DVD- tai Blu-ray-nimikkeiden digitaalisten versioiden lunastaminen Apple TV -apissa

Joissakin DVD-, Blu-ray- ja 4K-nimikkeissä voi olla fyysisen levyn lisäksi mukana elokuvan Digital Copy.

Digitaalisten versioiden lunastaminen lunastuskoodilla

Anna koodi Apple TV ‑apissa tai Apple Music ‑apissa.

Anna koodi

Lunasta iPhonella tai iPadilla

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Napauta oikean yläkulman profiilikuvakettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai kuvaasi.

3. Napauta Lunasta lahjakortti tai koodi.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  4. Napauta Syötä koodi käsin ja kirjoita sitten levyn mukana toimitetussa liitteessä oleva 12-numeroinen koodi.

5. Napauta Lunasta.

Lue, mitä tehdä, jos et pysty lunastamaan sisältökoodia.

Lunastaminen Macissa

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Valitse valikkoriviltä Tili > Lunasta.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

4. Kirjoita levyn mukana toimitetussa liitteessä oleva 12-numeroinen koodi. Voit käyttää koodin lunastamiseen myös Macin kameraa.

5. Voit ladata elokuvan digitaalisen version nyt tai myöhemmin.

Lue, mitä tehdä, jos et pysty lunastamaan sisältökoodia.

Lunastaminen Windows-tietokoneella

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Klikkaa nimeäsi sivupalkissa ja klikkaa sitten Lunasta. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.

3. Kirjoita levyn mukana toimitetussa liitteessä oleva 12-numeroinen koodi.

4. Voit ladata elokuvan digitaalisen version nyt tai myöhemmin.

Lue, mitä tehdä, jos et pysty lunastamaan sisältökoodia.

Jos et pysty lunastamaan sisältökoodia

• Tarkista vanhentumispäivä pakkauksesta.

• Varmista, että kirjoitat merkit oikein. Jotkin kirjaimet ja numerot näyttävät samanlaisilta.

• Varmista tuotteen pakkauksesta, että Digital Copy -version koodi toimii maassasi tai alueellasi. Esimerkiksi suomalaisen DVD-levyn koodin lunastamiseen tarvitaan suomalainen Apple ID ja yhdysvaltalaisen DVD-levyn käyttämiseen tarvitaan yhdysvaltalainen Apple ID.

• Jos Digital Copy -version sisältävä DVD-, Blu-ray- tai 4K-levy on vahingoittunut tai naarmuuntunut tai jos siihen kuuluva lunastuskoodi tai Digital Copy -levy puuttuu, ota yhteyttä toimittajaan.

• Jos et vieläkään pysty lunastamaan koodia tai lataamaan Digital Copy ‑versiota, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.