Lapsen iPhonen tai iPadin asetusten määrittäminen pika-aloitustoiminnolla

Jos olet vanhempi tai huoltaja Perhejako-ryhmässä, voit määrittää haluamasi käyttörajoitukset lapsen uuteen laitteeseen omalla iPhonellasi tai iPadillasi.

Jos sekä omassa laitteessasi että lapsen laitteessa on iOS 16 tai iPadOS 16 tai uudempi, voit määrittää haluamasi käyttörajoitukset uuteen laitteeseen automaattisesti pika-aloitustoiminnolla. Jos toisessa tai molemmissa laitteissa on iOS 15, iPadOS 15 tai vanhempi versio, voit määrittää asetukset manuaalisesti.

Lapsen laitteen asetusten määrittäminen pika-aloitustoiminnolla

1. Käynnistä lapsen uusi laite ja avaa laitteen lukitus pyyhkäisemällä näyttöä.

2. Valitse maa tai alue ja valitse haluamasi kieli.

3. Vie oma laitteesi uuden laitteen lähelle. Seuraa oman laitteesi näyttöön tulevia ohjeita.

4. Kun Ota uusi [laite] käyttöön -kortti tulee näkyviin, napauta Jatka.

Ota uusi iPad käyttöön ‑kortti tulee näkyviin iPhonen näytön alareunaan.
  5. Odota, kunnes lapsesi uuden laitteen näytössä näkyy animaatio. Vie oma laitteesi uuden laitteen yläpuolelle siten, että animaatio on kameran etsimen keskellä.

6. Valitse uuden laitteen käyttäjä ja napauta sitten Jatka. Valittavana ovat omaan Perhejako-ryhmääsi kuuluvat lapset, joiden ikä on alle 13 vuotta.* Voit myös valita Luo uusi lapsitili, jos haluat lisätä käyttäjäksi lapsen, joka ei vielä kuulu Perhejako-ryhmään.

Kohdassa Ketä olet kirjaamassa sisään [laitteeseen]? voit kirjata sisään itsesi tai lapsen.
  7. Viimeistele lapsen uuden laitteen asetusten määritys näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos määrität laitteen käyttöön lapselle, joka kuuluu jo omaan Perhejako-ryhmääsi, käyttörajoitukset tulevat käyttöön automaattisesti. Jos luot uuden lapsitilin, voit luoda lapselle ensin oman Apple ID:n, minkä jälkeen voit määrittää haluamasi käyttörajoitukset.

* Ikä vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti.