Apple Watch Series 5 - Tekniset tiedot

Värit

GPS + Cellular

• Alumiini

• Hopea

• Tähtiharmaa

• Kulta

• Ruostumaton teräs

• Hopea

• Tähtimusta

• Kulta

GPS

• Alumiini

• Hopea

• Tähtiharmaa

• Kulta

Apple Watch Niken alumiinikuoret saata­villa hopeanvärisinä ja tähtiharmaina.

Ominaisuudet

• GPS/GNSS

• Kompassi

• Barometrinen korkeusmittari

• Vedenpitävä

• 50 metriin saakka2

• Sähköinen sykeanturi

• Toisen suku­polven optinen sykeanturi

• Kansainväliset hätäpuhelut4

• Hätätila SOS6

• Kiihtyvyysanturi

• mittaa jopa 32 G:n kiihtyvyyksiä, kaatumisentunnistus

• Gyroskooppi

• Ympäristön valoisuuden tunnistin

• Kaiutin

• Mikrofoni

• Apple Pay

• GymKit

• 32 Gt tallennustilaa

• Keramiikka- ja safiirilasitausta

Näyttö

• 44mm

• 368 x 448 pikseliä

• Näytön ala 977 mm2

• Yli 30 % suurempi näyttö kuin Series 3:ssa

• 40mm

• 324 x 394 pikseliä

• Näytön ala 759 mm2

• Yli 30 % suurempi näyttö kuin Series 3:ssa

• Aina päällä oleva Retina LTPO OLED ‑näyttö, jossa on Force Touch

• Kirkkaus 1 000 nitiä

Siru

• S5 SiP ja 64‑bittinen 2-ytiminen prosessori

• W3

• Applen langaton siru

Yhteydet

Virta

• Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku

• Jopa 18 tuntia5

• Magneettinen latauskaapeli

• USB-virtalähde

Mitat

40mm

• Korkeus: 40mm

• Leveys: 34mm

• Syvyys: 10,74mm

44mm

• Korkeus: 44mm

• Leveys: 38mm

• Syvyys: 10,74mm

Kuoren paino

40mm

• Alumiini: 30,8 g

• Ruostumaton teräs: 40,6 g

44mm

• Alumiini: 36,5 g

• Ruostumaton teräs: 47,8 g

1. EKG-appi on saata­villa iOS:n ja watchOS:n uusimmissa versioissa Apple Watch Series 4:ssä tai uudemmissa laitteissa. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.apple.com/fi/watch. EKG-appia ei ole tarkoitettu alle 22-vuotiaiden käytettäväksi.

2. Apple Watch Series 5:llä ja Apple Watch Series 3:llä on 50 metrin vedenpitävyys­luokitus (ISO-standardi 22810:2010). Niitä voidaan siis käyttää matalassa vedessä, kuten uima-altaassa tai luonnonvesissä uitaessa. Niitä ei kuitenkaan pidä käyttää laitesukelluksessa, vesihiihdossa tai muissa lajeissa, joihin liittyy voimakasta virtausta tai sukeltamista syvempiin vesiin.

3. Mobiili­yhteyteen tarvitaan langaton operaattori­sopimus. Apple Watchin ja iPhonen palveluntarjoajan on oltava sama. Ei ole saata­villa kaikilta palveluntarjoajilta. Kaikki palveluntarjoajat eivät tue yritystilejä tai prepaid-liittymiä, joten tarkista saata­vuus työnantajaltasi ja palveluntarjoajalta. Jotkin vanhat sopimukset eivät välttämättä ole yhteensopivia. Roaming ei ole käytettävissä. Saat lisätietoja palveluntarjoajaltasi. Tarkista operaattorit ja kelpoisuus osoitteesta www.apple.com/fi/watch/cellular..

4. Kansainvälinen hätäpuheluominaisuus edellyttää Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) -mallia. Luettelo tuetuista maista ja alueista on osoitteessa www.apple.com/fi/watchos/feature-availability.

5. Apple suoritti Apple Watchin koko päivän kestävän akun testauksen elokuussa 2019 käyttäen Apple Watch Series 5 (GPS)- ja Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) ‑mallien ennakkoversioita, joista oli muodostettu pari iPhonen kanssa. Kaikki laitteet testattiin ohjelmistojen ennakkoversioilla. Akunkesto vaihtelee käytön, mobiiliyhteyden, kokoon­panon ja monien muiden tekijöiden mukaan. Todelliset tulokset vaihtelevat. Lisätietoja löytyy osoitteista www.apple.com/fi/batteries ja www.apple.com/fi/watch/battery

6. Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) voivat käyttää mobiiliyhteyttä Hätätila SOS:ää varten. Hätätila SOS:n käyttö vaatii iPhonen lähistölle, jos Apple Watchia ei ole varustettu mobiiliyhteydellä. Jos iPhone ei ole lähistöllä, Apple Watchin on oltava yhteydessä tunnettuun wifi-verkkoon ja sinun täytyy ottaa wifi-puhelut käyttöön.

Apple Watch Series 5 ja Apple Watch Series 3 vaativat iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS 13 tai uudempi..

Ominaisuudet voivat muuttua. Jotkin ominaisuudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä. Katso koko luettelo.