Jos iCloud-kuvat eivät lataudu tietokoneeseen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit käyttää iCloud-kuvia Windows-tietokoneella, lähettää ja ladata kuvia ja videoita Applen laitteilla katselua varten sekä poistaa tarpeettomat kuvat ja videot.

Mitä tarvitsen, jotta voin käyttää iCloud-kuvia Windows-tietokoneessa?

Miten näen kuvat ja videot, jotka olen lähettänyt Windows-tietokoneestani iCloud-kuviin?

Kun olet lähettänyt kuvat Windows-tietokoneestasi iCloud-kuviin, voit katsella ja hallita kuvia ja videoita Kuvat-apissa iCloud.comissa ja Apple-laitteissa.

Miten voin ladata kaikki kuvani ja videoni Windows-tietokoneeseeni?

iCloudin Windows-versiossa 11.1 ja uudemmissa kaikkien kuvien ja videoiden optimoidut versiot latautuvat automaattisesti Windows-tietokoneeseesi, kun otat iCloud-kuvat käyttöön. Avaa kuva tai video, jos haluat ladata sen täydellisen version.

iCloudin Windows-versiossa 10 ja aiemmissa kirjastoon lisäämäsi uudet kuvat ja videot latautuvat automaattisesti Windows-tietokoneeseesi, kun olet laittanut iCloud-kuvat päälle kaikissa laitteissasi.* Voit myös ladata kuvat ja videot vuoden mukaan. Löydät latauspainikkeen klikkaamalla iCloudia Windowsin ilmaisinalueella.

* Uudet kuvat ja videot latautuvat automaattisesti Windows-tietokoneeseesi kansioon C:\Käyttäjät\nimesi\Omat kuvat\iCloud-kuvat\Lataukset.

Miten näen lähetyksen tai latauksen tilan?

Voit lisätä iCloudin Windows-version tilapalkkiisi, jotta näet iCloud-lähetysten ja -latausten tilan. Klikkaa Windows-tietokoneessa Windowsin ilmaisinalueella olevaa iCloud-kuvaketta. Sinun on ehkä klikattava ilmaisinalueella Näytä piilotetut kuvakkeet, jotta näet iCloudin.

Miten voin katsoa kuvien muokattuja versioita Windows-tietokoneessa?

iCloudin uusimmassa Windows-versiossa muokkaukset ja poistot latautuvat automaattisesti.

iCloudin Windows-versiossa 10 ja aiemmissa Windows-tietokoneen iCloud-kuvat lataa kuvat yksi kerrallaan. Jos muokkaat kuvaa sen latauduttua Windows-tietokoneeseen, muokattu versio ei lataudu. Jos haluat tallentaa muokatun version Windows-tietokoneeseen, voit ladata yksittäisiä kuvia ja videoita iCloud.comista tai ladata niitä vuoden mukaan.

1. Klikkaa Windows-tietokoneessa Windowsin ilmaisinalueella olevaa iCloud-kuvaketta.

2. Klikkaa Lataa kuvat.

3. Valitse ladattavat kuvat ja videot ja klikkaa Lataa.

Jos muokkaat Windows-tietokoneella kuvaa, jonka olet jo lähettänyt iCloud-kuviin, voit vaihtaa kuvan tiedostonimen ja lähettää sen iCloud-kuviin uudelleen.

Miten voin kopioida kuvia iCloud-kansioon?

1. Avaa Windowsin Resurssienhallinta-ikkuna.

2. Klikkaa selauspaneelissa (sivupalkissa) iCloud-kuvat. Jos käytät iCloudin Windows-version aiempaa versiota, valitse Suosikit > iCloud-kuvat.

3. Avaa toisessa ikkunassa kansio, johon iCloud-kuviin lisättävät kuvat on tällä hetkellä tallennettu.

4. Valitse lisättävät kuvat.

5. Vedä ne iCloud-kuvat-kansioon. Vedä iCloudin Windows-version aiemmissa versioissa kuvat kohtaan Suosikit > iCloud-kuvat > Lähetykset.

Miksi näen kuvien kaksoiskappaleita?

iCloudin Windows 7.x -versiossa näet jokaisesta iCloud-kuvista ladatusta Live Photo -kuvasta videon ja keskeisen still-kuvan. Päivitä iCloudin uusimpaan Windows-versioon, jotta näet videon ja still-kuvan sijaan JPEG- tai MOV-tiedoston jokaista sillä hetkellä iCloud-kuviin tallennettua Live Photo -kuvaa kohden.

Saatat nähdä kuvista ylimääräisiä kopioita myös silloin, kun kuvia on muokattu iOS:n tai macOS:n Kuvat-apissa ennen niiden lataamista Windows-tietokoneeseen. Lue lisätietoja iCloud-kuvissa olevista muokatuista kuvista.

Miten voin poistaa iCloud-kuvissa olevia kuvia ja videoita?

iCloudin Windows-versiossa 11.1 ja uudemmissa Apple-laitteesta tai iCloud.comista poistamasi kuvat ja videot poistetaan myös Windows-tietokoneesta, paitsi jos olet päättänyt kiinnittää ne. Ja kun poistat kuvan tai videon Windows-tietokoneessa, tapahtuu jokin seuraavista:

• iCloudin Windows-versio 14 tai uudempi: Tiedostot poistetaan Windows-tietokoneesta ja iCloud-kuvista. Jos tiedosto poistetaan Microsoftin Valokuvat -apista, se poistetaan myös iCloud-kuvista.

• iCloudin aiemmat Windows-versiot: Tiedostot ja miniatyyrit poistetaan Windows-tietokoneesta, mutta ne säilytetään edelleen iCloud-kuvissa. Jos muokkaat kuvaa tai videota toisessa laitteessa, miniatyyri ilmestyy uudelleen Windows-tietokoneeseen.

Lue lisätietoja kuvien ja videoiden poistamisesta tai palauttamisesta iCloudin Windows-versiossa

Miten iCloud-kuvat käsittelee RAW-kuvia?

iCloud-kuvat säilyttää RAW-kuvat alkuperäisessä muodossaan upotettujen JPEG-kuvien kera. Voit katsella kuvien miniatyyreja Macissa. Lisäksi voit ladata kuvat Maciin tai Windows-tietokoneeseen ja muokata niitä.

Mitä minun tulee tehdä, jos saan viestin, jonka mukaan käytössäni on vanhempi Windows-versio?

Jos käytät Windows 10:n vanhempaa versiota, saatat nähdä viestin, jonka mukaan käytät vanhempaa Windows-versiota, ja iCloud-kuvien toimintoja on hieman rajoitettu. Voit hyödyntää iCloud-kuvien kaikkia toimintoja päivittämällä Windows 10:n koontiversioon 18363 tai uudempaan sekä lataamalla ja asentamalla HEVC-dekooderin ja HEIF-liitännäisen Microsoft Storesta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.