Jos saat ilmoituksen, jonka mukaan ohjelmistoversio ei enää tue Applen palveluita

Jotkin vanhemmat ohjelmistoversiot eivät enää tue Applen palveluita, kuten App Store, Siri ja Kartat. Päivitä laitteesi ohjelmisto uusimpaan saatavilla olevaan versioon, jotta voit jatkaa palveluiden käyttöä.

iPhonen tai iPadin päivittäminen

Päivitä iPhone tai iPad langattomasti uusimpaan saatavilla olevaan iOS- tai iPadOS-versioon.

Jos päivitystä ei näy laitteessa tai jos et voi päivittää laitetta langattomasti, yhdistä puhelin tietokoneeseen ja päivitä puhelin manuaalisesti:

Macin päivittäminen

1. Avaa App Store -appi.

2. Klikkaa App Store -ikkunan ylälaidassa olevaa Päivitykset-välilehteä.

3. Jos App Storessa näkyy asentamattomia päivityksiä, asenna päivitykset klikkaamalla Päivitä-painiketta.

Jos virheilmoitus estää päivitysten asentamisen:

1. Käynnistä Mac, paina välittömästi optio-komento (⌘)-R ja pidä näppäimiä painettuna, kunnes pyörivä maapallo tulee näkyviin.

2. Asenna macOS uudelleen macOS:n palautustoiminnolla.

Jos käytät iMac Prota etkä pysty päivittämään Macia App Storen tai macOS:n palautustoiminnon avulla, kokeile päivittämistä uudelleen, kun olet elvyttänyt Macin Apple Configuratorilla. Tarvitset toimintoon toisen Macin ja USB-kaapelin, jolla voit yhdistää tietokoneet toisiinsa. Jos sinulla ei ole näitä tai tarvitset ohjeita Macisi elvyttämiseen liittyvien ohjeiden noudattamisessa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Apple TV:n päivittäminen

Päivitä Apple TV uusimpaan saatavissa olevaan tvOS-versioon.

Apple Watchin päivittäminen

Päivitä Apple Watch uusimpaan saatavissa olevaan watchOS:n versioon.

Jos et vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä Applen palveluihin

Jos olet päivittänyt laitteesi ohjelmiston etkä vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä Apple-palveluihin, yhteyttä Apple-tukeen.