vieritettävä alaspäin, kunnes löydät Kirjat.

3. Ota iCloud Drive käyttöön:

• Valitse iPhonessa tai iPadissa Asetukset ja napauta nimeäsi. Napauta iCloud ja ota Synkronoi tämä [laite] -asetus käyttöön.

• Valitse Macissa OmenavalikkoOmenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa nimeäsi. Klikkaa oikealta iCloud ja klikkaa sitten iCloud Drive. Varmista, että Synkronoi tämä Mac -asetus on käytössä.

Jos tuodut kirjat, PDF-tiedostot tai muut tiedostot eivät synkronoidu laitteiden välillä

Jos olet tuonut tai tallentanut PDF-tiedoston tai muuntyyppisen digitaalisen julkaisun yhdelle laitteelle, mutta se ei näy kaikilla laitteilla, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Valitse iPhonessa tai iPadissa Asetukset ja napauta nimeäsi. Valitse Macissa OmenavalikkoOmenavalikko > Järjestelmäasetukset.

2. Napauta tai klikkaa iCloud ja varmista, että Kirjat on otettu käyttöön iCloudia käyttävät apit -kohdassa. Sinun on ehkä napautettava tai klikattava Näytä kaikki ja vieritettävä alaspäin, kunnes löydät Kirjat.

3. Ota iCloud Drive käyttöön:

• Valitse iPhonessa tai iPadissa Asetukset ja napauta nimeäsi. Napauta iCloud ja ota Synkronoi tämä [laite] -asetus käyttöön.

• Valitse Macissa OmenavalikkoOmenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa nimeäsi. Klikkaa iCloud > iCloud Drive ja varmista, että Synkronoi tämä Mac -asetus on käytössä.

Jos muokkaukset, merkinnät tai korostukset eivät synkronoidu

Jos olet tehnyt muokkauksia tai lisännyt merkintöjä tai korostuksia kirjaan tai PDF-tiedoston, mutta ne eivät näy kaikilla laitteilla, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Valitse iPhonessa tai iPadissa Asetukset ja napauta nimeäsi. Valitse Macissa OmenavalikkoOmenavalikko > Järjestelmäasetukset.

2. Napauta tai klikkaa iCloud ja varmista, että Kirjat on otettu käyttöön iCloudia käyttävät apit -kohdassa. Sinun on ehkä napautettava tai klikattava Näytä kaikki ja vieritettävä alaspäin, kunnes löydät Kirjat.

Jos kokoelmat eivät synkronoidu laitteiden välillä

Jos olet luonut kokoelman yhdellä laitteella, mutta se ei näy kaikilla laitteilla, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Valitse iPhonessa tai iPadissa Asetukset ja napauta nimeäsi. Valitse Macissa OmenavalikkoOmenavalikko > Järjestelmäasetukset.

2. Napauta tai klikkaa iCloud ja varmista, että Kirjat on otettu käyttöön iCloudia käyttävät apit -kohdassa. Sinun on ehkä napautettava tai klikattava Näytä kaikki ja vieritettävä alaspäin, kunnes löydät Kirjat.