Tietoja Apple ID -saldosta ja lahjakorteista Singaporessa

1.7.2024 alkaen Apple ID -saldolla ei voi enää tehdä ostoksia Singaporessa.

Käytä Apple ID -saldosi ennen 1.7.2024, sillä sen jälkeen sillä ei enää pysty tekemään ostoksia Singaporessa. Ennen sitä lunastettuja App Store- ja iTunes-lahjakortteja voi edelleen käyttää digitaalisiin ostoksiin. Jos et käytä Apple ID -saldoasi ennen 1.7., Apple hyvittää jäljellä olevan saldon.

Tämä muutos ei vaikuta Apple Store -lahjakortteihin, joten voit jatkaa niiden käyttöä Apple Storeissa.

Mitä tehdä ennen 1.7.2024

Apple ID -saldolla ei voi maksaa ostoksia 1.7.2024 jälkeen

1.7. alkaen Apple ID -saldolla ei voi enää maksaa ostoksia Singaporessa. Jos haluat jatkaa ostosten tekemistä ja säilyttää nykyiset tilauksesi, varmista, että olet lisännyt kelvollisen maksutavan tietoihisi. Jos et ole vielä lisännyt maksutapaa, lisää se.

Jos sinulla on tilauksia etkä lisää uutta maksutapaa ennen 1.7., tilaukset päättyvät automaattisesti niiden seuraavana uusimispäivänä.

Jäljellä oleva Apple ID -saldo hyvitetään

Kun Apple ID -saldolla ei voi enää maksaa, Apple alkaa automaattisesti myöntää hyvityksiä jäljellä olevasta saldosta Singaporessa oleville käyttäjille. Jos sinulle jäi saldoa, se palautetaan Apple ID:n oletusmaksutavaksi lisätylle luotto- tai pankkikortille. Saat vahvistusviestin, kun Apple on käsitellyt hyvityksen. Tämän jälkeen voi kestää enintään 30 päivää, ennen kuin rahoituslaitos näyttää hyvityksen tililläsi.

Jos löydät lisää App Store- tai iTunes-lahjakortteja 1.7. jälkeen, voit edelleen lunastaa ne Apple ID -saldoosi. Apple palauttaa automaattisesti rahat oletusmaksutavaksi merkitylle luotto- tai pankkikortille muutaman viikon kuluttua. Saat vahvistusviestin, kun Apple on käsitellyt hyvityksen. Tämän jälkeen voi kestää enintään 30 päivää, ennen kuin rahoituslaitos näyttää hyvityksen tililläsi.

Jos Apple ei pysty maksamaan hyvitystä luotto- tai pankkikortillesi, saat sähköpostitse siitä ilmoituksen ja lisäohjeet hyvityksen vastaanottamiseksi. Jos sinulla ei ole luotto- tai pankkikorttia, jonka voisit lisätä Apple ID:hen, ota yhteyttä Apple-tukeen.