Pro Display XDR Pro Stand - Tekniset tiedot

Kiinnittäminen ja irrottaminen

Vaivaton kiinnitys ja irrotus tekevät siirtämisestä nopeaa ja helppoa. Kiekonmallinen magneettinen liitin on suunniteltu kiinnittymään näytön takaosaan. Se lukitsee Pro Standin ja näytön toisiinsa. Kun haluat irrottaa sen, avaa liukukiinnitys ja kallista näyttöä taaksepäin kunnes magneetit irtoavat. Nosta sitten näyttö pois Pro Standista.

• Korkeuden säätö: korkeutta voidaan säätää kokonaisuudessaan 120 mm (60 mm kuhunkin suuntaan keskikohdasta mitattuna)

• Suunta: vaaka tai pysty

• Kallistus: –5 asteesta +25 asteeseen

Jalan koko ja paino

• Leveys: 18,0 cm

• Korkeus (varsi 0 astetta, kallistus 0 astetta): 43,3 cm

• Syvyys: 23,6 cm

• Korkeus (varsi 45 astetta, kallistus 25 astetta): 49,7 cm

• Paino: 4,3 kg1

Jalalla varustetun näytön koko ja paino

No alt supplied for Image
No alt supplied for Image

Vaakasuunnassa

• Leveys: 71,8 cm

• Korkeus yläasennossa: 65,3 cm

• Korkeus ala-asennossa: 53,3 cm

• Syvyys (kallistus 25 astetta): 27,8 cm

• Paino: 11,78 kg1

No alt supplied for Image

Pystysuunnassa

• Leveys: 41,2 cm

• Korkeus yläasennossa: 80,6 cm

• Syvyys (kallistus 25 astetta): 27,8 cm

• Paino: 11,78 kg1

1. Paino vaihtelee kokoon­panon ja valmistus­prosessin mukaan.