Rahan lisääminen Apple-tilin saldoon

Voit lisätä varoja Apple-tilisi saldoon jollakin maksutavalla, kuten luottokortilla tai pankkikortilla. Voit tämän jälkeen käyttää Apple-tilisi saldoa esimerkiksi appien, pelien, musiikin ja iCloud+:n ostamiseen.

Jos haluat lisätä maksutavan Apple ID:lle (et halua lisätä varoja Apple-tilisi saldolle), lue lisää maksutavan lisäämisestä.

Varojen lisääminen Apple-tilin saldoon iPhonella tai iPadilla

1. Avaa App Store -appi.

2. Napauta näytön yläreunasta kuvaasi, nimikirjaimiasi tai sisäänkirjautumispainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

3. Napauta Lisää rahaa tilille.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  4. Jos haluat lisätä varoja heti, napauta lisättävää summaa. Jos haluat lisätä summan saldoosi tulevaisuudessa automaattisesti, napauta Määritä automaattinen lataus. Mitä saldon automaattinen lataus tarkoittaa?

5. Suorita osto loppuun näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. Jotkin maksutavat saattavat pyytää sinua vahvistamaan oston tekstiviestillä tai jollakin muulla tavalla.

Joissakin maissa ja joillakin alueilla voit myös lisätä varoja Apple-tilin korttivaihtoehtojen avulla Lompakko-apissa.

Varojen lisääminen Apple-tilin saldoon Macilla tai Windows-tietokoneella

1. Avaa Macissa App Store. Avaa Apple Music- tai Apple TV ‑appi Windows-tietokoneessa. Kirjaudu Apple ID:lläsi sisään, jos et ole kirjautunut sisään.

2. Avaa Tilitiedot-sivu:

• Klikkaa Macissa nimeäsi tai tilipainiketta sivupalkissa. Klikkaa sitten näytön ylälaidassa Tiliasetukset.

• Klikkaa Windows-tietokoneessa nimeäsi tai sivupalkin tilipainiketta. Klikkaa sitten Näytä oma tili.

3. Klikkaa Tilin tiedot -sivulla Lisää rahaa.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  4. Klikkaa lisättävää summaa. Jos haluat lisätä summan saldoosi tulevaisuudessa automaattisesti, klikkaa Määritä automaattinen lataus. Mitä saldon automaattinen lataus tarkoittaa?

5. Klikkaa Seuraava ja vahvista valinta. Jotkin maksutavat saattavat pyytää sinua vahvistamaan oston tekstiviestillä tai jollakin muulla tavalla.

Apple-tilin saldon automaattinen lataus

ToJos haluat lisätä rahaa Apple-tilisi saldoon automaattisesti, voit ottaa käyttöön automaattisen latauksen. Voit lisätä saldoasi viikoittain, kahden viikon välein tai kuukausittain. Voit lisätä saldoasi automaattisesti myös silloin, kun se on vähissä.

Jos haluat poistaa automaattisen latauksen käytöstä, palaa Lisää varoja -sivulle ja napauta tai klikkaa sitten Laita automaattinen lataus pois päältä.

Joissakin maissa tai joillakin alueilla nämä saldon lisäämisvaihtoehdot eivät ehkä ole käytettävissä.

Lisäohjeita Apple-tilin saldoon liittyen