Soittolistan luominen Apple Music -apissa

Katso, miten voit luoda uuden soittolistan ja lisätä musiikkia olemassa olevaan soittolistaan Apple Music -apissa.

Uuden soittolistan luominen iPhonessa, iPadissa tai Androidissa

1. Avaa Apple Music -appi.

• Napauta iPhonessa tai Androidissa ensin Kirjasto, sitten Soittolistat ja lopuksi Uusi soittolista.

• Vieritä iPadissa sivupalkin alaosaan ja napauta Uusi soittolista.

2. Anna soittolistalle nimi ja napauta Lisää musiikkia.

iPhonessa näkyy luotu uusi soittolista
  3. Napauta lisättävää musiikkia.

4. Napauta iPhonessa tai iPadissa Valmis. Napauta Android-laitteessasi valintamerkkiäValintamerkkikuvake Androidissa.

Musiikin lisääminen olemassa olevaan soittolistaan iPhonessa, iPadissa tai Androidissa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Hae musiikkia, jonka haluat lisätä.

3. Napauta Lisää-painikettaLisää-painike kappaleen vieressä tai albumin yläreunassa.

4. Napauta Lisää soittolistaan.

5. Napauta soittolistaa.

iPad, jossa näkyy musiikin lisääminen olemassa olevaan soittolistaan

Soittolistan luominen ja musiikin lisääminen soittolistaan Macilla tai PC-tietokoneella

1. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.

• Macin Apple Music ‑appi tai iTunesin Windows-versio: valitse valikkoriviltä Tiedosto > Uusi > Soittolista.

• Apple Music ‑apin Windows-versio: valitse sivupalkista Soittolistat, klikkaa Lisää-painikettaPluskuvake ja klikkaa sitten Uusi soittolista.

2. Nimeä soittolista.

3. Vedä ja pudota musiikkia sivupalkissa olevaan soittolistaan.

Lisätietoja soittolistoista

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Katso saatavuus maassasi tai alueellasi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.